Tarom coduri și cupoane de reducere

2 coduri și cupoane de reducere verificate Tarom - Iunie 2024

__photo
Ofertă
Reducere
Tarom

City Breaks la prețuri promoționale pe Tarom.ro

Profitați de ofertele speciale la City Break-urile oferite de Tarom.ro.

Detalii reducere
Ofertă
Reducere
Tarom

Abonament Flight Pass avantajos pentru orice destinaţie pe Tarom

Pe Tarom puteți beneficia de abonamentul Flight Pass ce include preţuri avantajoase, condiţii de aplicare flexibile, valabilitate 1 an, pachete variate ca mărime, achiziţionate pe oricare dintre rutele Tarom.

Detalii reducere


tarom online
1

Tarom - Compania Națională de Transporturi Aeriene a României a fost înființată în 1954. Tarom își desfășoară activitatea sub autoritatea Ministerului Transporturilor și este membră a Alianței SkyTeam din 25 iunie 2010. Dacă vă pregătiți de un concediu sau poate vă tentează o călătorie wellness în oferta Tarom veți găsi exact ceea ce căutați. Profitați de oferte bilete de avion Tarom și puteți călători prin Europa Centrală și de Est, Europa Nordică, Europa Occidentală, Africa și Orientul Mijlociu, Sudul Europei mai avantajos. Întreaga ofertă Tarom se împarte în următoarele categorii

  • Informații pasageri
  • Zboruri și rezervări
  • Servicii

2

Tarom ro oferte speciale la bilete de avion

Profitați de tarom promotii la bilete de avion și puteți alege să vă petreceți concediul cu familia, un concediu exotic, concediu la schi prin Europa sau puteți opta pentru un concediu la mare, wellness către destinații precum Londra, Bruxelles, Munchen, Hamburg, Paris, Amsterdam, Stockholm, Praga, Budapesta, Salonic, Atena, Roma sau chiar la noi în România. Dacă preferați un zbor către Africa puteți alege destinații ca Beirut, Amann. Tarom vă pregătește întotdeauna reduceri la biletele de călătorie și alte oferte speciale de zbor. Urmăriți Tarom ro oferte speciale la bilete de avion și puteți cumpăra la prețuri avantajoase bilete de avion un singur zbor, dus-întors, dar veți găsi și servicii precum Business to Business, oferte pentru companii, oferte pentru grupuri, Tarom Tours, Cargo expediere, asigurări călătorie, acces salon business, etc.

tarom reduceri
tarom promotii
3

Informații Tarom pentru pasageri

Tarom oferă și informațiile necesare pasagerilor despre bagaje, informații despre călătorie precum documente necesare pentru călătorie, informații prealabile cu privire la pasageri, informații despre îmbarcare, controlul vamal, călătoriile copiilor neînsoțiți, persoane cu dizabilități, călătoria cu animale de companie, aparatele electronice/ fumatul la bordul aeronavelor Tarom. De asemenea aici veți găsi și servicii de asistență pentru plăți online, rezervări online, call center, reclamații. Tarom oferă și servicii la bord, meniu la bord, reviste, meniuri speciale. Profitați de Tarom oferte la bilete de avion și cumpărați mai ieftin. Acum este mult mai simplu să ajungeți acolo unde nici nu ați visat.

4

Reduceri Tarom

Reduceri
Lichidări de stoc
Black friday
5

Evaluare Tarom

5.0

Evaluare excelentă

Au evaluat în total 1 de clienți
1 __thumbsup Recomandă clienților
0 __thumbsdown nu recomandă clienților
Excelentă (4,1 - 5,0) 1x
Foarte bună (3,1 - 4,0) 0x
Bună (2,1 - 3,0) 0x
Satisfăcătoare (1,1 - 2,0) 0x
Negativă (0 - 1,0) 0x