Sense reduceri și promoții

4 coduri și cupoane de reducere verificate Sense - Aprilie 2024

__photo
-50%
Reducere
Sense

Reducere Sense de la - 50% discount la moda pentru femei pe Sense.ro

În magazinul online Sense veți găsi acum reduceri de la – 50% la moda pentru femei selectată, aflată la promoție de Black Friday.

Detalii reducere
-30%
Reducere
Sense

Reduceri de până la - 30% la moda pentru femei pe Sense.ro

În magazinul online Sense veți găsi acum reduceri de până la – 30% la moda pentru femei selectată, aflată la promoție.

Detalii reducere
-50%
Lichidare de stoc
Sense

Lichidare de stoc de până la - 50% la moda pentru femei pe Sense.ro

În magazinul online Sense veți găsi acum lichidare de stoc de până la – 50% la moda pentru femei selectată, aflată la promoție.

Detalii reducere
Gratis
Transport gratuit
Sense

Transport gratuit la cumpărături de peste 199 ron

În magazinul online Sense.ro la cumpărături de peste 199 ron transportul este gratuit. Reducerea este disponibilă în condițiile specificate chiar de către magazinul în sine, fiind mai accesibile pe paginile magazinului și care se pot modifica continuu.

Detalii reducere


sense magazin
1

Sense magazin – marcă 100% românească

A reușit să transforme pasiunea într-o idee iar mai târziu ideea într-un proiect de mare succes. Oamenii minunați din echipă se bazează pe viziune, încredere și implicare fără limite. Așa se explică succesul de peste 20 de ani, întâlnit la fiecare pas în magazin. Designerul care semnează ținutele este Andreea Tincu. Este un brand cunoscut și în afara granițelor țării noastre. Primul pas în această direcție a fost făcut prin costumele și ținutele sportivilor la Olimpiada de la Beijing și a vedetelor la Cerbul de Aur în anul 2010.

2

Eleganță și rafinament la Sense promoții

Comunitatea Sense online este din ce în ce mai mare. La început, brandul s-a adresat în special doamnelor de peste 40 de ani, dar ulterior și-a diversificat oferta creând ținute pentru toate vârstele și gusturile stilistice. În prezent femeile preferă ținute atemporale, sofisticate, dar și foarte practice, adaptabile pentru orice moment al zilei, fie că e vorba de o ținută office, timp liber sau eveniment de seară.  Periodic, brandul își bucură clientele cu Sense reduceri. Acela este momentul perfect pentru a achiziționa ținutele preferate din ofertă. Fie că apelați la  shop sau eshop, niciodată nu veți fi dezamăgite. Aici calitatea e la ea acasă! Aplicați în coșul de cumpărături cupon sense.

sense online
sense sale
3

În pas cu moda și reduceri Sense

Colecția de piese vestimentare pentru primăvară-vară 2021 este realizată din fire naturale care insuflă un ton de modernitate. Tricotajele sunt în mare vogă, iar la  promotii pot fi achiziționate la prețuri irezistibile. Acestea conferă o formulă stilistică bine definită, care răspunde atât nevoii de lejeritate cât și eleganță. Intr-o perioada profund digitalizată, în care majoritatea suprafețelor pe care le atingem sunt lipsite de personalitate, apare în mod evident necesitatea de a atinge lucruri care să stimuleze simțurile. Acest lucru se obține prin țesături din fibre naturale care induc sentimentul de liniște și de firesc. Aceste piese vestimentare pot fi achiziționate și online!

 

4

Sense Black Friday

Coduri de reducere
Reduceri
Lichidări de stoc
Transport gratuit
Black friday

Când se dă startul la reduceri Sense black friday, garderoba fiecărei fashioniste poate fi reinventată. La mare căutare sunt  bluzele cu decolteu în V, ideale atât pentru zilele mai răcoroase, cât și pentru serile în care se simte nevoie de ceva plăcut, puțin călduros și moale, pus neglijent pe umeri. Bluzele tricotate cu model ajur fin, acompaniază excelent fustele plisate, pantalonii din bumbac, jeanșii sau fustele-pantalon lejere. La black Friday  nu pot fi trecute cu vederea nici jachetele tricotate din fire subțiri, care pot fi purtate atât peste topuri uni din jersey cât și cu maiouri in aceeași nuanță.Lăsați-vă răsfățate de un suflu nou în garderoba dumneavoastră și de o inegalabilă experiență stilistică. După zilele reci de iarnă, Sense magazin vă invită la o plimbare prin lumea ținutelor creative, rafinate și prietenoase la atingere! Nu uitați de ofertele de Black Friday Sense cu cele mai mici prețuri.

5

Evaluare Sense

4.3

Evaluare excelentă

Au evaluat în total 11 de clienți
11 __thumbsup Recomandă clienților
0 __thumbsdown nu recomandă clienților
Excelentă (4,1 - 5,0) 8x
Foarte bună (3,1 - 4,0) 3x
Bună (2,1 - 3,0) 0x
Satisfăcătoare (1,1 - 2,0) 0x
Negativă (0 - 1,0) 0x