Rombiz oferte și vouchere

4 coduri și cupoane de reducere verificate Rombiz - Aprilie 2024

__photo
-26%
Reducere
Rombiz

Reduceri de până la - 26% la telefoane mobile pe Rombiz.ro

În magazinul online Rombiz veți găsi acum reduceri de până la – 26% la telefoanele mobile selectate, aflate la promoție.

Detalii reducere
-32%
Reducere
Rombiz

Reduceri de până la - 32% la laptop-uri pe Rombiz.ro

În magazinul online Rombiz veți găsi acum reduceri de până la – 32% la laptop-urile selectate, aflate la promoție.

Detalii reducere
-40%
Reducere
Rombiz

Reduceri de până la - 40% la electrocasnice pe Rombiz.ro

În magazinul online Rombiz veți găsi acum reduceri de până la – 40% la electrocasnicele selectate, aflate la promoție.

Detalii reducere
-52%
Reducere
Rombiz

Reduceri de până la - 52% la hoverboard-uri pe Rombiz.ro

În magazinul online Rombiz veți găsi acum reduceri de până la – 52% la hoverboard-urile selectate, aflate la promoție.

Detalii reducere


reduceri rombiz
1

Rombiz – oferte la o gama variată de produse

Rombiz este un magazin online cu o experiență vastă în domeniul IT si comunicații, electronicelor si electrocasnicelor, comercializând o gama variata de produse, de la telefoane, tablete si laptopuri, la televizoare, mașini de spălat, sau combine frigorifice. Pentru a facilita căutarea unui anumit produs acestea se împart pe categorii de unde puteți alege:

 • TV, electronice & foto
 • Computere & periferice
 • Componente PC
 • Printing
 • Telefoane & tablete
 • Auto
 • Electrocasnice mari
 • Electrocasnice mici
 • Electrocasnice incorporabile
 • Sanitare
 • Îngrijire personală
 • Gaming
 • Jucării, Copii & Bebe
 • Casă și grădină
 • PetShop

2

Voucher Rombiz la electronice, electrocasnice și alte produse

Doriți să cumpărați un televizor nou, dar încă nu ați ales modelul? În oferta Rombiz veți găsi o gamă variată de televizoare de unde puteți alege branduri ca Horizon, LG, Orion, Philips, Samsung, Samus, Sharp, Sony, Utok, Venga, Vinchi, Vortex, Wellington. Puteți alege și un sistem home cinema sau sistem audio la preț foarte bun, dacă veți urmări ofertele Rombiz, branduri ca Akai, Evolio, Onkyo, Philips, Pioneer, Samsung, Sony pot fi ale voastre.

rombiz online

 Pentru cumpărături cât mai convenabile, nu ratați nici ofertele actuale la laptopuri unde veți găsi mărci precum Acer, Apple, Asus, Dell, HP, Lenovo, MSI, Toshiba, dar și la sisteme PC, sisteme desktop, sisteme All-In-One, servere, procesoare server, hard disk-uri servere, cabinete metalice, monitoare, periferice, calculatoare de birou, tastaturi, mouse, HDD externe, memorii USB, UPS, boxe PC, căști, camere web, retelistica și supraveghere, routere, switch-uri, media convertoare, acces point-uri, network attached storage, adaptoare wireless, software, sisteme de operare. În categoria de telefoane puteți alege acum chiar și la promoție telefoane Alcatel, Allview, Apple, Asus, BlackBerry, Caterpillar, Evolio, Honor, HTC, Huawei, Lenovo, LG, Maxcom, Microsoft, Motorola, myPhone, Nokia, Overmax, Philips, Samsung,  Sony, Utok, ZTE, dar și o gamă variată de tablete Alcatel, Allview, Apple,  Asus, eSTAR, Huawei, Samsung, Samus, Wink. 

3

Reduceri la o gamă variată de elecrocasnice

Nu ezitați să vizualizați și gama de electrocasnice de unde puteți alege electrocasnice mari ca aparate frigorifice, masini de spălat, aragazuri, hote, climatizare, dar și electrocasnice mici precum cuptoare electrice, grătare electrice, mixere, blendere și tocătoare, storcătoare, roboti de bucătărie, mașini de tocat, feliatoare, prăjitoare de pâine, sandwich makere, fierbătoare, friteuse, cântare de bucătărie, aparate de preparat pâine. Mai mult decât atât, în cazul în care veți folosi voucher Rombiz cumpărăturile voastre vor deveni mai convenabile si veți economisi considerabil.

rombiz oferte

Nu ratați nici reducerile la produse îngrijire personală, artciole bebe & copii, articole bricolaj, grădinărit, curățenie și întreținere, dar și gama petshop, unde de asemena puteți folosi voucher Rombiz. Dacă vă decideți să cumpărați  și în funcție de faptul, dacă în magazinul online sunt reduceri la produsele care vă interesează, vă rugăm să nu ezitați și să vizualizați gama completă a magazinului online pentru a găsi exact ceea ce vi se potrivește.

4

Reduceri Rombiz

Reduceri
Lichidări de stoc
Transport gratuit
Black friday
5

Evaluare Rombiz

4.4

Evaluare excelentă

Au evaluat în total 11 de clienți
11 __thumbsup Recomandă clienților
0 __thumbsdown nu recomandă clienților
Excelentă (4,1 - 5,0) 9x
Foarte bună (3,1 - 4,0) 2x
Bună (2,1 - 3,0) 0x
Satisfăcătoare (1,1 - 2,0) 0x
Negativă (0 - 1,0) 0x