Reverse coduri și cupoane de reducere

8 coduri de reducere și cupoane verificate Reverse - Martie 2023

__photo
-40%
Reducere
Reverse

Reduceri Reverse de până la - 40% la sandale

În magazinul online Reverse veți găsi reduceri de până la - 40% la sandalepentru femei selectate, aflate la promoție.

Detalii reducere
Retur
Reducere
Reverse

Retur în termen de 14 zile pe Reverse

În magazinul online Reverse aveți la dispoziție 14 zile sa vedeți dacă produsul comandat se potrivește nevoilor voastre.

Detalii reducere
-27%
Reducere
Reverse

Reduceri Reverse de până la - 27% la cizme damă

În magazinul online Reverse veți găsi reduceri de până la - 27% la cizme pentru femei selectate, aflate la promoție.

Detalii reducere
-34%
Reducere
Reverse

Reduceri Reverse de până la - 34% la încălțăminte pentru femei

În magazinul online Reverse veți găsi reduceri de până la - 34% la încălțăminte pentru femei selectată, aflată la promoție.

Detalii reducere
-35%
Reducere
Reverse

Reduceri Reverse de până la - 35% la botine damă

În magazinul online Reverse veți găsi reduceri de până la - 35% la botine damă selectate, aflate la promoție.

Detalii reducere
-35%
Reducere
Reverse

Reduceri Reverse de până la - 35% la ghete și bocanci damă

În magazinul online Reverse veți găsi reduceri de până la - 35% la ghete și bocanci damă selectate, aflate la promoție.

Detalii reducere
-60%
Lichidare de stoc
Reverse

Reduceri de primăvară Reverse de până la - 60% la încălțăminte

În magazinul online Reverse veți găsi reduceri de primăvară de până la - 60% la încălțăminte selectată, aflată la promoție.

Detalii reducere
Gratis
Transport gratuit
Reverse

Transport gratuit la cumpărături de peste 300 Ron

În magazinul online Reverse la cumpărături de peste 300 Ron beneficiați de livrare gratuită. Reducerea este disponibilă în condițiile specificate chiar de către magazinul în sine, fiind mai accesibile pe paginile magazinului și care se pot modifica continuu.

Detalii reducere


cupon reducere reverse
1

Reverse shop

Se spune că indiferent de ținuta pe care o alegem, pantofii sunt cei care atrag atenția și care au puterea de a scoate orice ținută din anonimat. Pentru a obține efectul dorit, trebuie să alegeți pantofii potriviți, în funcție de eveniment, locație, ținută, culori și texturi. Dacă sunteți în căutarea celor mai spectaculoși pantofi potriviți pentru orice ocazie, aveți toate șansele de a-i descoperi la Reverse magazin. Sfatul nostru: dacă vreți să faceți o surpriză plăcută cuiva drag, puteți să îi oferiți un cupon reducere Reverse. Cu siguranță bucuria va fi pe măsură!

 

2

Încălțăminte în pas cu moda

Magazin Reverse este un magazin online de încălțăminte în special pentru femei. Pe acest site de încălțăminte găsiți peste 2000 de produse active disponibile pentru vânzare, precum și reduceri avantajoase. Categoriile de produse oferite pe Reverse.ro sunt: ​​sandale, pantofi (casual, stiletto, eleganți, cu platformă), pantofi sport, ghete și cizme damă, atât din piele ecologică cât și din piele naturală. De la cizme până la sandale în toate culorile, Reverse online vă pune la dispoziție oferta care depășește orice imaginație.

 

reverse online
online reverse
3

Care este încălțămintea potrivită pentru plimbări și ieșiri în oraș?

Având în vedere că primăvara ne îmbucură toate simțurile, e momentul potrivit pentru plimbări în natură sau ieșiri în oraș. În astfel de cazuri, ne confruntăm cu mai puține restricții în alegerea pantofilor potriviți.  Accentul este pus pe confort și pe comoditate, nu atât pe eleganță. Pentru a contura un look vesel și fresh puteți opta pentru pantofi comozi, viu colorați sau chiar pentru o pereche de încălțăminte sport, care poate fi achiziționată la un preț mai avantajos cu cod reducere Reverse. Dacă vă pregătiți pentru evenimente mai puțin formale puteți opta pentru sandalele fără toc sau cele ortopedice, pentru balerini, mocasini sau orice alt tip de încălțăminte care oferă confort sporit picioarelor dumneavoastră. Așadar online Reverse vă invită la cumpărături care pot fi făcute din confortul casei dumneavoastră.

4

La petrecere cu Reverse sale

Reduceri
Lichidări de stoc
Transport gratuit
Black friday

Se apropie sezonul nunților și al petrecerilor. Pentru astfel de evenimente există numeroase opțiuni în materie de încălțăminte. Shop Reverse vă pune la dispoziție atât pantofi clasici, cât și strălucitori, cu platforma, cu toc gros, cu toc subțire și variantele pot continua. La evenimentele speciale pantofii devin accesoriile indispensabile care completează ținuta și fac din ea o adevărată magie. Este de preferat ca încălțămintea aleasă pentru astfel de evenimente să lase picioarele la vedere, astfel punându-le în valoare. Materialele din care sunt realizați pantofii trebuie să respecte importanța evenimentului. Cu Reverse cod  puteți cumpăra  pantofi din piele naturală, dar și cu aplicați lucioase sau inserții din alte materiale precum dantela, mătasea sau catifea. Pentru o senzualitate sporită, puteți opta pentru sandale cu toc și bretele fine sau stiletto cu toc înalt. Cu siguranță nu veți trece neobservată. Distracție plăcută!

5

Evaluare Reverse

5.0

Evaluare excelentă

Au evaluat în total 20 de clienți
20 __thumbsup Recomandă clienților
0 __thumbsdown nu recomandă clienților
Excelentă (4,1 - 5,0) 20x
Foarte bună (3,1 - 4,0) 0x
Bună (2,1 - 3,0) 0x
Satisfăcătoare (1,1 - 2,0) 0x
Negativă (0 - 1,0) 0x