Provident coduri și cupoane de reducere

2 coduri și cupoane de reducere verificate Provident - Februarie 2023

__photo
Ofertă
Reducere
Provident

Promoții pentru împrumut rapid pe Provident.ro

Provident oferă promoții pentru împrumuturi rapide. Beneficiați de un împrumut rapid și simplu online.

Detalii reducere
Ofertă
Reducere
Provident

Alege împrumutul Standard pe Provident.ro

Alege împrumutul Standard pe Provident rapid și simplu online.

Detalii reducere


oferte provident
1

Visele se împlinesc cu oferta Provident

Provident are rădăcinile în trecutul îndepărtat, mai exact prin anul 1880 când compania a fost fondată în Marea Britanie, de către Joshua Kelley Waddilove. Această companie oferă produse şi servicii financiare simple, rapide şi personalizate. Clienții apreciază oferte Provident pentru că primesc soluții financiare simple, adaptate propriilor nevoi și posibilități. Serviciile sunt oferite într-un mod profesionist și prietenos. Pentru Provident oamenii sunt pe primul loc, de aceea le oferă toate instrumentele pentru a-și dezvolta abilitățile la maxim. Dacă sunteți în căutarea unui partener de afaceri respectat și de încredere, care își desfășoară activitatea într-un mod transparent, responsabil și corect, sunteți exact acolo unde trebuie: la Provident! Aici puteți construi relații pe termen lung, bazate pe respect și onestitate. Valorile care stau la baza funcționării acestei societăți sunt: respectul (apreciază diversitatea şi respectă diferenţele dintre oameni), responsabilitate (acționează și acordă împrumuturi în mod responsabil şi îi încurajează pe cei cu care lucrează să fie responsabili în luarea deciziilor) și claritate (întotdeauna asigură transparenţă, prezintă “la vedere” toate costurile împrumutului, nu au clauze ascunse).

2

Provident oferta – un credit rapid

Dacă te întrebi, ce condiții trebuie îndeplinite pentru a obține un credit rapid, iată răspunsul:

  • persoană cu cetăţenie română care a împlinit vârsta de 18 ani;
  • venit fix minim de 300 Lei/lună dovedibil, pentru credite rapide Provident Standard (rate săptămânale), sau un venit fix minim de 1.300 Lei/lună dovedibil, pentru credite rapide Provident STAR (rate lunare);
  • adresă de domiciliu/reşedinţă pe teritoriul României;
  • număr de telefon valabil.

voucher provident
3

Alături de oameni cu Asigurare de Viață

Din Provident oferte face parte și Asigurarea de Viață și Accidente. Aceasta poate fi achiziționată cu un nou împrumut Provident. În acest sens puteți folosi un voucher Provident. Desigur, alegerea vă aparține! Asigurarea este opțională, de aceea nu este obligatorie pentru obţinerea unui împrumut Provident şi nu condiţionează în niciun fel acordarea acestuia.

promotie provident

Asigurarea de Viață și Accidente acoperă spitalizare din accident, intervenții chirurgicale din accident, arsuri din accident, fracturi din accident, deces din accident și deces din îmbolnăvire.

4

Ponturi utile, promotii Provident

Pentru că întotdeauna clientul este cel mai important pion din această ecuație, Provident promotii sunt gândite pentru a răspunde nevoilor acestuia. Dacă deja sunteți client Provident și aveți un prieten care are nevoie de ajutor, puteți să îl îndrumați către Provident promotie. În cazul în care acesta solicită și primește un împrumut, menționând persoana de la care a primit recomandarea, câștigați un  premiu în valoare de 300 lei. Persoanele recomandate nu trebuie să locuiască la aceeași adresă cu dumneavoastră. Merită să luați în calcul promotie Provident și visele devin realitate!

Reduceri
Lichidări de stoc
Black friday
5

Evaluare Provident

5.0

Evaluare excelentă

Au evaluat în total 22 de clienți
22 __thumbsup Recomandă clienților
0 __thumbsdown nu recomandă clienților
Excelentă (4,1 - 5,0) 22x
Foarte bună (3,1 - 4,0) 0x
Bună (2,1 - 3,0) 0x
Satisfăcătoare (1,1 - 2,0) 0x
Negativă (0 - 1,0) 0x