Nail Shop Black Friday

3 coduri și cupoane de reducere verificate Nail Shop - Martie 2024

__photo
Ofertă
Reducere
Nail Shop

Termenul de garanție este de 2 ani pe Nailshop.ro

În magazinul online Nail Shop termenul de garanție legală de conformitate este de 2 ani și se calculează de la data livrării produsului.

Detalii reducere
Ofertă
Reducere
Nail Shop

Retur în termen de 14 zile calendaristice pe Nailshop.ro

În magazinul online Nail Shop consumatorul are dreptul la retur timp 14 zile calendaristice începând cu ziua în care intră în posesia fizică a produsului.

Detalii reducere
Gratis
Transport gratuit
Nail Shop

Transport gratuit la cumpărături de peste 200 ron

În magazinul online Nailshop la comenzi de peste 200 ron beneficiați de livrare gratuită. Reducerea este disponibilă în condițiile specificate chiar de către magazinul în sine, fiind mai accesibile pe paginile magazinului și care se pot modifica continuu.

Detalii reducere


nailshop reduceri
1

Nailshop – pentru unghii impecabile

Nailshop. ro este un magazin online de produse profesionale pentru unghii false, manichiură și pedichiură. Nailshop vă pune la dispoziție doar produse la cele mai înalte standarde la prețuri  accesibile. De la geluri la lacuri, tipsuri, vopsele acrylice, seturi complete pentru manichiură, accesorii unicat și până la kit-uri profesionale complete pentru aplicat unghii false și produse speciale pentru nail art. Pentru a facilita căutarea unui anumit produs acestea sunt împărțite în următoarele categorii: kituri pentru aplicat unghii false,  geluri UV, ojă semipermanentă, acryl - prafuri de porțelan, pensule, șabloane, tipsuri, pile, lămpi UV, produse personalizate, pile electrice, freze și capete pentru pile electrice, echipamente si accesorii, accesorii unghii false, vopsele acrilice, acuarele, nail art, manichiură clasică, manichiură SPA, pedichiură SPA, pedichiură clasică, lacuri, genți pentru manichiuriste, protecție, epilat.

2

Promoții la o gamă variată de produse pentru unghii

Doriți unghii frumoase și impecabile? Sortimentul Nailshop este unul foarte bogat, mai mult în cazul în care veți folosi voucher Nailshop puteți cumpăra foarte avantajos o mulțime de kit-uri pentru aplicarea unghiilor cu gel, acryl ori Gellack și a unghiilor false, de la kit-uri simple pana la cele mai profesionale, geluriUV 2M pe care le găsiți în sute de nuanțe și modele diferite, menite să satisfacă toate exigențele, de asemena în completare gelurilor vin solutiile pentru pregatire și de fixare, geluri de bază, geluri de construcție, geluri de camuflaj, geluri albe pentru French, geluri de modelare, geluri de luciu, culori plastilină, culori fara fixare, ulori painting, culori carving pentru pictură, culori hot & cold (cameleon)m culori sun & shadow (cameleon), culori neon, culori fosforescent, culori fără sclipici, culori cu sclipici foarte fin, culori cu sclipici mediu, culori cu sclipici mare, culori cu sidef, culori 3D, culori Effect, culori Magic, culori cu efect de vitraliu. 

nailshop online
3

Nails Shop o gamă variată pentru unghii

În oferta Nailshop.ro veți găsi și oje semipermanente, GELlack-ul, cunoscut si ca oja semipermanenta este un gel hibrid, adică o combinație de lac cu gel care se usucă în lampa UV și rămâne puternic fixat pe unghie timp de 3-4 săptămâni. În aceasta categorie puteți alege produse ca baza și top, all In, all in matte, culori pentru french, culori sliding, art line, culori cu efect de nisip, culori hot & cold (cameleon), culori magnetice, culori UVS, culori metalizate, culori galaxy, culori mix, culori fără sclipici, culori cu sclipici, culori cu sidef, culori neon, culori fosforescente. Mai mult decât atât, în cazul în care veți cumpăra de Nailshop black friday cumpărăturile voastre vor deveni mai convenabile și veți economisi considerabil.

nailshop promotii

Nu ezitați să urmăriți promoțiile și la prafurile de porțelan de la 2M și 4Pro, unde puteți opta pentru culori mate, culori cu sclipici, culori cu sidef, culori neon, dar și la pensule pentru acryl, pensule pentru gel, pensule pentru nail art, șabloane, tipsuri, pile, lămpi UV, pile electrice, freze și capete pentru pile electrice, echipamente și accesorii, accesorii unghii false, vopsele acrilice, acuarele. În categoria de Nail Art veți găsi ștampile pentru unghii Moyra, crystal Pixie Swarovski, prafuri de pigmenți, accesorii pentru NailArt și în acest caz puteți valorifica cupoanele de back friday Nailshop și veți economisi cumpărând avantajos.

4

Reduceri Nailshop

Reduceri
Lichidări de stoc
Transport gratuit
Black friday
5

Evaluare Nailshop

4.5

Evaluare excelentă

Au evaluat în total 11 de clienți
11 __thumbsup Recomandă clienților
0 __thumbsdown nu recomandă clienților
Excelentă (4,1 - 5,0) 9x
Foarte bună (3,1 - 4,0) 2x
Bună (2,1 - 3,0) 0x
Satisfăcătoare (1,1 - 2,0) 0x
Negativă (0 - 1,0) 0x