Maxi Pet coduri de reducere și oferte

4 coduri și cupoane de reducere verificate Maxi Pet - Iulie 2024

__photo
-10%
Voucher reducere
Maxi Pet

Cod reducere - 10% reducere la abonare la newsletter pe Maxi Pet

Primiti codul de reducere pe email la abonarea la Newsletter. Codul poate fi folosit o singură dată/client. Nu se cumulează cu alte reduceri. Reducerea de - 10% se aplică la cumpărături în magazinul online Maxi Pet atunci când introduceți codul de reducere în coșul de cumpărături. Folosiți cod reducere Maxi Pet și cumpărați hrană și accesorii animale mai ieftin

Detalii reducere
-15%
Reducere
Maxi Pet

Reduceri de până la - 15% la hrana umedă pentru pisici pe Maxi Pet.ro

În magazinul online Maxi Pet veți găsi acum reduceri de până la – 15% la hrana umedă pentru pisici selectată, aflată la promoție.

Detalii reducere
-15%
Reducere
Maxi Pet

Reduceri de până la - 15% la hrana uscată pentru câini pe Maxi-pet.ro

În magazinul online Maxi Pet veți găsi acum reduceri de până la – 15 % la hrana uscată pentru câini selectată, aflată la promoție.

Detalii reducere
Gratis
Transport gratuit
Maxi Pet

Transport gratuit la cumpărături de peste 149 ron

În magazinul online Maxipet.ro la cumpărături de peste 149 ron transportul este gratuit, cu excepţia produselor marcate cu cost suplimentar de livrare. Reducerea este disponibilă în condițiile specificate chiar de către magazinul în sine, fiind mai accesibile pe paginile magazinului și care se pot modifica continuu.

Detalii reducere


maxi pet reduceri
1

Destinat iubitorilor de animale

În categoria pentru câini veți găsi produse precum hrană uscată, hrană umedă la conservă, hrană umedă la plic, hrană umedă la tăviţă, salam de la producători cei mai renumiți din această categorie. Mai mult decât atât, în cazul în care veți folosi cod reducere Maxi Pet cumpărăturile voastre vor deveni mai convenabile și veți economisi considerabil. Oferta cuprinde produse ca suplimente nutritive, diete veterinare, recompense şi delicatese, înlăturarea de purici, căpuşe şi tânţari, jucării, castroane, boluri şi accesorii, cosmetice şi produse de igienă, igiena spaţiilor interioare/exterioare, zgărzi, lese, hamuri şi adresiere, îmbrăcăminte, încălţăminte şi accesorii, culcuşuri şi paturi, transportatoare, genţi, cuşti, echipament pentru călătoria cu mașina, petrecerea timpului în aer liber, echipament pentru căţele în călduri, comportament şi educaţie, decoraţiuni pentru casă, cărţi şi albume, produse pentru căţeluşi.

2

Vouchere Maxi Pet la hrană animale

În universul plin de dragoste și grijă pentru animale, veți găsi o gamă completă de produse și servicii pentru a răsfăța și a îngriji micuțul patruped sau companionul cu blană. Animalele de companie sunt parte integrantă familiei și merită tot ce este mai bun. De aceea, magazinul să ofere cele mai calitative hrane, accesorii și produse de îngrijire, astfel încât să vă asigurați că prietenul necuvântător este fericit, sănătos și îngrijit în fiecare zi. Maxi Pet oferte sunt destinate iubitorilor de animale de companie. În oferta magazinului online veți găsi produse ca hrană și accesorii pentru animale de companie. Pentru a facilita căutarea anumitor produse acestea sunt împărțite pe categorii. Indiferent dacă aveți un câine jucăuș, un pisoi adorabil sau alte animale de companie minunate, în magazinul online veți găsi  sprijin în toate nevoile animăluțelor tale. De la hrana premium și gustările sănătoase, până la jucăriile distractive, hainele confortabile și produsele de igienă de încredere, veți găsi tot ce aveți nevoie pentru a-l îngriji și a-l răsfăța pe companionul drag.

reduceri maxi pet
maxi pet online
3

Voucher Maxi Pet la o gamă variată de produse

Nu ezitați să vizualizați și gama pentru pisici unde veți găsi chiar și la reducere hrană pentru pisici, delicatese, suplimente nutritive, diete veterinare, produse pentru înlăturarea puricilor şi căpușelor, suporturi pentru ascuțit ghearele, litiere, nisip şi echipamente, cosmetice şi produse de igienă, igiena spaţiilor interioare/exterioare, jucării pentru pisici, zgărzi, lese, hamuri şi adresiere, transportoare, genţi, paturi şi cuşti, castroane, boluri şi accesorii, comportament şi educaţie, publicaţii, produse pentru pisicuţe și în acest caz puteți valorifica un cod promo Maxi Pet și veți economisi cumpărând avantajos. Pentru animale mici în oferta veți găsi hrană, suplimente nutritive, blocuri minerale, delicatese, fân, cuşti şi garduri, jucării, căsuţe, paturi şi cuiburi, igienă şi îngrijire, aşternut, litiere, nisip şi echipamente, castroane, boluri, adăpătoare, transportatoare, lese şi hamuri în categoria pentru păsări veți găsi colivii, voliere şi suporturi, echipament pentru colivii, jucării, igienă coliviei şi controlul mirosului, cuiburi, antiparazitare, colivii şi căsuțe pentru păsări de exterior. 

4

Maxi Pet Black Friday pentru bucuria necuvântătoarelor

Reduceri
Lichidări de stoc
Transport gratuit
Black friday

În categoria de acvaristică veți găsi produse precum acvarii şi suporturi, hrănire, tratament, pregătirea apei şi teste, filtrarea şi circularea apei, pompe de aer şi accesorii, iluminat, încălzitoare şi termometre, cultivarea şi întreținerea plantelor, decoruri, nisipuri şi substraturi, curățarea şi întreținerea acvariului. Dacă vă decideți să cumpărați  și în funcție de faptul, dacă în magazinul online sunt reduceri la produsele care vă interesează, vă rugăm să nu ezitați și să vizualizați gama completă a magazinului online pentru a găsi exact ceea ce vi se potrivește. Așadar, veniți și descoperiți lumea minunată Maxi Pet, unde dragostea pentru animale se întâlnește cu calitatea și experiența în servicii pentru a oferi tot ce este mai bun pentru prietenul necuvântător. Comandați acum online sau vizitați magazin și oferiți partenerului cu blană șansa să fie mai fericit ca niciodată!

5

Evaluare Maxipet

4.8

Evaluare excelentă

Au evaluat în total 25 de clienți
25 __thumbsup Recomandă clienților
0 __thumbsdown nu recomandă clienților
Excelentă (4,1 - 5,0) 23x
Foarte bună (3,1 - 4,0) 2x
Bună (2,1 - 3,0) 0x
Satisfăcătoare (1,1 - 2,0) 0x
Negativă (0 - 1,0) 0x