Leonardo coduri și cupoane de reducere

3 coduri și cupoane de reducere verificate Leonardo - Februarie 2024

__photo
-40%
Reducere
Leonardo

Leonardo reduceri de până la - 40% la saboți medicali

În magazinul Leonardo online veți găsi reduceri de până la - 40% la saboți medicali selectați, aflați la promoție.

Detalii reducere
-40%
Reducere
Leonardo

Leonardo reduceri de până la - 40% la articole marochinărie

În magazinul Leonardo online veți găsi reduceri de până la - 40% la articole marochinărie selectate, aflate la promoție.

Detalii reducere
Gratis
Transport gratuit
Leonardo

Transport gratuit la cumpărături de peste 99 ron

În magazinul Leonardo online la comenzi de minim 99 Ron beneficiați de livrare gratuită. Reducerea este disponibilă în condițiile specificate chiar de către magazinul în sine, fiind mai accesibile pe paginile magazinului și care se pot modifica continuu.

Detalii reducere


leonardo online
1

Încălțăminte Leonardo pentru toate anotimpurile

Leonardo este un brand 100% românesc, lansat pe piață de încălțăminte în anul 1994, în prezent cu un număr de 50 magazine in toată țara. Firma este în continua extindere astfel încât în fiecare din orașele importante ale României să fie cel putin un magazin Leonardo. Din acest punct de vedere Leonardo este printre puținele societăti comerciale care acordă o atenție deosebită tuturor potențialilor clienți din Romania, prin acoperirea în întregime a cererii indiferent din care anume zonă a țării noastre provine. Leonardo prin ofertă completă de marfă pentru toate vârstele, comercializează pantofi de calitate superioară la prețuri foarte accesibile și dacă pentru încălțămintea din piele naturală avem mărcile renumite precum Patrizia Rigotti si Prima Donna la femei si Pablo Castillia sau Best Walk la bărbați, la capitolul moda mărcile Afrodita sau Amanda la femei precum si Casanova sau Fernando la bărbati, oferă cele mai noi creații in domeniul fashion clienților noștrii. Pentru copii, mărcile Fun Girls si Pluto, ofera intreaga gamă de încaăltăminte la prețuri foarte acesibile. Prin aceasta, Leonardo ofere satisface cererile clienților care s-au obișnuit să găsească întotdeauna în magazinele noastre pantoful de bună calitate la cel mai bun preț de pe piață. Pentru a facilita căutarea anumitor produse acestea sunt împărțite pe categorii:

 • Pantofi damă
 • Balerini
 • Mocasini
 • Cizme ghete
 • Sandale
 • Papuci
 • Pantofi bărbați
 • Mocasini
 • Sandale
 • Ghete
 • Marochinărie

2

Reduceri Leonardo la încălțăminte copii

Oferiți copiilor voștri încălțăminte de calitate, care este importantă pentru dezvoltarea sănătoasa a picioarelor pe care le găsiți la Leonardo promoții cu un sortimnet variat de încălțăminte pentru fetițe  precum pantofi din material textil și chiar ecologic în stil casual, elegant, sport , modern,traditional , chiar pentru toate ocaziile și pentru băieți avem aceași ofertăvariată de îcălțăminte pentru toate anotimpurile  precum sandale , espadrille, ghete, mocasini, pantofi cașual,pantofi eleganți, pantofi sport, pspuuci, saboți, cizme, șlapi ș teniși toate la un preț foarte avantajos.Pentru că vara bate la ușă și marea ne așteaptă Promoții Leonardo nu va dezamăgi pe cei mici cu sanadale și șlapi de la marca Esem și Akinal la prețuri avantajoase.

leonardo reduceri
leonardo promotii
3

Ofertă Leonardo la încălțăminte pentru bărbați și pentru femei

Urmăriți Leonardo reduceri la încălțăminte pentru femei și bărbați la cele mai bune prețuri. Puteți alege pantofi eleganți,pantofi cașual , sandale elegante, sandale cașual , botine, cizme, cizme înalte, balerini, mocasini, etc. Doamnelor oferiți-vă o bucurie achiziționând pantofi noi și frumoși, pe care îi veți purta cu plăcere. Pentru domni în oferta Leonardo veți găsi încălțăminte de calitate, încălțăminte cașual , încălțăminte elegantă, teniși, pantofi sport, mocasini, ghete cașual și elegante, sandale , papuci și saboți toate la prețuri accesibile.

4

Reduceri Leonardo

Reduceri
Lichidări de stoc
Black friday
5

Evaluare Leonardo

5.0

Evaluare excelentă

Au evaluat în total 1 de clienți
1 __thumbsup Recomandă clienților
0 __thumbsdown nu recomandă clienților
Excelentă (4,1 - 5,0) 1x
Foarte bună (3,1 - 4,0) 0x
Bună (2,1 - 3,0) 0x
Satisfăcătoare (1,1 - 2,0) 0x
Negativă (0 - 1,0) 0x