Lentiamo reduceri și vouchere

www.lentiamo.ro

Lentiamo.ro este retailer de lentile de contact, soluții pentru lentile de contact, ochelari de soare, dar și accesorii. Puteți alege lentile de contact sferice, torice, colorate, pentru sport, cât și soluții pentru întreținerea și îngrijirea acestora. Sunteți în căutare de ochelari de soare de calitate, puteți alege mărci precum Burrbery, Carrera, D&G, Gucci, Ray-Ban. Urmăriți reducerile Lentiamo.ro! Ascundeți textul

Transfer în magazin

Despre magazin Lentiamo

Lentiamo – lentile de contact și accesorii

În magazinul online veți găsi un sortiment larg de produse precum sunt lentile de contact, lentile de contact colorate, suporturi lentile de contact, soluții pentru lentile de contact, picături de ochi,  și alte accesorii care ne sunt utile pentru a ne proteja vedera. Dacă aveți nevoie de lentile de contact sau lentile de contact colorate în magazinul online Lentiamo veți găsi exact ce ceea ce căutați. Sortimentul variat cuprinde lentile de contact de calitate, ale unor mărci precum Acuve, Adore, Air Optix, Bioinfinty, Soflens, Dailies, Purevision, Proclear, Freshlook, ColourVue, Comfilcon A. Profitați de cumpărăturile avantajoase și alegeți-vă din oferta magazinului online următoarele produse:

  • Lentile de contact
  • Soluții
  • Ochelari de soare
  • Accesorii

 

Cumpărați avantajos lentile de contact și soluții

Lentilele de contact de fapt înlocuiesc ochelarii de vedere și pot fii utilizate zilnic mai ales atunci când practicați activități sport. Profitați de reducerile oferite la lentilele de contact, în ofertă veți găsi lentile de contact zilnice, bilunare, lunare, trimestriale, cu putere extinsă iar după tip sferice, torice pentru astigmatism, bifocale și multifocale, din silicon – hidrogel, colorate, pentru sport. Avantajos puteți cumpăra și soluții pentru îngrijirea lentilelor de contact. Fiecare lentilă de contact pe care o veți curăța cu ajutorul soluțiilor de îngrijire și curățare de calitate o veți folosi mult timp comod și fără probleme. În ofertă veți găsi soluții cu multe utilizări, peroxid, fără conservanți, pentru călătorie ale unor mărci precum Aosept, Biotrue, Complete, Horien, Max OptiFresh, Opti-free, Options, Renu, Solocare, Zero-Seven. De asemena în ofertă veți găsi și picături oftalmologice, hidratante, lubrifiante, fără conservanți mărci precum Systane, Hylo, Xiloial, Blink, Artelac, etc. Chiar dacă aveți o vedere bună puteți folosi lentile de contact colorate pentru un look diferit puteți alege culori precum albastru, verde, maro, mov, gri, negru, pentru halloween. Mai mult decât atât, în cazul în care veți folosi cupoanele Lentiamo cumpărăturile voastre vor deveni mai convenabile si veți economisi considerabil. Profitați de reduceri și la cutiuțele pentru depozitarea lentilelor de contact, cutiuțe clasice, cutiuțe antibacteriene, cutiuțe cosmetice, cutiuțe decorative, cutiuțe pentru călătorii.

 

Cumpărați avantajos și ochelari de soare

Ochelari de soare sunt un accesoriu must have în zilele noastre. Ne protejează de razele puternice ale soarelui, dar în același timp sunt un accesoriu foarte la modă. Profitați de cupoanele de reducere Lentiamo la ochelari de soare pentru femei și bărbați de unde puteți alege multe modele după forma feței pilot, pătrată, rectangulară, rotundă, wayfarer, cat eye. Mărci precum Arnette, Burberry, Carrea, D&G, Emporio Armani, Gucci, Hugo Boss, Max Mara, Melle, Oakley, Polaroid, Ray-Ban, Tommy Hlifiger, Vogue, Versace. În  oferta Lentiamo veți găsi o gamă variată de ochelari de soare atât pentru femei cât și pentru bărbați. Dacă vă decideți să cumpărați  și în funcție de faptul, dacă în magazinul online sunt reduceri la produsele care vă interesează, vă rugăm să nu ezitați și să vizualizați gama completă a magazinului online pentru a găsi exact ceea ce vi se potrivește.

Coduri și cupoane de reducere asemănătoare