Kfea coduri reducere și coduri discount

3 coduri și cupoane de reducere verificate Kfea - Iunie 2023

__photo
-25%
Reducere
Kfea

Reduceri de până la - 25% la cafea și accesorii pe Kfea.ro

În magazinul online Kfea.ro veți găsi acum reduceri de până la - 25% la cafea și accesorii cafea selectate, aflate la promoție.

Detalii reducere
Gratis
Transport gratuit
Kfea

Transport gratuit la cumpărături de peste 99 ron

În magazinul online Kfea.ro la cumpărături de peste 99 ron transportul este gratuit la Easy box Reducerea este disponibilă în condițiile specificate chiar de către magazinul în sine, fiind mai accesibile pe paginile magazinului și care se pot modifica continuu.

Detalii reducere
Gratis
Transport gratuit
Kfea

Transport gratuit la cumpărături de peste 150 ron

În magazinul online Kfea.ro la cumpărături de peste 150 ron transportul este gratuit Reducerea este disponibilă în condițiile specificate chiar de către magazinul în sine, fiind mai accesibile pe paginile magazinului și care se pot modifica continuu.

Detalii reducere


online kfea
1

Kfea oferte la zeci de produse

Kfea.ro este primul și cel mai mare Coffee Shop online din România. Cu o vechime de peste 15 ani prin comercializarea unor produse de calitate: de la o multitudine de sortimente de cafea (boabe, măcinată, capsule și nu numai), la aparate de cafea și produse de întreținere, produse de vending, ceai, ciocolată caldă etc. de la  cele mai importante branduri din lumea cafelei: Lavazza, Saeco, Jura, Gaggia, DeLonghi, Illy, Segafredo etc. Găsiți și  câteva dintre cafelele premium precum  Illy, Lavazza, Segafredo, Douwe Egberts, Pellini, Vergnano, Danesi și Kimbo. Dacă utilizați la cumpărături Kfea cod discount aveți posibilitatea să economisiți și să vă bucurați și mai mult de cumpărăturile voastre.  Profitați de reduceri și  alegeți din următoarele categorii:   

  • Cafea
  • Aparate 
  • Întreținere
  • Barista
  • Complementare
  • Ceai și ciocolată
  • Vending
     

2

Cod reducere Kfea

Bucurați-vă de cumpărături 100% sigure și rapide, faceți clic pe pagina magazinului și alegeți ce aveți nevoie din gama variată de produse. Nu ratați ocazia și alegeți din promoții băutura care vă oferă un plus de energie. Magazinul online facilitează căutarea produselor oferind o listă cu categoriile următoarenote cafea, prăjită, conținut capsulă, cantitate măcinată, cantitate boabe, categorie amestec, conținut cafeina, producător, intensitate, granulație etc. Lapte condensat, biscuiți, zahăr, palete, pahare nu ar trebui să lipsească de pe masă. Pentru cumpărături cât mai convenabile, nu ratați vouchere Kfea și savurați cafeaua preferată la preț avantajos.

voucher kfea
promotii kfea
3

Kfea oferte

Profitați de promoții zilnice. Dacă vă decideți să cumpărați  și în funcție de faptul, dacă în magazinul online sunt reduceri la produsele care vă interesează, vă rugăm să nu ezitați și să vizualizați gama completă a magazinului online pentru a găsi exact cafea pe gustul dvs. Dacă nu sunteți mulțumiți aveți dreptul de a returna doar produsele nealimentare pe care le-ați achiziționat  în termen de 30 de zile. Pentru reduceri suplimentare, vă recomandăm, de asemenea să vă înscrieți la newsletter. Transportul este gratuit pentru o anumită sumă. 

4

Kfea Black Friday

Coduri de reducere
Reduceri
Lichidări de stoc
Transport gratuit
Black friday

Cu toții îl așteptăm cu nerăbdare în fiecare an, da este vorba de Black Friday  care aduce cu el reduceri masive la o mulțime de produse. Atunci când prețurile explodează realmente. La fel ca în anii precedenți și în acest an și magazinul onlin participă la Black Friday oferind reduceri consistente la multitudine  sortimente de cafea. Profitați de această ocazie și savurați-vă cafeaua preferată, aromată, proaspăt prăjită la un preț convenabil. 

5

Evaluare Kfea

4.8

Evaluare excelentă

Au evaluat în total 32 de clienți
32 __thumbsup Recomandă clienților
0 __thumbsdown nu recomandă clienților
Excelentă (4,1 - 5,0) 29x
Foarte bună (3,1 - 4,0) 3x
Bună (2,1 - 3,0) 0x
Satisfăcătoare (1,1 - 2,0) 0x
Negativă (0 - 1,0) 0x