HelpNet coduri reducere și oferte

8 coduri de reducere și cupoane verificate HelpNet - August 2022

__photo
-25%
Reducere
HelpNet

Helpnet reducere - 25% la produsele de protecție solară Vichy selectate

În magazinul online HelpNet veți găsi reducere de – 25 % la produsele de protecție solară Vichy selectate, aflate la promoție. Nu se cumulează cu alte promoții existente.

Detalii reducere
-40%
Reducere
HelpNet

Reduceri de până la - 40% la produse pentru cuplu pe HelpNet

În magazinul online HelpNet veți găsi reduceri de până la – 40 % la produse pentru cuplu selectate, aflate la promoție.

Detalii reducere
-46%
Reducere
HelpNet

Reduceri de până la - 46% la produse pentru dietă pe HelpNet

În magazinul online HelpNet veți găsi reduceri de până la – 46 % la produse pentru dietă selectate, aflate la promoție.

Detalii reducere
-47%
Reducere
HelpNet

Reduceri de până la - 47% la dermatocosmestice pe HelpNet

În magazinul online HelpNet veți găsi reduceri de până la – 47 % la dermatocosmetice selectate, aflate la promoție.

Detalii reducere
-50%
Reducere
HelpNet

Reduceri de până la - 50% la produse pentru mama și copilul pe HelpNet

În magazinul online HelpNet veți găsi reduceri de până la – 50 % la produse pentru mama și copilul selectate, aflate la promoție.

Detalii reducere
-65%
Reducere
HelpNet

Reduceri de până la - 65% la aparatură medicală pe HelpNet

În magazinul online HelpNet veți găsi reduceri de până la – 65 % la aparatură medicală selectată, aflată la promoție.

Detalii reducere
-67%
Reducere
HelpNet

Reduceri de până la - 67% la vitamine și suplimente pe HelpNet

În magazinul online HelpNet veți găsi reduceri de până la – 67 % la vitamine și suplimente selectate, aflate la promoție.

Detalii reducere
Gratis
Transport gratuit
HelpNet

Transport gratuit la cumpărături de peste 199 Ron

În magazinul online HelpNet la cumpărături de peste199 Ron beneficiați de livrare gratuită. Reducerea este disponibilă în condițiile specificate chiar de către magazinul în sine, fiind mai accesibile pe paginile magazinului și care se pot modifica continuu.

Detalii reducere


helpnet online
1

HelpNet din grijă pentru sănătate

Help Net este al treilea cel mai mare lanț farmaceutic din România. Prin slogan-ul “Vino la bine”, Help Net se identifica cu un “spatiu sigur” unde pacienții pot oricând să vină pentru sfaturi si recomandări. La Help Net, pacienții găsesc întotdeauna cele mai rapide si eficiente remedii pentru problemele care le amenință sănătatea. Helpnet online oferă un sortiment variat de medicamente, produse farmaceutice, dermatocosmetice, diverse vitamine și suplimente, medicamente fără prescripție medicală și cosmetice de marcă. 

Oferta Helpnet este împărțită în următoarele categorii:

  • Medicamente fără rețetă
  • Vitamine și suplimente
  • Frumusețe și îngrijire
  • Mama și copilul
  • Cuplu și sex
  • Aparatura medicală
  • Dietă și wellnes

2

Farmacia Helpnet online

Farmacia online oferă o cantitate mare de produse farmaceutice și dermatocosmetice pentru întreaga familie. Puteți filtra în mod clar totul pe categorii precum preț și brand. Vă confruntați cu un sistem imunitarc slăbit? În  farmacia online veți găsi suplimente și vitamine pentru funcționarea normală a sistemului imunitar, diferite remedii homeopate, tablete și siropuri sau tablete efervescente. Dacă veți urmări cele mai noi Helpnet promoții puteți cumpăra, de asemenea, diferite tablete naturiste cu extract din plante și multe alte medicamente acum mai avantajos. Helpnet  dorește să facă cumpărăturile mai ușoare viitoarelor mămici și mămici ocupate și, prin urmare, oferă o gamă largă de produse de calitate atât pentru mămici, cât și pentru copiii. Oferta include teste de sarcină, suplimente nutritive în timpul sarcinii, scutece, alimente și ceai pentru bebeluși, produse cosmetice special destinate pentru copii, periuțe de dinți și pastă de dinți pentru copii, șervețele umede, suzete, câni. De asemenea, puteți profita de promoții Help net la cumpărarea lor. Aveți grijă de pielea dv zi după zi și alegeți produse dermatocosmetice, de la produse demachiante, creme de hidratare, anticearcăn sau antirid, până la fonduri de ten si produse pentru îngrijirea părului de la brandurile renumite Vichy, La Roche Posay, Bioderma, Avene, Eucerin, Cerave și multe altele. Profitați, de oferte Help net chiar merită!

promotii helpnet
oferte help net
3

Oferte Heplnet

Pentru reduceri suplimentare, vă recomandăm să deveniți client fidel famarciei și o să beneficiați de mai multe reduceri și promoții Helpnet. Prin intermediul cardului de fidelitate Help Net, deveniți automat membru a clubului  Dermotherapy și a Mamelor un program Helpnet de loialitate special, dedicat mămicilor si copiilor. Alegerea vă aparține. Pentru comenzile cu ridicare personala din farmaciile HelpNet, transportul este gratuit, indiferent de valoarea comenzii. În cazul in care nu sunteti mulțumit de produsul primit, aveti posibilitatea de a-l returna in termen de 14 zile lucrătoare. Pentru reduceri suplimentare, vă recomandăm, de asemenea să vă înscrieți la newsletter. Nu știți ce medicamente, suplimente, sau ce produse cosmetice sa alegeti? Puteti utiliza serviciile farmacistilor nostri nu numai in farmacii, ci și online, direct de pe canapeaua de acasă. Personalul instruit va fi întotdeauna fericit să vă sfătuiască.

4

Black Friday Helpnet

Reduceri
Lichidări de stoc
Transport gratuit
Black friday
Oferte 1+1

La doar câteva distanțe click puteți cumpăra medicamente fără rețete, vitamine, suplimente și  cosmetice pentru îngrijirea tenului, corpului  la prețuri nemaiîntălnite. Nu ratați Helpnet program de fidelitate, chiar merită! Cumpărați din confortul locuinței. Urmăriți Helpnet oferte și broșura lunii online, iar cumpărăturile voastre vor fi și mai avantajoase. Program farmacii Helpnet îțI vine în ajutor de fiecare dată când te simțI rău!

5

Evaluare Helpnet

5.0

Evaluare excelentă

Au evaluat în total 1 de clienți
1 __thumbsup Recomandă clienților
0 __thumbsdown nu recomandă clienților
Excelentă (4,1 - 5,0) 1x
Foarte bună (3,1 - 4,0) 0x
Bună (2,1 - 3,0) 0x
Satisfăcătoare (1,1 - 2,0) 0x
Negativă (0 - 1,0) 0x