Flixbus coduri și cupoane de reducere

3 coduri și cupoane de reducere verificate Flixbus - August 2022

__photo
Ofertă
Reducere
Flixbus

Bilete de autocar ieftine de la 19,90 Ron pe Flixbus.ro

Pe Flixbus.ro veți găsi bilete de autobus ieftine începând de la 19,90 Ron.

Detalii reducere
Ofertă
Reducere
Flixbus

Ofertă bilete de autocar low cost pe Flixbus.ro

Pe Flixbus.ro veți găsi acum bilete low cost de autocar începând de la 32 ron.

Detalii reducere
Ofertă
Reducere
Flixbus

Poți alege din peste 2000 de destinații din 28 de țări cu Flixbus

Pe Flixbus.ro poți alege din peste 2000 de destinații din 28 de țări.

Detalii reducere


flixbus online
1

Descoperă Europa prin cea mai avantajoasă ofertă Flixbus

FlixBus este o firmă de transport înființată recent, care, începând cu anul 2013, a schimbat decisiv stilul de călătorie a milioane de oameni din Europa o combinație unică între start-up în domeniul tehnologiei, firmă de servicii online și firmă clasică de transport și reușind într-un timp foarte scurt cea mai mare rețea de transport cu autocarul pe distanțe lungi din Europa. Datorită modalităţii simple de efectuare a rezervării și a ofertei zilnice în creștere  oferta Flixbus pune la dispoziție pentru milioane de călători posibilitatea de a descoperi lumea la un preț redus. Autocarele verzi pe distanță lungă oferă cel mai înalt grad de confort, siguranță și standarde de protecţia mediului și reprezintă alternativa ecologică și comodă la transportul individual. Aici găsești curse către următoarele țări:

  • Italia
  • Germania
  • Elveția
  • Țările de jos
  • Croația
  • Cehia
  • Danemarca
  • Austria
  • Slovenia
  • Curse nocturne

2

Cu Flixbus călătorești ieftin prin Europa

Descoperă Europa cu autocarele Flixbus unde vei găsi peste peste 350 000 de curse și peste 2000 de destinații din 28 de țări europene. Ți-ai propus să îți iei rucsacul în spate și să pleci în excursie prin Europa? Te-ai decis în ultimul moment să iei o pauză de la rutina de zi cu zi? Vrei să îți vizitezi prietenii sau familia? Nicio problemă! Autocarele Flixbus te duc la destinația  dorită la un preț imbatabil. Folosește voucher Flixbus și vei călători la prețuri avantajoase prin toată Europa. Când călătorești cu FlixBus, ai garanția celor mai bune servicii. La bordul tuturor autocarelor noastre, beneficiezi de Wi-Fi gratuit, spațiu suplimentar pentru picioare, gustări și băuturi, numeroase prize și spațiu generos pentru depozitarea bagajelor. 

flixbus reduceri
3

Spre mii de destinații de vis

Flixbus ți-a pregătit nenumărate activități, aventuri și experiențe pe toată durata anului și pentru toate ocaziile. Alături de FlixBus, poți cunoaște culturi diferite, te poți apropia de prieteni și vă puteți face noi amintiri.Profită de fixbus voucher și te vei bucura de cea fumoasă șii eftină călătorie prin cele mai vizitate orașe din Europa. Economisește cu FlixBus! Profită de cupon Flixbus și vei beneficia de bilete de autocar incredibil de ieftine, rămâi cu bani în buzunar, iar orarele precise ale autocarelor și punctualitatea șoferilor te va ajuta să economisești și timp! În plus, ajuți și mediul: autocarul este cel mai ecologic mijloc de transport. Indiferent dacă iei un FlixBus spre Berlin, Praga, Milano, Viena, vei călători mereu verde!

4

Black Friday Flixbus

Reduceri
Black friday
Oferte 1+1

Vrei să mergi la schi, într-o drumeție sau la cumpărături, dar habar nu ai unde? Sau vrei să-ți iei o vacanță, dar ești lipsit(ă) de inspirație? Atunci urmărește Black Friday Flixbus  și vei  descoperi  călătoria sau destinația de vacanță care  ți se potrivește cel mai bine! Lasăte inspirat de oferta  Flixbus și vei cumpăra bilete  la cele mai avantajoase prețuri.

5

Evaluare Flixbus

5.0

Evaluare excelentă

Au evaluat în total 1 de clienți
1 __thumbsup Recomandă clienților
0 __thumbsdown nu recomandă clienților
Excelentă (4,1 - 5,0) 1x
Foarte bună (3,1 - 4,0) 0x
Bună (2,1 - 3,0) 0x
Satisfăcătoare (1,1 - 2,0) 0x
Negativă (0 - 1,0) 0x