Dr Lentila coduri și cupoane de reducere

1 cupon de reducere verificat Dr Lentila - Iunie 2024

__photo
Gratis
Transport gratuit
Dr Lentila

Transport gratuit la cumpărături de peste 200 ron

În magazinul online Drlentila.ro beneficiați de transport gratuit la comenzi mai mari de 200 Ron. Reducerea este disponibilă în condițiile specificate chiar de către magazinul în sine, fiind mai accesibile pe paginile magazinului și care se pot modifica continuu.

Detalii reducere


drlentila  reduceri
1

Dr Lentila o gamă variată de ochelari și lentile de contact

DrLentila comercializează o gamă largă de lentile de contact avizate de Ministerul Sănătății, de la cei mai mari producători: Bausch&Lomb, Alcon/CIBA Vision, Johnson&Johnson, CooperVision, Wöhlk/ZEISS. Aici veți mai găsi și soluții de curățare și întreținere a lentilelor de contact, picături oftalmice și accesorii. DrLentila.ro vă prezintă de asemenea un portofoliu complex de ochelari de vedere și ochelari de soare originali, de marcă, de la Persol, Ray-Ban, Oakley, Carrera, D&G, Police etc. Urmăriți reducerile tentante și puteți alege din următoarele categorii de produse:

  • Lentile de contact
  • Ochelari de vedere
  • Ochelari de soare
  • Ochelari sport

2

Promoții la lentile de contact

Prin intermediul voucherelor de reducere Dr Lentila puteți cumpăra avantajos lentile de contact zilnice, lentile de contact săptămânale, lentile de contact lunare, lentile de contact torice, lentile de contact multifocale, lentile de contact colorate, soluții și accesorii, picături oftalmice. Aici vă așteptă mărci de top la lentile de contact precum Acuvue, Air Optix, Biofinity, Biomedics, Clariti, Wöhlk/ZEISS, DAILIES, Frequency, FreshLook, Proclear, PureVision, Sauflon, SofLens. Mai mult decât atât, în cazul în care veți folosi cod de reducere Dr Lentila cumpărăturile voastre vor deveni mai convenabile și veți economisi considerabil.

drlentila online
drlentila magazin
3

Mărci cunsocute

În oferta Dr Lentila veți găsi și ochelari de vedere marca Carrera, Dolce&Gabbana, Lacoste, Oakley, Persol, Police, Polo Ralph Lauren, Ray-Ban, Ray-Ban Junior, Vogue. Alegeți din mărcile de ochelari de soare Adidas, Calvin Klein, Carrera, Dolce&Gabbana, Esprit, Guess, Just Cavalli, Lacoste, Nike, Oakley, Persol, Polaroid, Police, Polo, Ralph Lauren, Prada Sport, Puma, Ralph, Ray-Ban, Ray-Ban Junior, Silhouette, Tommy Hilfiger, Uvex, Vogue. În oferta veți găsi și ochelari sport și de schi Adidas, Anon, Carrera, Oakley, Quiksilver, Roxy by Quiksilver, Scott, Smith Optics. Dacă vă decideți să cumpărați  și în funcție de faptul, dacă în magazinul online sunt reduceri la produsele care vă interesează, vă rugăm să nu ezitați și să vizualizați gama completă a magazinului online pentru a găsi exact ceea ce vi se potrivește.

4

Reduceri Dr Lentila

Reduceri
Lichidări de stoc
Transport gratuit
Black friday
5

Evaluare Dr Lentila

4.7

Evaluare excelentă

Au evaluat în total 10 de clienți
10 __thumbsup Recomandă clienților
0 __thumbsdown nu recomandă clienților
Excelentă (4,1 - 5,0) 10x
Foarte bună (3,1 - 4,0) 0x
Bună (2,1 - 3,0) 0x
Satisfăcătoare (1,1 - 2,0) 0x
Negativă (0 - 1,0) 0x