Dacris coduri și cupoane de reducere

5 coduri de reducere și cupoane verificate Dacris - Mai 2024

__photo
-15%
Reducere
Dacris

Reducere Dacris de până la - 15% reducere la hârtia colorată

În magazinul online Dacris veți găsi reduceri de – 15% la hârtia colorată selectată, aflată la promoție.

Detalii reducere
-20%
Reducere
Dacris

Reduceri până la - 20% la table magnetice, panouri și accesorii pe Dacris

În magazinul online Dacris.net veți găsi reduceri de până la – 20% la table magnetice, panouri și accesorii selectate, aflate la promoție.

Detalii reducere
-30%
Reducere
Dacris

Reduceri de până la - 30% la distrugătoare documente pe Dacris.net

În magazinul online Dacris veți găsi acum reduceri de până la – 30% la distrugătoare documente selectate, aflate la promoție.

Detalii reducere
-65%
Reducere
Dacris

Reduceri de până la - 65% la produsele de birotică pe Dacris.net

În magazinul online Dacris veți găsi acum reduceri de până la – 65% la produsele de birotică și papetărie selectate, aflate la promoție.

Detalii reducere
Gratis
Transport gratuit
Dacris

Transport gratuit la cumpărături de peste 300 de lei

În magazinul online Dacris.ro beneficiați de transport gratuit la orice comandă de peste 300 lei și care NU au mențiunea de cost supliementar. Reducerea este disponibilă în condițiile specificate chiar de către magazinul în sine, fiind mai accesibile pe paginile magazinului și care se pot modifica continuu.

Detalii reducere


online dcris
1

Dacris online soluții smart pentru birou

Dacris unul dintre cei mai importanti jucători de pe piața articolelor de birou, cu o experiență de peste 22 de ani in domeniu a primit certificarea Silver Sustainability Rating de la Ecovadis, cu un punctaj foarte bun. Este unicul importator al produselor Pilot in Romania și distribuitor pentru branduri de renume precum: 3M, Fellowes, Tarifold, Xerox, HP, Esselte, Rapid, Etilux, Papyrus, Noki, Trodat, Tork, M&M. Dacris este un magazin online iar in oferta sa puteți găsi produse de birotică și papetărie precum hârtie și articole din hârtie, comunicare și prezentare, instrumente de scris, accesorii de birou, administrativ și protocol, mobilier și IT&C. Profitați de reducerile oferite de magazinul online. Magazinul se adresează copiilor și părinților  oferindu-le o gamă completă de produse la cele mai bune prețuri și branduri consacrate precum Pilot, Noki, Rapesco, Pigna, Papyrus, Casio, Cannon, Asus, Tesa, Sento, Leitz, Memoris, HP, Xerox, Epson, Panasonic, Frixion etc. Folosiți Dacris cod reducere  sau voucher  și puteți să vă alegeți din următoarele categorii de produse:


•    Curățenie
•    Prevenție și protecție
•    Biroul tău
•    Cartușe și tonere
•    Tipografie
•    ECO
•    Companii și instituții

În cadrul acestui magazin Dacris , găsiți atât hârtie de copiator, pentru imprimante matriciale, autocopiativa cât și  tipizate, plicuri din plastic/hârtie/adezive, dar și hârtie milimetrică, etichete autoadezive, hârtie foto si bloc notes-uri etc
 

2

O gamă largă de produse de birotică și papetărie

Vă puteți bucura de promoții și comanda produse pentru școală fără a merge în magazin, a sta la cozi sau pierde timpul. Le găsiți pe toate acum  pe site. Dacris  comercializează și instrumente de scris pixuri, rollere, linere, stilouri,  stilou clasic sau unul dintre emblematicele modele Capless, singurele stilouri cu peniță retractabilă din lume creioane, markere si instrumente de lux, dar ți accesorii precum radiere, corectoare, ascuțitori, rezerve etc. Nu in ultimul rând, aici găsești rechizite scolare si jucării pentru cei mici: ghiozdane, penare, caiete, rigle, compasuri, plastilină, atlase, cărti de colorat, abțibilduri, articole de petrecere si articole craft. Pe lângă obiecte de papetărie si birotică, oferta acestui furnizor include si mobilier pentru birou, echipamente de protecția muncii, agende si calendar et. Vizitați magazinul fizic Dacris Ploiesti.

voucher dacris
promotii dacris
3

Cumpărați avantajos

Dacă vă decideți să cumpărați  și în funcție de faptul, dacă în magazinul de birotică și papetărie sunt oferte la produsele care vă interesează, vă rugăm să nu ezitați și să vizualizați gama completă a magazinului online pentru a găsi exact ceea ce vi se potrivește pentru biroul dumneavostră. Dacă ați primit un produs defect sau produsul greșit aveți la dispoziție 14 zile de la data primirii coletului pentru a returna coletul. În plus dacă vă abonați la newsletter o să beneficiați și de mai multe promoții sau reduceri la produse de birotică. Crearea unui cont este un avantaj sau bonamente Black Office. Prin intermediul lor, clienții companii pot cumpăra tot anul ce au nevoie pentru birou, oriunde ar fi el, cu reduceri de până la 30%. Transportul este gratuit pentru o anumită sumă. Comandați din confortul casei dumneavoastră și obțineți cel mai bun raport calitate-preț. Așa că nimic nu poate sta în calea cumpărăturilor dumneavoastră. 

4

Dacris Black Friday

Coduri de reducere
Reduceri
Lichidări de stoc
Transport gratuit
Black friday

În cazul în care doriți să faceți cumpărăturile mai ieftin, există încă o opțiune. Dacris Black Friday aduce cu sine oferte atractive. Este momentul mult așteptat când explodează prețurile în magazin online, iar de black friday prețurile pot atinge pragul de până la - 70% la produse de birotică și papetărie. Vă recomandăm cu siguranță să vizitați secțiunea cunoscuță de reduceri  în cadrul promoției de Black Friday când cumpărați chiar mai ieftin decât de obicei.

5

Evaluare Dacris

4.7

Evaluare excelentă

Au evaluat în total 31 de clienți
31 __thumbsup Recomandă clienților
0 __thumbsdown nu recomandă clienților
Excelentă (4,1 - 5,0) 26x
Foarte bună (3,1 - 4,0) 5x
Bună (2,1 - 3,0) 0x
Satisfăcătoare (1,1 - 2,0) 0x
Negativă (0 - 1,0) 0x