Conectica coduri și cupoane de reducere

3 coduri și cupoane de reducere verificate Conectica - Iunie 2024

__photo
-25%
Reducere
Conectica

Reduceri Conectica de până la - 25% la adaptoare HDMI

În magazinul online Conectica veți găsi reduceri de până la - 25% la adaptoarele HDMI selectate, aflate la promoție.

Detalii reducere
-43%
Reducere
Conectica

Reduceri Conectica de până la - 43% la cabluri de rețea

În magazinul online Conectica veți găsi reduceri de până la - 43% la cablurile de rețea selectate, aflate la promoție.

Detalii reducere
-45%
Reducere
Conectica

Reduceri Conectica de până la - 45% la cabluri USB

În magazinul online Conectica veți găsi reduceri de până la - 45% la cablurile USB selectate, aflate la promoție.

Detalii reducere


online conectica
1

Soluții practice necesare conectării PC-ului

Magazinul online oferă peste 5000 de produse, marea lor majoritate fiind importate direct de către ei. Astfel, firma este importator și distribuitor pentru mărcile Roline-Value, Delock și Lindy. De asemenea, este certificată ca "Distribuitor Silver" pentru produsele TP-Link. Pasionații de tehnologie vor găsi în magazinul online Conectica o gamă variată de cabluri necesare conectării PC-ului și nu numai, adaptoare HDMI, DVI, DISPLAYPORT, USB, SATA, KEYSTONE, rețelistică, multiplicatoare și switch-uri, dispozitive mobile, periferice PC, componente PC și multe alte accesorii. Pentru a beneficia de prețuri avantajoase nu ratați cele mai noi reduceri și economisiți la cumpărături. Folosiți Conectica cod reducere sau voucher  și puteți să vă alegeți din următoarele categorii de produse:
•    Cabluri
•    Adaptoare/ Convertoare
•    Controlere
•    Rețelistică
•    Multiplicatoare și switchuri
•    Distribuitoare KVM
•    Accesorii dispozitive mobile
•    Alte accesorii
•    Periferice PC
•    Componente PC
 

2

Descopereți o gamă variată de produse

Aveți nevoie de un stick USB, un Hard Disk extern, o placă video, o memorie sau de o carcasă PC? Le găsiți pe toate online. Pentru a transfera datele între rețele de calculatoare sunt necesare componente logice și fizice. Aveti la dispoziție o gamă variată de medii fizice pentru transmiterea datelor (placă de rețea, router, switch, access point/range extender, cablu de rețea, cablu fibră optică), accesorii specifice rețelei (mufe, manșoane, cuple, bride, antene, cabluri extensie antenă RP-SMA/N-type), scule și truse. Vă oferă o gamă variată de dispozitive mobile bluetooth cu rază de acțiune de până la 10m, carduri de memorie micro SDHC, SDHC cu capacitate de până la 64Gb, accesorii smartphone/tablete, adaptoare SIM nano-micro/nano-standard/micro-standard, huse tablete/ipad/e-book, standuri pentru tablete/ipad/e-book, receptoare Qi pentru încărcarea bateriei wireless.

promotii conectica
cupon conectica
3

Cumpărați avantajos

Dacă vă decideți să cumpărați  și în funcție de faptul, dacă în magazin sunt oferte la produsele care vă interesează, vă rugăm să nu ezitați și să vizualizați gama completă a magazinului online pentru a găsi exact ceea ce vi se potrivește pentru dispozitivul dumneavostră. Puteti verifica disponibilitatea in stoc a unui produs in timp real pe pagina produsului. Daca ați primit un produs defect sau produsul greșit aveți la dispoziție 14 de zile pentru a returna prodsul. În plus dacă vă abonați la newsletter o să beneficiați și de mai multe promoții sau reduceri la rechizite. Crearea unui cont este un avantaj. Așa că nimic nu poate sta în calea cumpărăturilor dumneavoastră. 

4

Conectica Black Friday

Coduri de reducere
Reduceri
Lichidări de stoc
Transport gratuit
Black friday

 În cazul în care doriți să faceți cumpărăturile mai ieftin, există încă o opțiune. Black Friday aduce cu sine oferte atractive. Este momentul mult așteptat când explodează prețurile iar de Black Friday prețurile pot atinge pragul de până la - 70% la cabluri, adaptoare, rețelistică, periferice PC. Vă recomandăm cu siguranță să vizitați secțiunea cunoscuță de reduceri  în cadrul promoției de Black Friday când cumpărați chiar mai ieftin decât de obicei.

5

Evaluare Conectica

5.0

Evaluare excelentă

Au evaluat în total 1 de clienți
1 __thumbsup Recomandă clienților
0 __thumbsdown nu recomandă clienților
Excelentă (4,1 - 5,0) 1x
Foarte bună (3,1 - 4,0) 0x
Bună (2,1 - 3,0) 0x
Satisfăcătoare (1,1 - 2,0) 0x
Negativă (0 - 1,0) 0x