Bioportal reduceri și vouchere

www.bioportal.ro

Bioportal este un supermarket online o sursă completă pentru sănătate. Aici veƫi găsi produse bio și produse naturiste care previn și tratează bolile secolului ȋn care trăim pe principii exclusiv naturale. Puteți alege dintre alimentele bio produse apicole, cereale, dar și blendere, deshidratatoare, produse casă și grădină, produse îngrijire personală. Nu ratați reducerile și alegeți să trăiți sănătos! Ascundeți textul

Transfer în magazin

Despre magazin Bioportal

Bioportal.ro – produse bio și tratamente naturiste la cele mai bune prețuri

Magazinul online Bioportal este sursa completa pentru sănătatea întregului organism. Aici veți găsi produse bio și produse naturale care vă mențin sănătatea, produse naturiste care previn și tratează bolile secolului în care trăim pe principii exclusiv naturale, verificate de consumatori din întreaga lume. www.bioportal.ro se poate mândri cu peste 15.000 de produse bio și naturiste. Pentru un stil de viată sănătos, magazinul propune  produse eco diversificate, care se adresează celorlalte nevoi de zi cu zi: încălțăminte eco, îmbrăcăminte eco, cărți despre un mod de viată eco, etc. În magazinul online Bioportal puteți cumpăra la prețuri avantajoase. Este de ajuns sa profitați de reducerile Bioportal și sa alegeți produse din următoarele categorii:

  • Alimente bio
  • Bucătărie eco
  • Casa și grădina eco
  • Cămara fără E-uri
  • Îngrijire personală
  • Mama și copilul
  • Remedii naturiste
  • Tendințe

Mai exact nu ratați reducerile la cosmeticele bio concepute pentru pielea voastră. Veți găsi loțiuni, creme, seruri, măști. Cu siguranță veți fi încântați de săpunul negru african cu 48% unt de shea, care este destinat curățării pielii sensibile blânde, demachiant cu ulei de argan, ulei de cocos, șampon bio, uleiuri esențiale. Beneficiați, de asemenea, de cupoane de reducere la produsele cosmetice naturale de brand: mascara bio, rujuri naturale care conțin uleiuri vegetale organice. Puteți aplica cupoane de reducere pe Bioportal și la cremele pentru copii, balsamuri, uleiuri, unt de shea organic 100% pentru piele eczeme, unt de cacao, loțiuni de vitaminizate copii, uleiuri esențiale organice, creme cu extract de mușețel.

 

Bioportal - mai mult decât sănătate, un stil de viață

Nu ocoliți nici sănătatea părului și a corpului vostru. Bioportal.ro oferă reduceri avantajoase la cosmetice pentru îngrijirea corpului, pielii și a părului. Cu ajutorul lor puteți achiziționa unguente pentru tratarea diferitelor afecțiuni dermatologice, tratamente naturiste pentru afecțiuni ale sistemului nervos, hepato-biliare, gastrice, detoxifiere, creme pentru mâini și picioare și diferite exfoliante. Prin intermediul codurilor de reducere puteți cumpăra avantajos, unt de cacao, ulei pe bază de germeni de grâu, ulei caise. Categoric nu puteți rata reducerile pe Bioportal la odorizante naturale, pasta de dinți, detergenți de spălare antialergenici. Cu Bioportal sănătatea pentru tine chiar contează , iar acum chiar și la prețuri foarte mici!

 

Bioportal – un trai sănătos

Pentru a vă ușura viața și pentru a duce un trai cât mai sănătos Biportal vă sare în ajutor cu o ofertă variată de aparate: aparate si accesorii înghețată, aparate trai sănătos, accesorii aparatură, blendere, deshidratoare, electrocasnice Eco, germinatoare, moară măcinat, presa pentru ulei presat la rece, storcătoare prin presare la rece, termosuri și recipiente, biciclete și triciclete. Este de ajuns să urmăriți reducerile Bioportal și să alegeți ce este mai bun pentru voi! Dacă vă decideți să cumpărați  și în funcție de faptul, dacă în magazinul online sunt reduceri la produsele care vă interesează, vă rugăm să nu ezitați și să vizualizați gama completă a magazinului online pentru a găsi exact ceea ce vi se potrivește.

Cupoane expirate

22. 11. 2017

Reduceri de până la - 20% la aparatură eco de Black Friday pe Bioportal.ro

În magazinul online… Detalii reducere

În magazinul online Bioportal veți găsi acum reduceri de până la – 20% la aparatură eco selectată, aflată la promoție. Ascundeți textul

30. 6. 2017

Transport gratuit la cumpărături de peste 150 ron

În magazinul online Bioportal.ro la cumpărături de peste 150 ron transportul este gratuit.

În magazinul online Bioportal.ro la cumpărături de peste 150 ron transportul este gratuit. Ascundeți textul