Belher Black Friday

6 coduri de reducere și cupoane verificate Belher - Aprilie 2024

__photo
-50%
Reducere
Belher

Reduceri Belher de până la - 50% pentru al doilea produs cumpărat

În magazinul online Belher veți găsi reduceri de până la – 50% pentru al doilea produs cumpărat selectate, aflate la promoție, cel mai ieftin dintre cele 2.

Detalii reducere
Ofertă
Reducere
Belher

Oferte avantajoase la extensii păr pe Belher.ro

În magazinul online Belher veți găsi acum oferte avantajoase la extensiile de păr.

Detalii reducere
Ofertă
Reducere
Belher

Oferte avantajoase la accesorii pe Belher.ro

În magazinul online Belher veți găsi acum oferte avantajoase la accesorii.

Detalii reducere
Ofertă
Reducere
Belher

Oferte avantajoase la aparate de coafat pe Belher.ro

În magazinul online Belher veți găsi acum oferte avantajoase la aparate de coafat.

Detalii reducere
Ofertă
Reducere
Belher

Oferte avantajoase la peruci

În magazinul online Belher veti găsi oferte avantajoase la peruci.

Detalii reducere
Gratis
Transport gratuit
Belher

Transport gratuit la cumpărături de peste 600 ron

În magazinul online Belher.ro la cumpărături de peste 600 ron transportul este gratuit. Reducerea este disponibilă în condițiile specificate chiar de către magazinul în sine, fiind mai accesibile pe paginile magazinului și care se pot modifica continuu.

Detalii reducere


belher magazin
1

Belher extensii de păr pentru femeia modernă

Belher magazin de extensii și peruci din păr natural sau sintetic. În oferta sa găsiți adevăratele extensii din păr natural remy indian. Pentru o mai bună orientare și transparență sunt împărțite pe categorii:

  • Extensii păr 100% natural REMY
  • Extensii fibra sintetică
  • Peruci
  • Accesorii
  • Aparate de coafat

2

Optați pentru produse de calitate

Puteți filtra în mod clar totul pe categorii precum culoare, lungime, tip păr ,model, coafură. Bucurați-vă de cumpărături 100% sigure și rapide, faceți clic pe pagina magazinului  și alegeți ce aveți nevoie din gama variată de produse. Nu ratați ocazia și alegeți din oferta bogată a magazinului online de accesorii și extensii care vă conferă un stil original.Doriți o schimbare de look, dar nu vreți să vă scurtați părul? În Belher magazin vă așteaptă o mare varietate de extensii de păr Remy: extensii tape-on, cusute, clip-on, microring, cozi de par, breton fals așadar nu ezitați și alegeți extensii potrivite pentru dumneavoastră. Extensii din păr sintetic: extensii clip-on, tresa clip-on, cozi de par, cocuri. O gamă variată de nuanțe si texturi. Extensiile din fibră sintetică termorezistenta imită foarte bine părul natural. 

magazin belher

Vreți rezultate rapide, frumoase si de durată folosiți extensiile din păr natural tape-on sau extensii cu banda adezivă din păr natural indian Remy.Firele de păr sunt orientate manual in aceeasi directie, pentru a se evita încurcarea/încălcirea extensiilor. Sunt foarte versatile, rezistente si se pot coafa, vopsi sau nuanța. O altă categorie care se găsește în magazinul online sunt perucile. O gamă variată de peruci de calitate superioară: peruci clasice, peruci monofilament (integral sau partial), peruci partiale. Peruci pentru păr scurt, mediu sau lung. Nu uitați nici de categoria Aparate de coafat  dacă doriți să vă aranjați părul aici veți găsi ondulatoare de păr, plăci de păr, perii de păr. 

 

belher online
3

Cumpărați avantajos

Fiecare extensie din par natural Remy este inregistrata cu o serie unică înscrisă pe Certificatul de Calitate si Autenticitate, alături de care vine însoțită. În cazul în care vreți să returnați produsul aveți posibilitatea de a-l returna in termen de 14 zile, costul de transport nu se returnează. După livrarea comenzii, vă recomandăm să verificați conținutului coletului, integritatea și aspectul produselor și accesoriilor. Orice reclamație trebuie notificată în scris sau telefonic în maxim 24 de ore de la livrarea comenzii. Nu uitați nici de livrare gratuită de o anumită sumă. Profitați, de ofertă chiar merită. Personalul instruit va fi întotdeauna fericit să vă sfătuiască. Pentru reduceri suplimentare, vă recomandăm, de asemenea să vă înscrieți la newsletter

4

Nu ratați Belher Black Friday

Reduceri
Lichidări de stoc
Transport gratuit
Black friday

Este un eveniment la mare căutare mai ales în mediul online. La doar câteva distanțe click puteți cumpăra extensii, peruci, accesorii păr și aparate de coafat ale unor branduri renumite la prețuri nemaiîntălnite. Nu ratați Belher Black Friday la accesorii pentru păr pot fi ale voastre la prețuri convenabile cât ai clipi. Nu mai stați pe gânduri și cumpărați. . Mai mult decât atât, în cazul în care veți urmări ofertele, cumpărăturile voastre vor deveni mai convenabile și veți economisi considerabil. Dacă vă decideți să cumpărați  și în funcție de faptul, dacă în magazinul online sunt reduceri la produsele care vă interesează, vă rugăm să nu ezitați și să vizualizați gama completă a magazinului online pentru a găsi exact ceea ce vi se potrivește.

5

Evaluare Belher

4.5

Evaluare excelentă

Au evaluat în total 11 de clienți
11 __thumbsup Recomandă clienților
0 __thumbsdown nu recomandă clienților
Excelentă (4,1 - 5,0) 9x
Foarte bună (3,1 - 4,0) 2x
Bună (2,1 - 3,0) 0x
Satisfăcătoare (1,1 - 2,0) 0x
Negativă (0 - 1,0) 0x