Atria coduri și cupoane de reducere

1 cupon de reducere verificat Atria - Martie 2023

__photo
-30%
Reducere
Atria

Reduceri de până la - 30% la covoare pe Atria.ro

În magazinul online Atria veți găsi acum reduceri de până la – 30% la covoarele selectate, aflate la promoție.

Detalii reducere


atria online
1

Atria – home & deco

Atria - magazin online de perdele, draperii, covoare și alte textile de casă. Aici veți găsi o gamă variată de produse împărțite în următoarele categorii:

  • Covoare
  • Traverse
  • Parchet
  • Perdele și draperii
  • Textile
  • Tapet
  • Hamace
  • Preșuri
  • Plinte

2

Atria accesorii locuință

Pentru cumpărături cât mai convenabile, nu ratați reducerile actuale la covoare de unde puteți alege covoare de bucătărie, covoare living, covoare terasă, covoare baie, covoare copii, covoare scări cât și travese în culori precum maro, maro deschis, cărămiziu, roșu, bej, gri, verde. Codurile și cupoanele de reducere Atria le puteți folosi și în cazul doriți să cumpărați perdele, draperii, galerii. Puteți alege perdele și în funcție de material organza, semivoal, țesut natur, semivoal sau model abstract, pentru copii, model floral, model într-o singură culoare, dar și în funcție de culoare pe care o preferați alb, crem, bej, albastru, bleumarin, galben, cărămiziu, terra, gri, negru, maro, wenge, mov, fucsia, roz, roșu,  bordo, verde, olive. Puteți alege și draperii din materiale precum satinul sau soft, cu model abstract, floral, geometric, fără model într-o culoare.

atria magazin
3

Atria promoții

O draperie nouă și o perdea nouă se asortează cu o galerie nouă, deci nu omiteți să vizuslizați și gama de galerii de unde puteți alege cu bară simplă, șină dublă, șină simplă, în culori precum cireș, mahon, stejar. Puteți alege și alte textile de bucătărie precum seturi de masă, fețe de masă, perne scaun, pentru baie prosoape,  prosoape plajă, halate de baie, lenjerii de pat, cuverturi, perne decorative, paturi unde de asemenea puteți utiliza codurile și cupoanele de reducere Atria. Puteți opta pentru lenjerie de pat de 1 persoană sau de 2 persoane, din bumbac satinat sau percale, cu motive, combinate în 2 culori sau clasicele lenjerii de pat simple albe. Doriți să vă renovați camera rapid și modern nu ezitați să vizualizați gama de tapete unde puteți alege modele geometrice, modele copii, modele florale, modele unicolor, pentru camera copiilor puteți alege fototapete cu personaje Disney precum Winnie the pooh, Mickey Mouse, Spiderman, Cinderella, Monsters University, Cares, Planes, precum și folii autoadezive.

atria reduceri

Mai mult decât atât, în cazul în care veți folosi codurile și cupoanele de reducere Atria cumpărăturile voastre vor deveni mai convenabile si veți economisi considerabil. Și oferta de preșuri este una variată unde puteți alege preșuri simple, preșuri cu inscripția Welcome, cu flori, cu dungi, cu fructe, cu animale, preșurile pot avea formă dreptunghiulară sau semilună. Doriți să vă relaxați in confortul grădinii voastre, puteți opta pentru un hamac confortabil și o carte interesantă și să vă creați o oază de liniște și confort. Dacă vă decideți să cumpărați  și în funcție de faptul, dacă în magazinul online sunt reduceri la produsele care vă interesează, vă rugăm să nu ezitați și să vizualizați gama completă a magazinului online pentru a găsi exact ceea ce vi se potrivește. Urmăriți și lichidările de stoc Atria și puteți alge produse variate la prețuri imbatabile!

4

Reduceri Atria

Reduceri
Lichidări de stoc
Transport gratuit
Black friday
5

Evaluare Atria

4.4

Evaluare excelentă

Au evaluat în total 11 de clienți
11 __thumbsup Recomandă clienților
0 __thumbsdown nu recomandă clienților
Excelentă (4,1 - 5,0) 8x
Foarte bună (3,1 - 4,0) 3x
Bună (2,1 - 3,0) 0x
Satisfăcătoare (1,1 - 2,0) 0x
Negativă (0 - 1,0) 0x