Zoot – unde veți găsi Cabinele de Fericire?

magazinul zoot

Cabinele de Fericire Zoot se regăsesc în 8 locații din România. Ce avantaje vă aduc cumpărăturile? Citiți pe blog și nu ratați Zoot reduceri.

 

Vă tentează să cumpărați îmbrăcăminte și încălțăminte online, dar apoi tot timpul vă răzgândiți? Majoritatea dintre noi renunță datorită costurilor mari la livrare sau riscului de a alege mărimea nepotrivită. Iar returul pe banii noștri nu pare a fi mai bună variantă pentru noi. Există o soluție ideală.

 

De ce veți îndrăgi foarte rapid și voi Zoot.ro?

Ce este diferit la cumpărăturile efectuate prin intermediul paginii www.zoot.ro? Într-un cuvânt – practice. Vă prezentăm 5 motive pe care le-am găsit și noi.

 

1. Un sortiment bogat

Pe site veți găsi articole fashion a peste 500 de branduri de renume. De la piese casual până la cele exclusive, create de designeri cunoscuți, inclusiv accesorii de modă. Aici veți găsi pentru fiecare anotimp articole pentru întreaga familie. Dacă aveți o slăbiciune pentru lucrurile frumoase în categoria Casă și design veți găsi accesorii interesante pentru locuință eventual și cadouri frumoase pentru cei dragi. Vă place să economisiți la cumpărături? Atunci folosiți voucher Zoot pe care îl veți găsi la noi și bucuria va fi una și mai mare.

2. Căutare simplă

Treisute de mărci – într-adevăr o mulțime de produse. Atunci când veți căuta un anumit produs de real ajutor ar fi filtrele de căutare. Dar din fericire le veți găsi aici și pe acestea. Este de ajuns să alegeți categoria și articolele selectate le puteți  introduce în coșul de cumpărături.

 

3. Cabinele de Fericire

La comenzile online aveți la dispoziție două variante de livrare – prin curier direct la voi acasă sau livrarea în cea mai apropiată Cabină de fericire. Aceasta este denumirea punctelor de ridicare pe care le veți găsi în 8 orașe din România. Tocmai acestea stau la baza întegului concept Zoot.

 

Blugi moderni I Kuplio.ro

Ridicarea personală are în acest caz câteva avantaje:

  puteți testa produsele înainte de a le achita

  achitați doar produsele care vi se potrivesc

  aici puteți returna produsele, chiar dacă initial au fost livrate acasă

 economisiți taxa de livrare

Unde se regăsesc Cabinele de Fericire? Zoot se gândește la clienții săi fideli din întreaga Românie. Cabinele de Fericire le veți găsi nu doar în București, ci și în Cluj-Napoca sau Timișoara. În toate cabinele puteți achita produsele cu cardul și la cumpărături mai mari de 100 RON obțineți posibilitatea de a vă alătura programului de loialitate. Și în plus veți primi și o revistă în mod gratuit.