Ziua Femeii se apropie voi știți deja cum să o surprindeți?

ziua femeii

Ziua Femeii este o sărbătoare internațională, care se celebrează pe 8 martie în fiecare an. Doriți să-i pregătiți jumătății voastre o surpriză plăcută, care să o facă să zâmbească? V-am pregătit câteva ponturi pentru alegerea cadoului ideal.

 

Un pic din istorie...

Cum a apărut Ziua Internațională a Femeii? Istoria sa a început încă din 1908 în timpul protestelor din New York. Peste 40.000 de femei au ieșit în stradă pentru a lupta împotriva condițiilor inumane în care trebuiau să muncească. Au solicitat o reducere a timpului de lucru, care a fost stabilit la 10 ore pe zi, ceea ce era imposibil de gestionat fizic și psihic.

Treptat, celebrarea acestei sărbători s-au răspândit în lumea întreagă. Pe teritoriul nostru, Ziua Internațională a Femeii este privită ca și Ziua Mamei iar copiii obișnuiesc să ofere cadouri mamelor și bunicilor lor. După Revoluția din 1989 noțiunea de Ziua Mamei a fost înlocuită cu Ziua Femeii.

Astăzi, Ziua Internațională a Femeii are caracterul unei sărbători pe care suntem fericiți cu toții  să o sărbătorim, dar celebrarea ei nu mai are un caracter atât de masiv și festiv ca în trecut. Cu toate acestea, fiecare femeie va fi bucuroasă să primească un mic cadou. De ce nu, poate chiar unul dintre acestea?

1. Rucsac Mia by Johny Urban

În zilele noastre, tot mai multe persoane discută despre moda sustenabilă. Brandul Johny Urban este un exemplu în acest sens. Rucsacurile sale se caracterizează nu numai printr-un design frumos și înaltă calitate, ci și prin materiale reciclabile.

Rucsacul este cadou ideal pentru femeile active care se bucură din plin de fiecare zi. Puteți alege rucsacul în mai multe culori. Jumătatea voastră va aprecia calitatea materialului și design-ul. Rucsacul este nu numai practic, ci și elegant. Astfel jumătatea voastră va fi în ton cu ultimele tendințe ale modei. Rucsacul îl puteți găsi  în diferite combinații de culori pe site-ul About You.

2. Apă de toaletă L’OR DE SAY Magnolia

Vă aflați în căutarea cadoului potrivit care să sublinieze perfect partea feminină a fiecărei doamne? Atunci alegeți apa de toaletă L´OR DE SAY Magnolia, al cărei note de mijloc cuprind magnolie, trandafiri și flori exotice de orhidee.

Avantajul acestei ape de toaletă este că surprinde prin persistența și calitatea sa. Orice femeie va fi atrasă și de ambalajul parfumului. Parfumul în sine excelează prin feminitate și îi permite purtătorului său să se simtă confortabil și încrezător în orice moment. Astfel fiecare doamnă își poate sublinia frumusețea și senzualitatea. Apa de toaletă se poate găsi în magazinul Orsay.

3. Cremă hidratantă TONYMOLY

Pielea hidratată și radiantă este esențială pentru orice doamnă care se respectă și are grijă de frumusețea sa. Cosmeticele coreene sunt una dintre cele mai bune opțiuni la care puteți apela. Nu numai că sunt renumite pentru efectele sale ingenioase asupra pielii, dar sunt ambalate foarte drăguț și elaborat.

Crema hidratantă este o alegere excelentă deoarece conține apă valoroasă de trandafiri, care imp de secole a excelat prin efectele sale de întinerire și regenerare a pielii. Este un cadou ideal dacă doriți să combinați un cadou funcțional dar în același timp și drăguț. Această cremă precum și alte mărci interesante coreene pot fi găsite pe site-ul Sephora.

4. Eșarfă Tommy Hilfigher

Fiecare doamnă își dorește un accesoriu elegant care să-i completeze garderoba. Cu toate acestea, domnii deseori se împiedică de detalii precum dimensiunea, preferințe și mulți alți factori în alegerea cadoului ideal. Anul acesta alegeți un accesoriu frumos care vine în completarea oricărei ținute. Eșarfa poate fi găsită în magazinul online Bibloo.

Ziua Femeii se referă în primul rând la sărbătorirea esenței feminității. Indiferent dacă vă bazați pe un cadou clasic precum o ciocolată și flori sau alegeți un cadou din lista noastră, bucurați-vă în primul rând de timpul petrecut împreună.