Vânzarea hainelor online: câștigați bani și scăpați de hainele inutile

02.02.2023 Monica Partajare

Să te îmbraci în fața unui dulap plin de haine nu este ușor. Mai ales atunci când nu porți cel puțin jumătate din piese. Unde și cum să vinzi haine online?

Ai și tu o mulțime de haine, dar în același timp simți că nu ai cu ce să te îmbraci? Repetat ajungi să te îmbraci cu aceleași piese, ignorându-le complet pe celelalte. În acest caz, faci o greșeală majoră - ai un exces de haine.

Poate că nu se potrivește mărimea, croiul sau pur și simplu nu se potrivesc cu stilul tău de viață. Găsește o nouă casă hainelor tale. Vinde hainele și ajuță-le să își găsească un nou proprietar.

Vânzare haine second hand online? Acesta este un ghid complet despre cum să faci acest lucru.haine-dulap-umerase

 

 Au rămas spații goale în garderoba ta după ce ți-ai sortat hainele? Umple golurile făcând cumpărături în magazin...

Unde să vinzi haine online?

 

Vânzarea hainelor nedorite este foarte ușoară în zilele noastre. Există mai multe site-uri web și diferite aplicații care vă pot ajuta să faceți acest lucru. Pe care le puteți folosi? Folosiți aplicație de haine pentru a vă ușura vânzarea. Acestea sunt cele mai bune:

__check

Portaluri de anunțuri (de exemplu, OLX, Lajumate.ro) - vânzarea hainelor prin intermediul bazarelor este foarte ușoară. Publicați un anunț cu informații de bază, datele dumneavoastră de contact, prețul și așteptați reacțiile cumpărătorilor.

__check

Rețelele sociale (FB, IG) - sunt în plină expansiune în domeniul vânzării de lucruri. Este ușor, rapid și află foarte multă lume. Puteți să distribuiți nu numai prietenilor sau celor care vă urmăresc , ci și în diferite grupuri, de exemplu.

__check

Vânzarea hainelor la magazinele second hand - tot mai mulți oameni au obiceiul de a face cumpărături în magazinele de haine second hand. Este posibil să găsești acolo piese foarte frumoase. Vinde hainele pe care nu le mai porți din garderoba ta și obții un profit decent.

 

umerase-palarie-suporthaine

Noi pe piață sunt platforme de vânzare haine second hand online. Nu plătiți niciun ban pentru publicitate și veți fi plătit integral după vânzare. Faceți ordine în dulap și începeți să vindeți astăzi. Iar cu banii câștigați, puteți rămâne direct la cumpărături. Există suficiente piese elegante și ieftine pentru toată lumea.

Beneficiați de multe reduceri 

femeie-imbracaminte-pulover

Sortarea eficientă a garderobei

 

Înainte de a vă publica anunțul, aveți o sarcină importantă - să stabiliți la care haine sunteți dispusă să renunțați. Aveți nevoie de sfaturi? Aici e o listă cu sfaturi practice:

__check

Rezervați-vă suficient timp, chiar și o zi întreagă.

__check

Fiți raționali atunci când sortați hainele. Întrebați-vă în mod realist când ați purtat ultima dată hainele și dacă intenționați să le purtați din nou.

__check

Faceți grămezi- scoateți toate hainele din dulap și sortați-le în 4 categorii - rămâne, donează/dăruiește,  aruncă, vinde.

__check

Mai întâi incercați hainele. Abia după aceea le puneți înapoi în dulap.

__check

Aruncați doar hainele uzate. Restul vindeți sau donați persoanelor nevoiașe

__check

Sortați-vă garderoba cu regularitate, de exemplu la fiecare 6 luni.

__check

Chemați o prietenă, care vă cunoaște bine, să vă ajute.

cutii-haine

Vânzare haine online, sfaturi utile

 

Să vinzi haine online este foarte ușor. Asigurați-vă că anunțul arată bine și este atrăgător. Acestea sunt cele 7 sfaturi ale noastre:

1

Faceți o cercetare a prețurilor - cât de mare ar putea fi prețul articolului dvs. de îmbrăcăminte în comparație cu alte articole similare

2

Verificați starea hainelor, spălați-le, călcați-le. Nu veți primi mulți bani pentru haine zdrențuite sau pătate.

3

Faceți fotografii frumoase la lumina zilei. Fotografiați și eventualele defecte ale hainelor.

4

Descrierea vinde și este al doilea cel mai important lucru după fotografii atunci când vindeți. Includeți toate informațiile importante pe care un potențial cumpărător ar trebui să le cunoască. Acestea includ informații despre mărime, marcă, culoarea exactă, material, preț și valoarea prețului inițial, de exemplu, etc.

5

Indicați costurile de transport. Puteți să le includeți în preț sau separat, în plus.

6

Afișați anunțul pe unul sau mai multe site-uri de publicitate.

7

Răspundeți la mesaje în timp util și nu-i faceți pe cumpărători să aștepte răspunsul dumneavoastră.

maini-haine

Oferiți pieselor pe care nu le mai îmbrăcați o a doua șansă în garderoba altcuiva. Nu numai că veți câștiga bani, dar veți elibera spațiu pentru haine noi. Căutați site-uri și aplicații de vânzări de haine. Alegeți acele site-uri sau aplicații unde  condițiile și termenii vi se potrivesc cel mai bine și începeți să vindeți.