Vă aflați în căutarea unui culcuș pentru câinele vostru? Cumpărați-l pe Zooplus.ro

reduceri petshop

Și voi ați face orice pentru prietenul vostru necuvântător? Creați-i un loc confortabil în locuința voastră, un loc special pentru el și oferiți-i un pat moale și confortabil. Asta desigur, dacă nu doriți să stea pe canapeaua voastră sau în patul vostru;-)

 

Atunci când veți alege patul pentru câinele vostru ar trebui să luați în considerare câțiva factori. Noi vă divulgăm care sunt aceștia și cum puteți cumpăra la reducere.

 

De ce are nevoie câinele vostru de un culcuș?

Oricine, care deține acasă un amic patruped ar trebui să-i ofere un pat pentru câini confortabil. Patul îi conferă câinelui atât un loc pentru dormit, cât și pentru lenevit, dar și un loc unde se va simți în siguranță, unde să nu-i fie frică de nimic. Un pat confortabil și spațios este pentru câinele vostru la fel de important, precum este pentru voi patul vostru. Patul este pe scurt LOCUL LUI. Existența unui astfel de spațiu este importantă și atunci când îl dresați. Atunci când îi veți spune ‘’dute la locul tău,,  ar trebui să știe că, locul lui este de fapt în patul lui.

 

pat caine I Kuplio.ro

 

Pe ce criterii vă bazați atunci când alegeți patul câinelui?

Dacă cumpărați un pat pentru câinele vostru pentru prima dată, atunci ar trebui să știți că există o mulțime de forme, dimensiuni și culori. În oferta de culcușuri pentru câini vă puteți orienta cu greu. Deci cum să îl alegeți pe cel potrivit, astfel încât să fiți mulțumiți atât voi, dar mai ales prietenul vostru patruped?

1. Luați în considerare amplasarea

Totul ar trebui planificat în funcție de amplasarea patului câinelui. Nu ar trebui să îl poziționați într-un loc unde o să vă stea în cale. Cel mai bun loc este de obicei în colțul încăperii, unde câinele vostru se poate odihni și în același timp poate vedea tot ce se întâmplă în încăpere. Dacă dețineți de mai mult timp câinele și până acum nu a avut un pat, atunci așezați patul în locul lui preferat.

2. Alegeți materialul

Tocmai în funcție de amplasarea patului veți putea alege și materialul. O să fie câinele vostru în coridor? Atunci optați pentru un material ce se poate spăla foarte ușor. O variantă ar fi spre exemplu un pat din plastic, în care veți pune o pernă moală sau un pled. Dacă patul va fi amplasat în casă sau apartament atunci puteți alege materiale textile. Și în acest caz alegeți un pat cu husă detașabilă care se poate spăla foarte ușor.  

3. Nici mic, nici mare - pe scurt potrivit

Dimeniunea ideală a patului depinde de talia câinelui vostru. Puteți să îl măsurați în poziția în care se odihnește cel mai bine. Măsurați-i lungimea și lățimea cu lăbuțele întinse. Cel mai bune când doarme :-) Patul ar trebui să fie cu aproximativ 20 de centimetri mai mare. Dacă veți alege patul conform dimensiunilor producătorului, fiți atenți, de obicei este dată dimensiunea exterioară a patului, deci dimensiuea patului și a marginilor.

4. Preferințele câinelui vostru

Atunci când veți alege culcușul luați în considerare și natura câinelui vostru. Dacă îi place să se odihnească ghemuit atunci cel mai bine se va simți într-un pat rotund și închis. Pentru cei fricoși cele mai potirvite sunt paturile cu marginile mai înalte, cele de tip iglu sau cuști. Câinii de talie înaltă vor prefera spații deschise și vor adora patul în care își vor putea întinde lăbuțele în voie.

5. Paturi pentu câini pacienți

În cazul în care amicul vostru patruped suferă de afecțiuni ale articulațiilor sau suferă de alergii, atunci are nevoie de un culcuș special. Un pat ortopedic cu spumă de memorie acționează la fel precum și în cazul oamenilor – spuma se adaptează corpului animalului și astfel scade presiunea asupra articuraților. Aceste culcușuri vor fi apreciate și de câinii mai în vârstă.


Cumpărați culcușuri avantajos pe Zooplus.ro

Voi ați ales deja? În magazinul online www.zooplus.ro veți găsi o gamă variată de culcușuri pentru câini, dar și alte accesorii pentru animale de companie. Hrană pentru câini și pisici, accesorii acvarisitică, produse pentru păsări – pe scurt cam tot ce aveți nevoie. În plus la cumpărături puteți economisi în cazul în care veți folosi cupon Zooplus de pe portalul Kuplio.ro.