Vă aflați în căutarea rochiei de vară potrivite? Vă oferim 7 ponturi grozave

rochii femei

Vara este momentul ideal pentru a experimenta moda. Doriți ca garderoba voastră să fie una veselă, jucăușă și îndrăzneață? Verificați ponturile noastre privind rochiile de vară și alegeți-vă o rochie pe gustul vostru.

 

Am verificat pentru voi trei magazine online - Bonprix.ro, Zoot.ro și Answear.ro și am ales pentru voi o selecție de rochii pe care la puteți cumpăra și mai avantajos prin intermediul cupoanelor noastre. Lăsați-vă inspirați de către noi.

 

Volănașe

Rochiile de vară sunt, de obicei, realizate din materiale subțiri și ușoare, cu modele și elemente decorative variate. Din moda de vară fac parte de asemenea și volănașele. În aceste rochii cu volănașe, cu efect de înfășurare și de o culoare minunată de roșu aprins ca focul de la Bonprix.ro veți străluci la orice petrecere de vară sau seară de dans.

 

bonprix reduceri

 

Flori

Imprimeurile florale sunt unul dintre cele mai îndrăgite motive pentru rochiile de vară. Înflorește totul în jur și noi dorim să înflorim la fel. Motivele florale le veți găsi în magazine în toate culorile și mărimile. Noi am ales aceste rochii lungi superbe cu motive florale în culori fine pastelate de pe Zoot.ro. În plus dacă veți căuta Zoot reduceri cu siguranță veți economisi.  

 

 

Pliuri

S-a reîntors pe scenă moda pliurilor și știu despre acest lucru și designerii. Rochii plisate sunt tot timpul de efect și mai ales dacă sunt completate și de culori frumoase nu există motiv de ce nu aer trebui să facă parte din garderoba voastră de vară. Le puteți găsi și în magazinul online Answear.ro.

Dungi

Dungile evocă mișcare și sport. După cum puteți vedea și pe rochiile de pe Bonprix.ro este foarte evident că acesta sunt potrivite pentru a fi purtate în timpul liber, comod și cu stil.

 

 

Buline

Bulinele aplicate pe îmbrăcăminte sunt jucăușe și tinerești. Această rochie neagră cu buline albe o puteți purta mulți ani și vă veți simți în ea ca în anii studenției.

 

In

Din alegerea noastră nu ar trebui să lipsească inul, un material specific pentru vară. Acesta este foarte confortabil și se comportă foarte bine la temperaturi ridicate. În zilele caniculare de vară absoarbe foarte bine umezeala corpului, este un material ușor și lejer și împiedică supraîncălzirea și transpirația în exces. Aceste rochii de in vă așteaptă în magazinul online Zoot.ro.

 

 

Boho

Stilul Boho se caracterizează prin motive etno din diferite părți ale lumii – fie orientale, indiene sau din folclor. Este un stil foarte feminin și relaxat de îmbrăcăminte care ne reamintește de perioada hippies și este ideal pentru festivalurile de vară.