Vă aflați în căutarea costumului de baie potrivit? Pe Astratex cu siguranță îl veți găsi

costum de baie ieftin

Visați la un costum de baie în care să străluciți lângă apă în concediul de vară? De data aceasta vă vom ajuta cu alegerea lui :-).

 

Cum să alegem costumul de baie potrivit?

Nu trebuie să vă limitați atunci când alegeți modelul costumului de baie. Astăzi, tendințele pot însemna aproape totul. De la bikini clasic la piese retro cu talie înaltă, diverse sutiene cu sau fără bretele, în formă de triunghi sau diferite alte modele. Dar chiar și costumele de baie dintr-o singură piesă nu strică - dimpotrivă, chiar ele pot fi nu doar confortabile, ci și senzuale. Deci, ce ar trebui să aveți în vedere atunci când alegeți un costum de baie?

 

1. Scopul

Aveți nevoie de un costum de baie pentru piscină sau plajă? Aceasta ar trebui să fie prima întrebare care vă va ajuta să decideți de ce costum de baie aveți cu adevărat nevoie. Costume de baie întregi sunt mult mai practice pentru înot. La plajă veți aprecia costumul de baie format din două piese care va servi nu numai pentru înot, ci și pentru a vă bronza.

 

 

2. O croială potrivită

Pentru a vă simți confortabil în costum de baie, acesta ar trebui să vi se potrivească.  Nu trebuie să fie nici liber dar nici să vă fie fix să vă strângă . O croială potrivită vă poate scoate în evidență punctele forte și ascunde defectele, cum ar fi vergeturile sau colăceii.

 

3. Mărimea potrivită

De asemenea, aveți grijă să alegeți mărimea potrivită iar în cazul în care faceți cumpărături online, căutați tabelul cu mărimile și mărcile și verificați dimensiunile asociate numerotării respective. Dacă purtați mărimi diferite pentru partea inferioară și cea superioară, concentrați-vă asupra mărcilor care vă permit să cumpărați partea de sus și partea de jos separat. Spre exemplu magazinul online Astratex.ro vă oferă această posibilitate.

 

4. Culoarea

Deși probabil aveți deja o culoare preferată sau combinații de culori preferate, încercați să alegeți culoarea costumului de baie și în funcție de culoarea pielii și a părului. Blondelor și roșcatelor, de exemplu, li se potrivesc mai ales culorile verde și roz. Șatenele și brunetele la rândul lor, vor arăta deosebit de bine în costume de baie în nuanțe calde.

 

 

5. Siluetă

Modelul, croiala și motivele costumului vostru de baie ar trebui alese și în funcție de silueta voastră. Un model diferit este tipic pentru fiecare dintre ele. Dacă știți ce tip de siluetă aveți, puteți evidenția optic ceea ce este frumos și invers - prin alegerea modelului potrivit, veți masca pur și simplu orice neajunsuri:

 

CILINDRU - pentru acest tip de siluetă, alegeți un costum de baie format din două piese cu partea de jos normală sau un costum de baie întreg cu o curea rafinată în talie 

 

CLEPSIDRĂ -  vă puteți permite orice fel de costum de baie modern, croieli și culori interesante – întregi sau formate din două piese
 

PARĂ -  pentru voi sunt potrivite costume de baie formate din două piese cu modele expresive florale în partea de sus și într-o singură culoare în partea de jos                   

 

MĂR – vi se potrivește un costum de baie întreg cu diferite tăieturi laterale sau monokini, eventual tankini format din două piese, foarte potrivite sunt de asemenea accesoriile precum eșarfe de plajă, rochii de plajă, pareo sau tunică de plajă

Pontul nostru: Citiți sfaturile noastre detaliate și în acest articol Căutați costumul de baie potrivit? Alegeți-l în funcție de siluetă 

Așadar v-ați decis? În magazinul online Astratex.ro veți găsi și mai multe costume de baie formate din două piese sau întregi diferite modele și combinații de culori. În plus înafara de costume de baie pentru femei, veți găsi desigur, și costume de baie pentru bărbați și copii. Puteți alege din mai multe colecții și puteți selecta, de asemenea, separat partea de sus și de jos. Și în plus dacă utilizați cupon reducere Astratex veți economisi la cumpărarea costumelor de baie.