Ustensile de bucătărie ieftine de pe Aliexpress

ustensile bucatarie

Și voi faceți parte din categoria persoanelor cărora le place să-și petreacă timpul în bucătărie? Atunci cu siguranță veți aprecia fiecare accesoriu care vă scutește din timpul petrecut cu pregătirea prânzului. Iată 5 ustensile care vă vor ajuta cu treburile din bucătărie.

 

1. Cuțit pentru legume

Așteptați o vizită și planificați să pregătiți ceva special pentru oaspeți? Atunci încercați acest cuțit pentru legume pentru a crea decorațiuni la un nivel înalt. Puteți felia morcovi, castraveți sau ridichi, care cu siguranță îi vor atrage și pe cei mai mici, cărora nu prea le plac legumele. Nu degeaba se spune că mâncăm din priviri.

Sursă: https://bit.ly/2LZgFCX

 

2. Pâlnie pentru oală

Doriți să turnați diferite lichide dintr-o oală în alta dar vi se pare o misiune greu de îndeplinit. Ați turnat vreodată lapte cu cacao dintr-o cană în alta și jumătate a curs pe masă? Pentru astfel de cazuri există o pâlnie din silicon. Uitați de irosire și economisiți timp și energie.

Sursă: https://bit.ly/312vQ2y
 

3. Protecții pentru aragaz

Cu mâna pe inima cui îi place să spele aragazul. Supa uscată sau petele de ulei ne pot da batai de cap. Cu aceste protecții puteți da uitării murdăriei. La Aliexpress puteți cumpăra aceste protecții foarte iefitn. Trebuie doar să le tăiați acolo unde sunt arzătoarele și apoi să le așezați pe aragaz. După gătit, pur și simplu clătiți-le și ulterior pot fi refolosite.

 

Sursă: https://bit.ly/2LYYpJT

 

4. Hârtie de  copt

Sunteți pasionată de cofetărie? Atunci cu siguranță consumați kilometri de hârtie de copt. Ce se întâmplă dacă v-am spune că avem una pentru dvs. pe care o puteți folosi tot timpul? Pe Aliexpress veți găsi o varietate de ustensile de bucătărie și una dintre ele este hârtia de copt din teflon. Costă foarte puțin și datorită acesteia veți economisi bani pe care îi puteți reinvesti în altă parte, dar de asemenea veți proteja și mediul înconjurător.

Sursă: https://bit.ly/2IC5Qor


5. Spray pentru lămâie sau portocală

Ultimul pont va fi dedicat gospodinelor cărora le place să coacă diverse bunătăți. Cu acest "spray" special, puteți stoarce suc din lămâie sau portocală proaspătă în doar câteva secunde. Pur și simplu injectați aplicatorul pe lămâie, al cărui suc îl puteți folosi cu ușurință nu numai la ceai, limonadă, ci și pentru tort. În plus, astfel evitați îndepărtarea inutilă a sâmburilor.

Sursă: https://bit.ly/311ukxL