Ținute de toamnă perfecte datorită acestor 5 piese: Inspirați-vă

tinute toamna

Toamna poate părea un sezon plin de provocări în ceea ce privește îmbrăcămintea. Cu toate acestea, nu este adevărat. Daca nu aveți idei ținute de toamnă vă sfătuim ce să purtați.

Sosește poate cea mai frumoasă perioadă a anului. Diminețile răcoroase alternează cu după-amiezi plăcute. Cum să vă îmbrăcați pentru vremea aceasta? Sfaturile noastre privind outfituri toamnă vă vor ajuta.

Există nenumărate posibilități de a combina outfituri toamna. Afară este totul plin de culoare, așa că jucați-vă și voi cu culorile în ținuta voastră. Sunt binevenite diferite variante de îmbrăcăminte cu accent pe confort.

Aveți un dulap plin? Sortați-l mai întâi și apoi începeți cumpărăturile online. Noi ținute casual de toamnă și nu numai vă așteaptă cu nerăbdare în fiecare magazin.

TOP 5 piese pentru ținute de toamnă

 

Puteți crea combinații crazy la propiu în ceea ce privește ținutele de toamnă. Nu este destul de frig pentru a fi acoperiți din cap până în picioare. În același timp, nu este atât de cald ca vara. Puteți să stratificați și să combinați cu îndrăzneală diferite tipuri de îmbrăcăminte.

palton bej

 

Trench pentru începutul toamnei

 

La începutul toamnei, este încă cald să purtați un palton. Pe de altă parte, e prea frig pentru a ieși doar într-un tricou. Un trench elegant este alegerea ideala. Îl puteți combina, de exemplu, cu blugi skinny, bluză cu gât înalt și botine.

Un trench își va găsi utilitatea în garderoba voastră pe tot parcursul anului. Îl puteți purta în a doua jumătate a toamnei. Acesta este momentul în care aprare vara, târzie cu temperaturi plăcute și câteva raze de soare. Și va fi grozav de purtat primăvara.

femeie in trench

În cazul în care și voi doriți un trench sau o jachetă lejeră pentru a fi în pas cu moda o puteți cumpăra online din confortul locuinței. 

Palton și jachetă pentru vremea rece

 

Preferați un palton elegant sau o geacă din puf mai groasă? Nu prea contează pentru că ambele piese sunt IN.

În ceea ce privește tendințele, paltoanele maxi sunt cele mai stilate anul acesta. Rochiile lungi strâmte se potrivesc cel mai bine cu ele. O alta varianta este un palton oversize, sub care ies in evidenta o camasa alba, sacou si, in final, cizme cu toc.

Ce să adăugați la gecile de puf? Poate suficient încât să nu greșești niciodată cu ei. Datorită stilului și confortului lor, sunt la modă de câteva sezoane. Dacă sunteți mai înaltă, vă recomandăm să alegieți o parka mai lungă.

Nici în privința culorilor nu se schimbă nimic. Culoarea cămilei, caramel, gri, negru clasic și culorile de toamnă sunt o certitudine în acest sezon.

palton bej si palarie

 

Spune întotdeauna DA tricotajelor

 

Pulovere, cardigane, rochii tricotate sau veste. Orice lucru din tricotaje ar trebui să fie pe primul loc în garderoba de toamnă. Sunt grozave. Pe lângă faptul că vă țin de cald, sunt o alegere evidentă atunci când nu știți ce să purtați sau când doriți să purtați îmbracăminte în mai multe straturi.

Doriși să vă plimbați pe străzile pline de culoare? De exemplu, aveți nevoie doar de un tricou și un cardigan lung frumos și un palton mai subțire de purtat în mână. Rochiile lungi pot fi perfect combinate și cu un cardigan.

femeie in pulover bej

Știai că puteți combina și rochiile de vară cu ținutele de toamnă? Puteți găsi aceste și alte sfaturi despre ce haine să purtați toamna în articolul nostru.

Încălțăminte pentru frunzele căzute și ploaie

 

Știți, toamna abia începe și frunze colorate zboară din copaci peste tot. Foșnesc plăcut sub picioare și acoperă trotuarele. Scoateți ghete sau cizmele de piele intoarsă și bucurați-vă de această frumusețe. Nu este prea târziu nici să mergeți cu barca.

Pe de altă parte vremea ploioasă mai rece necesită încălțăminte impermeabilă din piele. Veți alege ghete sau cizme peste genunchi? Negru clasic, maro sau alte culori de toamnă? Cu sau fără toc sau pe platformă?

Aveți multe tipuri din care să alegeți. Depinde doar în care vă simțiți cel mai confortabil.

În cazul în care toamna va luat prin surprindere și nu aveți perechea de încălțăminte potrivită cu siguranță o veți găsi online.

Accesorii pentru toamnă

 

Nu există niciodată suficiente accesorii, iar acest lucru este valabil și în timpul toamnei. Puteți scoate încet pălăriile, șalurile mai subțiri sau eșarfele din dulap. Ciorapii mai groși pot fi purtați cu rochii sau pantaloni scurți din piele.

Nu spuneți NU nici beretei tricotate. Pe langa stil, în combinație cu orice ținută, oferă senzația de căldură.

femeia cu palarie

O mare tendință în îmbrăcăminte anul acesta este o ținută într-un singur ton. Alegeți o culoare și mai apoi potriviți-o cu alte haine și accesorii. Poate fi o culoare pastelată plăcută, o culoare tipică de toamnă sau un clasic negru dovedit. Cu toate acestea, veți crea o ținută de toamnă elegantă anul acesta.