Știți care este diferența între un parfum original și tester?

parfum original

La cumpărături din parfumeriile online, cu siguranță v-ați întâlnit cu produse care sunt marcate ca și „tester“. Despre ce este vorba și ce plusuri și minusuri aduce achiziționarea unui astfel de produs. Veți afla pe Kuplio.ro

 

Tânjiți după cosmetice sau parfumuri de marcă de calitate, dar prețul lor nu vi se pare atât de tentant. Avem pentru voi soluția ideală, datorită căreia, nu veți mai fi nevoiți, să spargeți pușculița, înaintea unei vizite în parfumerie.

 

Să cumpărăm sau nu?

Cu toții ne putem pune de acord asupra faptului, că aproape întotdeauna la cumpărături în magazinele online economisim mai mult, decât în magazinele fizice. Dar dacă v-am spune, că putem face cumpărăturile online și mai profitabile? În spatele tuturor produselor căutați minunea numită tester.

Sub denumirea de tester sunt etichetate produsele, care sunt vândute de obicei în parfumerii. Sub această denumire veți găsi produse cosmetice decorative, cum ar fi make-up, pudră, corector, ruj, farduri de ochi, dar și loțiune de corp, mască facială și, nu în ultimul rând, parfumuri de înaltă calitate. Toate aceste produse au o compoziție complet identică cu cea a produselor cosmetice și a parfumurilor clasice. 

 

 

Fiecare monedă are două fețe

Deși produsele etichetate ca fiind "tester" au aceeași compoziție, ca și cele clasice, există totuși câteva diferențe, mai ales când este vorba de parfumuri. Da, așa cum mulți dintre voi bănuiți în mod corect, este vorba de flacon. Deși în majoritatea cazurilor se potrivește cu originalul, dar poate apărea și situația în care să vă fie livrat un flacon care nu se potrivește cu cel original. Diferența poate fi, nu numai în cea ce privește dimensiunea sa, dar și în afișarea anumitor elemente, ba chiar poate lipsi capacul atomizorului. De asemenea, puteți observa diferența și în cea ce privește cutia în care este ambalat produsul. Cele etichetate ca fiind tester sunt în mare parte fără culoare, ba chiar poate apărea și situația în care nu veți primi deloc, cutia pentru parfum.

În cazul în care veți comanda produsul pentru uz propriu, aceste mici neconformități nu vă afectează. Problema poate apărea în cazul în care ați comandat produsul pentru al oferi drept cadou. Dimpotrivă, cel mai mare avantaj în cumpărarea produselor etichetate astfel, este în mod evident un preț semnificativ mai mic, pe care mulți, cu siguranță, îl vor aprecia.

 

De unde au apărut?

Mulți se întreabă acum, de ce totuși companiile cosmetice produc și vând un astfel de produs identic cu originalul, dar semnificativ mai ieftin. Oare se merită? Răspunsul la această întrebare este foarte simplu și în spatele lui căutați tot timpul profitul. Testerele sunt adesea folosite la diferite promoții unde obișnuiesc să fie împachetate sub formă de cadou la produsele achiziționate. Cu toate acestea, mărfurile sub formă de testere, le rămân de multe ori pe stoc după terminarea promoției și trebuie efectiv "să scape" de ele. La prețuri semnificativ mai mici, adesea chiar și la costurile de producție, acestea sunt ulterior vândute rețelei de distribuție.

 

Datorită voucherelor veți economisi și mai mult

Dacă vă plac cumpărăturile avantajoase, avem pentru voi un sfat cum să economiști. Ați încercat deja la cumpărături să folosiți cod de reducere? Multe magazine online obișnuiesc să-l ofere. Încercați, de exemplu, să vizitați parfumeriile online, alegeți-vă produsul dorit sub formă de tester, iar când veți efectua plata introduceți codul de reducere, și veți constata,  din nou, că ați economisit ceva. Aceste magazine ale aromelor, aduc în plus o mulțime de alte reduceri grozave, datorită cărora vă puteți cumpăra cele mai bune produse cosmetice la prețuri promoționale.