Și vouă vă plac petrecerile? Datorită Bonprix veți străluci mai mult ca oricând

bonprix reduceri

Vă pregătiți de petrecerea firmei sau mai degrabă vă plac petrecerile în cercul vostru de prieteni? Știți ce ținută este la momentul actual la modă și ce ar trebui să evitați? Atunci cu siguranță ar trebui să citiți mai departe.

 

Pentru unele, pregătirea ținutei pentru petrecerea de Crăciun este o joacă, dar se regăsesc printre noi și cele pentru care lucrurile sunt în ceață. Atunci când vă alegeți ținuta corespunzătoare rețineți imediat câteva reguli. Este diferență dacă vă pregătiți de o petrecere formală a firmei sau de o petrecere cu prietenii. 

 

Petrecere oficială


Sclipici, paiete, mărgele de fapt tot ce strălucește! Da, toate acestea aparțin fără îndoială Crăciunului, mai ales dacă vă pregătiți de petrecerea firmei, care poartă straie de sărbătoare. Deși sclipiciul este mai mult decât potrivit, nu uitați câteodată mai puțin, înseamnă mai mult. Nu este necesar să faceți din voi un glob disco sclipitor. Încercați să căutați în garderoba voastră ținută de cocktail clasică neagră, rochie metalică care este foarte trendy, o salopetă elegantă sau pantaloni cu un top asortat, cu siguranță nu veți da greș cu aceste ținute.

 

Bonprix tinute petrecere formala| KUPLIO.ro – cumpărați mai ieftin!

Pontul nostru: În magazinul online Bonprix acum veți găsi de exemplu aceste ținute deosebite. Vizitați site-ul și vizualizați întreaga ofertă. Nu este exclus să nimeriți reduceri avantajoase Bonprix sau alte promoții datorită cărora veți economisi. Pentru membrii clubului există o reducere de - 10% iar pentru abonare la newsletter puteț obține acum o reducere de 20 Ron.

 

Petrecere informală

Dacă planificați să petreceți party-ul de Crăciun alături de prietenii apropiați, este timpul să lăsați fantezia să lucreze. Nu evitați nici ținutele mai îndrăznețe sau din contra cele care duc un pic înspre kitsch. Până la urmă Crăciunul este și despre asta. Ne-am gândit la pulovere cu mesaje amuzante de Crăciun sau cu imagini cu reni drăguți, etc. Desigur, multe lucruri depind și de faptul unde va avea loc petrecerea. Altfel vă îmbrăcați la o petrecere în centrul orașului și altfel la o petrecere într-o cabană în munți, nu-i așa?

 

Bonprix tinute informale | KUPLIO.ro – cumpărați mai ieftin!

Pontul nostru: Fie că vă aflați în căutare de o rochie sexy sau pulovere confortabile cu motive de Crăciun, pe Bonprix veți găsi acum absolut tot!

 

Evitați aceste lucruri

Cunoaștem probabil cu toții, o petrecere relaxantă, băuturi alcoolice și colegi zâmbitori. Da, este vorba de petrecerea firmei. Dacă nu doriți să trăiți o situație neplăcută atunci încercați să evitați aceste lucruri.

1. Majoritatea petrecerilor firmei încep cu un discurs al reprezentanților societății, este inadecvat să întârziați în acest caz.

2. Nu trebuie să mâncați chiar tot ce oferă mesele suedeze.

3. Același lucru este valabil și în privința alcoolului. Important este să nu ne îmbătăm! În cazul în care doriți să evitați neplăceri, consumați alcool cu limită sau măcar îl completați cu o băutură nealcoolică.

4. Chiar dacă vă place dansul, nu trebuie să exagerați. Mai ales dacă nu ați respectat regula 3!

5. Mare atenție la sinceritate. Alcoolul sparge gheața, ceea ce ar putea să vă coste. La fel aveți mare grijă la flirturi și bârfe. Ar putea să se întoarcă împotriva voastră. Doar nu doriți să pierdeți bunele relații de la serviciu.