Reduceri de Paște: Pregătiți atmosfera cu decorațiuni și bunătăți

reduceri paste

Se apropie Paștele cu pași repezi, ați făcut deja pregătirile? Nu lăsați totul pe ultima sută de metri și pregătiți-vă pentru sărbători în stil mare chiar acum. Vă pot fi de ajutor și reducerile de Paște.

 

Zăpada a început să se topească și în multe colțuri din România au început să înflorească ghioceii. A sosit primăvară și împreună cu ea și Paștele. Zilele de sărbătoare în multe familii sunt celebrate respectând diferite tradiții, mesele sunt îmbelșugate cu mâncare gustoasă și prăjituri și să nu uităm nici de vopsitul sau încondeiatul ouălor sau de alte decorațiuni drăguțe de Paște. Vă oferim un sfat cum să vă decorați locuința simplu și ieftin sau cum să pregătiți gustări delicioase. Și poate până la urmă veți și economisi ceva :).

 

Reducerile de Paște o să vă încânte 

Decorarea locuinței de Paște este și în România un fel de tradiție. Puteți decora aproape orice. Preferatele sunt ouăle încondeiate, iepurașii dar la fel puteți să puneți într-o vază de sticlă câteva crenguțe proaspete și puteți agăța pe ele câteva ouă decorative sau panglici colorate.

 

Oua incondeiate Romania  | KUPLIO.ro – cumpărați mai ieftin!

 

Dacă faceți parte din categoria persoanelor cărora le place să creeze tot felul de decorațiuni vă oferim câteva ponturi cum să creați o decorațiune drăguță. Pregătirea ei o să dureze doar câteva minute și pot face față până și copii, puteți constata acest lucru și voi singuri:

 

Sursa: beauty dream

Pontul nostru: În cazul în care creativitatea nu este punctul vostru forte nu fiți dezamăgiți. Pentru cumpărături de sărbători cât mai avantajoase am pregătit pentru voi o categorie specială cu denumirea Reduceri de Paște unde veți găsi o mulțime de magazine online cum sunt spre exemplu 4Home, Bonami, Somproduct, Retro Boutique, Chicville și multe altele care oferă cele mai frumoase decorațiuni de Paște.

Puteți să vă jucați și în bucătărie. Preferata este pasca tradițională de Paște cu brânză dulce. Arată foarte bine pe masa de Paște dar este și foarte gustoasă. Atunci când vine vorba de decorarea ei nu există limite dați drumul la fantezie. Vă oferim și o rețetă video datorită căreia pot face față până și cei mai puțin experimentați în gătit.

 

Sursa: LaLena.ro

La final vă oferim încă un filmuleț cu idei pentru vopsirea și decorarea ouălor de Paște. Internetul oferă diferite instrucțiuni cum puteți decora ouăle de Paște, dar asta depinde de gustul fiecăruia. Puteți folosi acuarele, sclipici, lac pentru unghii. Vă oferim câteva ponturi cum să procedați.

 

Sursa: Just Girly Things