Profitați de reduceri avantajoase și cumpărați articole pentru copii pe Chicco.ro

articole copii

Și în familia voastră urmează să vină pe lume un bebeluș? Pregătiți-vă să întâmpinați noul membru al familiei prin intermediul magazinului online Chicco.ro și cu siguranță veți și economisi ceva.

 

Termenul de naștere se apropie și voi încă nu aveți pregătit bagajul de maternitate? Uitați de superstiții și nu lăsați cumpărăturile pe ultima suntă de metri. Încercați să pregătiți din timp, înainte de naștere, tot ce aveți nevoie încă din primele săptămâni. Nu trebuie să plecați niciunde după cumpărături puteți rezolva totul din confortul locuinței voastre. Cunoașteți magazinul online Chicco.ro? Aici veți găsi tot ce aveți nevoie pentru copii voștri în plus vă așteaptă și  reduceri interesante.
 

Îmbrăcăminte pentru nou-născuți


Primele săptămâni după întoarcerea din maternitate sunt destul de dificile. Dar despre acest lucru știe deja fiecare mămică. Dar dacă vă pregătiți din timp toate cele necesare, mai târziu vă  puteți dedica în liniște copilului vostru. Ce are nevoie de fapt un omuleț atât de mic în primele săptămâni de viață?

  6 sau chiar 8 bucăți de body

  4 salopete din bumbac și 2 salopete groase

  4 căciulițe (subțiri dar și croșetate)

  mânuși din bumbac

  3 cardigane (iarna și un combinezon gros)

  și să nu uităm nici de șosete și bavete

Da, sunt destul de multe, nu-i așa? Dar dacă începeți cu pregătirile din timp și împărțiți cheltuielile pe câteva luni cu siguranță nu veți resimți atât de mult acest lucru. Există și alte numeroase posibilități să economisiți ceva în plus. Cunoașteți portalul de vouchere KUPLIO.ro? Aici veți găsi aproape tot ce aveți nevoie pentru copilul vostru și în plus vă așteaptă reduceri interesante la sortimentul pentru copii. Puteți folosi și voucher sau cod  de reducere, desigur fiecare reducere este binevenită.

 

Mami si bebe  | KUPLIO.ro – cumpărați mai ieftin!

 

Călătoritul

Dacă călătoriți foarte des cu autoturismul din echipamentul vostru obligatoriu nu ar trebui să lipsească scaunul auto pentru copii. Pentru cei mai micuți, cea mai avantajoasă este așa numita scoică, care vă ajută să și transportați copilul dintr-un loc în altul. Pentru copii mai mari este destinată scaunul auto clasic, care se împarte pe categorii de vârstă sau înălțătorul auto.

 

Un cărucior de calitate

Copilul va avea nevoie de cărucior cel puțin doi ani și luați în considerare acest aspect atunci când îl veți cumpăra. Pentru cei mai mici ideal este căruciorul adânc cu landou, care ar trebui să fie destul de spațios încât să încape și un pled călduros. Căruciorul ar trebui să fie îndeajuns de stabil cu protecții și mâner reglabil. Înainte de-al cumpăra verificați dacă are spațiu suficient pentru depozitare. Iar părinți care călătoresc foarte des ar trebui să ia în considerare și faptul cât de mult se pliază căruciorul.
 

Cosmetice pentru copii

La încheiere nu putem omite un alt lucru important și anume cădița pentru copii, multe mămici vor aprecia mai ales cădiță antialunecare și foarte popular este și suportul pentru cădiță, datorită căruia nu va mai fi nevoie ca mămica să susțină tot timpul copilul. Iar dacă tot suntem la capitolul baie să nu uităm nici de cosmetice de calitate pentru copii precum diferite creme, loțiuni, șampoane, geluri, săpunuri, șervețele și multe altele. Și dacă tot discutăm de cosmetice să nu uităm nici de termometru, cu care vom putea controla temperatura apei sau de prosoapele din bumbac.