Profitați de promoțiile de Anul Nou și cumpărați de pe Answear mai avantajos

winter sale

La fel ca în fiecare an, nici în acest an nu fac excepție. Promoțiile de Anul Nou și lichidările de stoc au ajuns în forță în magazine, chiar și pe Answear.

 

Mega promoțiile continuă și după Anul Nou și de aceea nu este nicio surpriză, că multe magazine ne atrag cu reduceri grozave, care pot ajunge chiar și până la – 70% reducere. Pe scurt, promoțiile vă așteaptă la fiecare colț și acum este momentul să vă faceți cumpărăturile avantajoase, ce spuneți? Până la urmă niciodată nu avem suficiente haine sau încălțăminte. 

 

Lichidare de stoc Answear | KUPLIO.ro – cumpărați mai ieftin!

 

Îmbrăcăminte și accesorii pentru femei, bărbați și copii

Reducerile grozave de după Crăciun au fost înlocuite din plin de reducerile de Anul Nou, așadar nu ezitați să cumpărați îmbrăcăminte și încălțăminte pentru femei, bărbați și copii la cel mai bun preț. Da, chiar așa, primele cumpărături avantajoase din acest an au sosit! Acum în plus puteți cumpăra totul într-un singur loc – cunoașteți magazinul online Answear.ro?

În oferta îndrăgitului magazin online veți găsi sute de branduri favorite printre care se numără Adidas, Bugatti, Converse, Calvin Klein, Crocs, Emporio Armani, Fossil, G-Star, Gant, Guess, Happy socks, Love Moschino, Lacoste, Ralph Lauren, Mango, Miss Sixty, New Era, New Balance, Nike, Puma, Reebok, Ray-Ban, Roxy sau Tommy Hilfiger și mulți alții, depinde numai de voi ce doriți să alegeți.

 

Cumpărați mai ieftin cu până la – 50%

Pur și simplu se merită să vă faceți cumpărăturile pe Answear. Deveniți membru Answear club și puteți cumpăra cu până la - 50% mai ieftin sau puteți beneficia de o mulțime de alte avantaje de care nu veți fi dezamăgit. Crearea unui cont vă ocupă cel mult 5 minute din timpul vostru, iar avantajele sunt nesfârșite. Doriți să vedeți cum funcționează?
 

1La fiecare comandă finalizată veți primi în mod automat 10% reducere din valoarea acesteia.

2. Fondurile din cumpărăturile individuale se adună

 

Answear club | KUPLIO.ro – cumpărați mai ieftin!

 

3. Fondurile acumulate le puteți folosi pentru plata următoarelor cumpărături. Puteți acoperi cu ele chiar 50% din valoarea comenzii (se referă la produsele care nu sunt deja reduse).

 

Avantaje club Answear | KUPLIO.ro – cumpărați mai ieftin!

 

Este important de menționat faptul că, punctele le veți obține în moda automat la fiecare comandă, iar statusul fondurilor îl puteți verifica în mod regulat, după ce vă înregistrați în contul vostru pe site. Dacă și vouă vă plac cumpărăturile avantajoase, o altă soluție ar putea fi și vizitarea portalului de vouchere, cum este spre exemplu KUPLIO.ro, unde puteți găsi coduri sau vouchere de reducere interesante, datorită cărora veți putea economisi.  

 

Ce alte avantaje vă așteaptă?

Motive pentru care ar trebui să cumpărați tocmai de pe Answear.ro sunt suficiente. Unul dintre ele este spre exemplu transportul gratuit, care fără îndoială o să vă încânte. La cumpărături de peste 100 RON puteți uita de cheltuieli pentru transport. Produsele vă sunt livrate la adresa stabilită de curier, care o să vă informeze despre livrarea coletului din timp. Un alt avantaj este faptul, că produsele comandate sunt livrate de regulă într-un interval de 24 de ore în zilele lucrătoare. Dacă veți comanda produsele în weekend comanda va fi livrată în prima zi sau a doua zi lucrătoare.   

 

Ce se merită într-adevăr este abonarea la newsletter. Vă întrebați de ce? Răspunsul este unul simplu, datorită înregistrării foarte simple veți primi o reducere de 50 RON pe care o puteți folosi imediat la primele voastre cumpărături. Asta nu este tot, mai mult veți primi ofertele actuale, promoțiile speciale sau diferitele reduceri primul, ceea ce este foarte bine venit.