Nu ratați marile promoții de vară Aoro și bucurați-vă de esențe noi

reduceri notino

Vă aflați în căutarea unui parfum nou care să vă sublinieze personalitatea? Vă oferim TOP 5 parfumuri dintre care, cu siguranță îl veți alege pe cel potrivit. În plus dacă profitați de mega reduceri Aoro atunci veți și economisi ceva.

 

Dragi doamne și voi faceți parte din categoria acelor femei, care folosesc același parfum până la nesfârșit? Schimbați-l! Am făcut pentru voi un TOP 5 al unor parfumuri nemuritoare, pe care le veți îndrăgi instant.


5. Christian Dior J´adrore

Pe ultimul loc, dar pe un loc onorabil se află poziționat Christian Dior și a lui Dior J´adore. Acest parfum floral fructat este o expresie a feminității absolute și a rafinamentului. Un parfum modern și nemuritor pe care cu siguranță îl veți adora și voi.

Compoziție:

Note de vârf: pepene galben, pară, piersică, bergamota, magnolie, mandarină

Note de mijloc: tuberoă, frezie, violetă, trandafir, iasomie, orhidee, lăcrămioare, prună

Note de bază: mure, mosc, vanilie, cedru

 

Parfum Jadore Christian Dior I Kuplio.ro

» Pontul nostru: Profitați de marile reduceri de vară Aoro care decurg la ora actuală în magazinul online și cumpărați-vă această aroma îndrăgită la un preț promotional.

                                           

4. Dolce & Gabbana Light Blue

Parfumul Light Blue de la Dolce & Gabbana are o esență proaspată și face parte din categoria produselor floral-fructate. Este potrivit pentru femeile de toate vârstele, care nu se tem de provocări și care se evidențiază prin energie și unicitate.
 

Compoziție:

Note de vârf: clopoței, măr

Note de mijloc: bambus, iasomie, trandafir alb

Note de bază: cihlimbar, mosc

 

D&G parfum I Kuplio.ro

 

3. Chloé Chloé

Pentru o femeie romantică și puternică. Exact la fel este și esența parfumului Chloé care încântă femeile prin eleganță, luminozitatea și puritatea sa. Este un parfum care vă va surprinde în fiecare sezon prin jocul de arome si senzualitate potrivit pentru orice ocazie.

 

Compoziție:

Note de vârf: bujor, litchi chinensis, frezie

Note de mijloc: magnolie, lacramioare, trandafir

Note de bază: cihlimbar, virginia cedru

 

Parfum Chloe I Kuplio.ro

» Pontul nostru: Doriți să știți care este diferența între un parfum original și tester? Atunci citiți și următorul blog, pe care îl găsiți aici AICI.

 

2. Coco Chanel Mademoiselle

Printre cele mai vândute parfumuri la ora actuală este și cunoscuta esență de la Chanel – Mademoiselle care conferă încredere în sine fiecărei femei pe care o cucereşte. Dar nu este unicul parfum reușit de la Chanel. Primul parfum de la acest brand renumit a apărut pe piață în anul 1921 și a fost vorba despre legendarul Chanel N°5, care este una dintre cele mai îndrăgite arome chiar și în ziua de astăzi.

 

Compoziție:

Note de vârf: flori de portocal, portocală, bergamota, mandarină

Note de mijloc: mimoză, iasomie, trandafir, Ylang-Ylang

Note de bază: commiphora opoponax, mosc alb, patchouli, tonka, vetiver, vanilie

 

Coco Chanel Mademoiselle I Kuplio.ro

 

1. Lancôme La Vie Est Belle

Unul dintre cele mai vândute parfumuri la ora actuală este cunoscuta esență de la Lancôme - La Vie Est Belle, care aduce un omagiu tutror femeilor. Este simbolul libertății și al fericirii. Aroma exclusiv feminină poate fi folosită zilnic și a fost creată pentru a aduce zâmbetul pe buze. Pâna la urmă nu degeaba este numărul 1!


Compoziție:

Note de vârf: pară, coacăze negre

Note de mijloc: iris, flori de portocal, iasomie

Note de bază: praline, tonka, vanilie, patchouli

Lancome La vie est Belle I Kuplio.ro

» Pontul nostru: Și la cumpărarea acestui parfum puteți beneficia de marile reduceri de vară Aoro, care decurg la ora actuală în magazin!