Modă, textile și decorațiuni - toate acestea pe Bonprix

bonprix reduceri

Doriți să vă bucurați de o seară liniștită? Atunci îmbrăcați-vă cu o pijama nouă și comodă, acoperiți-vă cu o pătură moale, aprindeți-vă o lumânare parfumată și savurați un ceai cald. Nu aveți toate aceste lucruri? Atunci vizitați magazinul online Bonprix unde veți găsi tot ce aveți nevoie la un loc.

 

Ce este Bonprix?

Bonprix este o companie de îmbrăcăminte internațională care face parte din Grupul OTTO, cu sediul în Hamburg. În prezent funcționează în 29 de țări din Europa, inclusiv România, Rusia, America de Nord și America de Sud. 

Bonprix oferă o gamă largă de produse, inclusiv îmbrăcăminte pentru femei, bărbați și copii, încălțăminte și accesorii, precum și articole textile, accesorii de casă și decorațiuni, în magazinul său online www.bonprixshopro.eu dar și răsfoind paginile cataloagelor sale. Și toate acestea la un preț mult mai scăzut decât v-ați fi așteptat de la un magazin cu modă de calitate.

Motto-ul companiei este “bonprix - it's me”. Marca creează o modă care se potrivește perfect cu stilul de viață al clienților săi. Nu se limitează la femeile cu o siluetă ideală,  femeile adevărate sunt totuși diferite.

 

De ce să cumpărați tocmai de aici?

Cinci branduri diferite și colecții noi prezentate în mode regulat în magazinul online, în cataloage, precum și în magazinele Bonprix Fashion din Germania, aduc cele mai noi tendințe în modă din mall-urile fashion în viața de zi cu zi a femeilor din întreaga lume.

 

Un sortiment larg de îmbrăcăminte pentru întreaga familie

În magazinul online veți găsi o gamă largă de îmbrăcăminte de la tricouri, jachete, blugi, rochii, pulovere, paltoane până la lenjerie intimă, ciorapi, costume de baie. Îmbrăcați întreaga familie din cap până în picioare confortabil, elegant, avantajos.

 

 

Trenduri și inspirații

Tot timpul trenduri actuale și inspirații de unde își poate alege oricine. Black&white, Fashion Basics, The New Pastels și altele. Lăsați-vă inspirați de colecțiile pregătite și alegeți-vă ceea ce este pe placul inimii voastre și pe gustul vostru.

 

Îmbrăcați-vă locuința

Înafară de îmbrăcăminte și încălțăminte, în magazinul online veți găsi o gamă variată de textile și decorațiuni interioare. Accesoriile home & deco din oferta Bonprix conferă interiorului vostru, astfel încât să vă simțiți armonios și plăcut în el. Accesorii moderne și practice conferă locuinței voastre o atmosferă distinctă.

 

O afacere responsabilă

Pe lângă sortimentul de calitate, magazinul online oferă, de asemenea, condiții de muncă echitabile în lanțurile de aprovizionare, sprijin pentru proiecte sociale și implicarea socială a angajaților, precum și limitarea impactului asupra mediului și a schimbărilor climatice în timpul producției și transportului mărfurilor.

 

 

Cum puteți economisi la cumpărături?

Deveniți membru clubului Bonprix. Prin aderarea în clubul Bonprix, veți obține o reducere de 10% pentru fiecare comandă efectuată în perioada în care sunteți membru al clubului. Puteți deveni membru al clubului prin intermediul internetului, prin fișa de comandă sau telefonic. Cotizația de membru al clubului pentru o perioadă de o jumătate de an este de doar 29 lei.

 Înscrieți-vă la newsletter. După înscrierea la newletter-ul regulat veți primi 20 lei reducere pentru cumpărăturile de minim 99 lei. În același timp veţi fi informat cu privire la toate concursurile, promoţiile şi acţiunile speciale și veţi primi printre primii informaţii despre cele mai noi colecţii.

Recomandați Bonprix cunoscuților. În cazul în care veți recomanda Bonprix prietenilor vă puteți bucura de avantaje împreună. În semn de recunoștință pentru fiecare client obţinut veți primi un bon în valoare de 20 lei, iar clientului nou îi vom face cadou o reducere pentru următoarea comandă! 

Urmăriți reduceri și lichidări de stoc regulate și bucurați-vă de ocazia de a vă reînnoi garderoba. Nu ratați Bonprix reduceri și cumpărați mai avantajos .

Folosiți vouchere și coduri de reducere. Unde le puteți găsi? Cele mai grozave vouchere veți găsi și pe pagina noastră în secțiunea cu denumirea Bonprix și cumpărați piesele voastre vestimentare favorite mai avantajos.