Lenjeria intimă de calitate de la Astratex o să vă încânte

reduceri astratex

Căutați lenjerie intimă de calitate potrivită și pentru forme mai generoase? Atunci cu siguranță ar trebui să vizitați magazinul online Astratex, unde în afară de oferta bogată vă așteaptă și reduceri interesante.

 

Nu este niciun secret faptul că, lenjeria intimă de calitate este baza oricărei ținute. Nu contează dacă preferați clasicul sau mai degrabă vă place ceva mai îndrăzneț. În magazinul online Astratex veți găsi toate modelele și dimensiunile necesare. Iar acum la cumpărături puteți să și economisiți ceva.

 

Lenjerie intimă, îmbrăcăminte și accesorii

Să găsim un sutien potrivit sau o pereche de chiloți potrivită, care să se potrivească foarte bine, nu este întotdeauna atât de simplu. Magazinul online Astratex.ro oferă lenjerie intimă de calitate pentru femei, bărbați chiar și pentru copii în dimensiuni standard dar și mărimi mari, cea ce mulți vor aprecia. În oferta sa veți găsi mărci îndrăgite precum Ales, Avalingerie, Gaia, Hanna Style, Krisline, Rosme, Vova și multe altele.

 

Lenjerie intimă Astratex | KUPLIO.ro – cumpărați mai ieftin!

 

Puteți alege nu doar sutiene sau chiloți, sortimentul este îmbogățit și cu piese precum este lenjeria intimă erotică – corsete, portjartiere, neglijeuri, lenjerie sport și foarte îndrăgită este spre exemplu lenjeria intimă pentru gravide, lenjeria intimă modelatoare sau costumele de baie. 

 

Îmbrăcăminte Astratex | KUPLIO.ro – cumpărați mai ieftin!

Asta nu este tot. În magazinul online Astratex vă puteți îmbrăca din cap până în picioare. Tricouri, maieuri, tunici, pulovere, bluze și cămăși, colanți, rochii și fuste sunt doar o parte din ceea ce puteți cumpăra. Dacă în magazinul online tocmai decurg promoții sau alte tipuri de reduceri, atunci veți și economisi. 

 

Reduceri și alte avantaje

La cumpărături pe Astratex puteți obține o mulțime de bonusuri și reduceri datorită cărora nu veți mai dori să cumpărați din altă parte. Ce vă așteaptă?

 Promoțiile săptămânii: La produsele pe care le veți găsi în această categorie reducerile pot ajunge de la - 10 - 40 %.

✓ Cod sau voucher de reducere Astratex: În cazul în care veți folosi cod de reducere la cumpărături ( îl puteți găsi și pe portalul de vouchere KUPLIO.ro ), din suma totală se va scădea procentul respectiv.

✓ Transport gratuit: La comenzi peste 230 ron beneficiați de transport gratuit.

✓ Pușculița pentru clienții fideli: în cazul în care vă înregistrați vi se va returna 8% din valoare produselor cumpărate în pușculiță pentru următoarele achiziții de pe Astratex.

 

Cum să alegem sutienul potrivit

Toate doamnele se vor pune de acord asupra unui lucru și anume că, găsirea lenjeriei intime de calitate, care să se potrivească foarte bine, nu este tocmai una foarte simplă. Problema apare mai ales atunci când dorim să alegem un sutien. Cercetările demonstrează că 80% dintre femei nu poartă mărimea potrivită. Trebuie să acordăm atenție circumferinței, bretelelor, cupelor. Procedați astfel:

Circumferința corect aleasă a sutienului este foarte importantă, chiar dacă la prima vedere nu pare așa. Tocmai el va purta cea mai grea sarcină și anume greutatea sânilor. Dacă este foarte mare atunci sarcina cade asupra bretelelor, care în afară de durere poate lăsa și urme neplăcute. O circumferință bine aleasă ar trebui să se potrivească corpului și partea din spate a sutienului nu ar trebui să se tragă în sus. Nu știți cum să procedați? Pur și simplu ridicați mâinile sus. Dacă sutienul rămâne la locul lui, atunci felicitări ați găsit sutienul potrivit. 

 

Marimea sutienul potrivit | KUPLIO.ro – cumpărați mai ieftin!

 

Un sutien potrivit îl puteți identifica foarte simplu și pe baza bertelor. Acestea nu ar trebui să strângă, dar în același timp nici nu ar trebui să cadă. Avantajul este că dimensiunea bretelelor se poate regla, astfel le putem regla după nevoie. Problema apare des, mai ales la sânii mai voluminoși, care automat sunt și mai grei, ceea ce poate provoca râni destul de mari, dacă nu ați ales bretele corespunzătoare.  

Mărimea corectă a sutienului se poate deduce foarte ușor pe baza cupelor. Atunci când mărimea este corespunzătoare, sutienul ar trebui să copieze linia sânilor. În afară de mărime este de asemenea important și modelul. Oferta Astratex este variată, cu siguranță veți găsi sutienul potrivit.