Jucării creative sub bradul de Crăciun

jucarii cadou de craciun

Căutați cadoul de Crăciun pentru copilul vostru? Orientați-vă spre inventivitate și cumpărați o jucărie creativă. Și prin intermediul voucherelor de reducere de pe portalul KUPLIO.ro.

 

Prințesele voastre vor fi bucuroase, dacă vor primi în dar o păpușă iar băieții o mașinuță. Dacă doriți să dezvoltați fantezia și creativitatea copiilor voștri, căutați și altfel de cadouri. Jucăriile creative de mult timp nu mai înseamnă, numai cărți de colorat sau lego. Lăsați-vă inspirați și de Crăciunul din acest an și dăruiți copiilor, dar și vouă însuți, zile pline de distracție împreună. 

 

Și pentru cei mai mici

De asemenea v-ați gândit și voi, că pentru bebeluși sunt doar zornăitoarele și jucăriile pentru dentiție? Un cadou foarte grozav, care va fi apreciat de fiecare mămică este salteluța de joacă. Copilașul stă culcat foarte comod pe ea și deasupra lui urmărește și atinge obiectele vesele. Din salteluță fac parte și obiecte, care fâsâie, scot sunete, iar copilașii mai harnici pot descoperi și o mică oglindă. Salteaua nu deservește, numai pentru distracție. În același timp are ca scop, dezvoltarea curiozității copilului de a descoperi lumea din jurul lui și mai presus de toate, ajută la stimularea primelor sale mișcări.

Pentru copii de la vârsta de doi ani pentru dezvoltarea motricității sunt ideale așa zisele jucării pentru lovit. Sunt de regulă jucării din lemn, unde de exemplu cu ajutorul ciocănelului împinge diferite obiecte în forme diferite. De pe ele nu lipsesc pozele vesele cu personaje din povești, ca de exemplu cunoscutul personaj Pinocchio. 

 

Saltea de joacă un cadou de Crăciun grozav | KUPLIO.ro – cumpărați mai ieftin!

 

 

Pentru mâini harnice

La vârsta de trei ani, copiii percep pe deplin lumea din jurul lor și ne surprind adesea în mod plăcut cu priceperea lor. Deci, putem fi mai exigenți cu ei, atunci când vine vorba de alegerea jucăriilor. Populare sunt și jocurile, unde copii trebuie să creeze ceva cu propriile mâini. Și noi împreună cu ei :) Puteți să vă jucați împreună spre exemplu de-a micii olari. În același timp, prin astfel de activități cei mai mici își păstrează pasiunea pentru tradiția și meseriile aproape uitate. O să aibă nevoie, nu numai de creativitate, cât și îndemânare atunci când vor modela primele lor oale și pahare. 

O idee minunată sunt și diferitele truse cu scule, care dezvoltă pasiunea copiilor pentru turnare, vopsire sau lipire. Își formează foarte bine simțul pentru detaliu. Din ghipsul atașat și cu ajutorul formelor își pot modela după poza de pe ambalaj, animale, diferite imagini sau piramidele egiptene. 

 

Jocuri creative un un cadou grozav de Crăciun | KUPLIO.ro – cumpărați mai ieftin!

 

Fetițele ar putea fi interesate de fabricarea săpunului sau propriilor lumânări cu arome. Puteți cumpăra seturile complete, care conțin material pentru săpun sau vâsc și câteva forme și recipient pentru topitul materiei de bază. Din pachet pot face parte și diferite accesorii precum sunt aromele, sclipici sau broșura cu idei. 

Fetițele, care frecventează școala ar putea fi interesate deja și de modă. Și ce poate fi mai bine, decât să ne dichisim cu accesoriile concepute cu propriile mânuțe? Atunci, când vă gândiți, ce cadouri să oferiți de Crăciun puteți  încerca și o mașină de țesut, cu care micile voastre creatoare își pot fabrica eșarfe, covorașe mici sau pătură pentru păpușa lor preferată. La dispoziție aveți și pachețele cu diferite mărgele și alte accesorii. 

Cumpărarea cadourilor de Crăciun este o provocare în fiecare an. Faceți-vă mai ușoare cumpărăturile, achiziționând online. Profitați de posibilitatea de a comanda confortabil, economisiți timp și bani și datorită voucherelor de reducere la jucării și articole pentru copii.