Încălțăminte cu stil – descoperă care sunt cele mai tari tendințe de adidași pentru bărbați în acest sezon

barbat-adidasi-jeans

Adidașii se numără printre cei mai populari pantofi pentru bărbați, datorită versatilității lor, a confortului pe care îl oferă, precum și a gamei variate care devine din ce în ce mai cuprinzătoare în fiecare sezon. Purtarea adidașilor nu se mai rezumă doar la sală sau la plimbări și drumeții în aer liber.

Dimpotrivă, adidașii au devenit acum un element de bază pentru îmbrăcăminte street style, pentru ținutele casual, smart casual și semi-casual, precum și pentru ținutele athleisure. În continuare, cele mai tari tendințe de adidași pentru bărbați în acest sezon aduc în atenția noastră brandurile cele mai cunoscute și iubite. 

Descoperă în rândurile următoare care sunt tendințele în materie de adidași pentru bărbați în acest sezon:

 

Care sunt cei mai tari pantofi sport pentru bărbați în acest sezon?

 

Cei mai tari pantofi sport pentru bărbați în acest sezon vin tot de la branduri de renume, precum Adidas, Nike și Puma.

Nike nici nu mai are nevoie de prezentare, fiind cea mai mare companie de îmbrăcăminte sportivă din lume. La momentul fondării companiei în anul 1964, se numea Blue Ribbon Sports, urmând apoi ca fondatorii Bill Bowerman și Phil Knight să adopte numele de Nike după zeița greacă a victoriei în anul 1971. Dacă doriți să vă actualizați ținutele din acest sezon cu o nouă pereche de pantofi sport, atunci explorați colecția actuală Nike, care include o varietate de modele, stiluri, materiale și culori.

De la adidași pentru antrenament, pentru activități în aer liber și până la pantofi sport excelenți pentru ținutele casual, Nike continuă să îndeplinească cele mai variate cerințe.

Adidas este un alt brand popular de îmbrăcăminte sport cunoscut în întreaga lume. De fapt, se consideră că Adidas este al doilea cel mai mare producător de îmbrăcăminte, încălțăminte și articole sportive din lume. Fondat în 1949, brandul Adidas își mulțumește adepții cu o gamă largă de adidași din care puteți alege în noul sezon, inclusiv modelele  vechi de pantofi sport, stilurile clasice și până la opțiunile moderne. Profitați de ofertele la sneakers și actualizați-vă ținutele din acest sezon cu încălțăminte sport modernă, durabilă și versatilă. Cele mai cunoscute branduri vă așteaptă cu modelele clasice atât de îndrăgite, dar și cu stiluri noi, gata să cucerească străzile.

 

jeans-sneakers-ceas-barbati

 

Care sunt cei mai populari adidași în acest sezon?

 

 

Adidas și Nike sunt branduri atât de renumite și de apreciate încât nu își pot pierde din popularitate, în ciuda concurenței acerbe.

Un alt brand renumit pentru încălțămintea sport populară este Puma. A fost fondat în anul 1948 de către Rudolf Dassler, iar de atunci și până în prezent, și-a consolidat reputația prin îmbrăcăminte, accesorii și încălțăminte de performanță.

 

Gama amplă de adidași include o varietate de modele, inclusiv opțiuni minimaliste pentru adepții garderobelor capsulă, dar și adidași pentru activități fizice intense. Dacă vă doriți o pereche de pantofi sport de performanță, durabilă, rezistentă și versatilă, atunci mizați pe Reebok. Fondat în Bolton, Regatul Unit, în 1958, Reebok a rezistat testului timpului și rămâne unul dintre cele mai de încredere branduri de încălțăminte sport.

O pereche de adidași clasici Reebok este o alegere excelentă atât pentru la sală, cât și pentru ținutele vestimentare de stradă. Accesați https://epantofi.ro/c/accesorii/ceasuri/barbati pentru a vă găsi ceasul ideal pentru accesorizarea ținutelor street style, casual sau athleisure. 

Printre cele mai populare modele de adidași în noul sezon fac parte și pantofii sport Tommy Hilfiger, New Balance, Timberland, dar și Calvin Klein, Hugo, Baldinini sau Bugatti.

 

Conținut sponsorizat