Încă nu ești membru al Clubului Femeilor Stilate? Aderă chiar astăzi

femei stilate

Dacă faci parte din categoria persoanelor pasionate de modă, atunci cu siguranță cumperi des din magazinele Orsay. Dar în magazinul Orsay poți cumpăra liniștită și online. Și cu extra avantaje. Citește articolul și profită de mega reduceri la îmbrăcăminte.

 

Ce este Orsay?

Orsay este un lanț de magazine de modă, care oferă cea mai variată gamă de îmbrăcăminte pentru femei. Această companie germană face parte din lumea modei încă din anul 1975. Și-a extins treptat activitatea în Austria, Elveția, Polonia, Cehia, Slovacia și Ungaria și în anul 2007 a apărut pentru prima dată și în România.

Astăzi Orsay deține 36 de magazine in 10 orașe. Cele mai noi trenduri și accesorii de modă le veți găsi și în magazinul online www.orsay.ro. Fie că alegi să cumperi online sau direct în magazinele fizice în Orsay poți beneficia și de avantajele Clubului Orsay.

 

Club card orsay I Kuplio.ro

 

Clubul Orsay sau Clubul Femeilor Stilate

Calitatea de membru în Clubul Orsay constă în faptul că, pentru cumpărăturile efectuate în magazinul Orsay adunați puncte și mai apoi beneficiați de extra avantaje. Cum funcționează? Vă înregistrați într-unul din magazinele fizice sau prin intermediul formularului de înregistrare pe care îl aveți la dispoziție pe site-ul Orsay. Ulterior obțineți un card de membru prin intermediul căruia beneficiați de avantajele Clubului Orsay. Calitatea de membru este gratutiă.

Pentru fiecare RON cheltuit încă de la primele cumpărături obțineți 4 puncte, pe care le puteți schimba ulterior în voucherele clubului. 500 de puncte (ce presupune 500 de RON cheltuiți) le puteți schimba cu un voucher în valoare de 20 RON în plus puteți aduna puncte în toate țările în care Clubul Orsay există.

 

Orsay club I Kuplio.ro

Notă: Valoarea voucherelor clubului se conformează numărului de puncte. Dacă aveți spre exemplu adunate 675 de puncte veți primi un voucher de 30 RON și restul de 25 puncte rămân în contul vostru.

 

 

Aceste vouchere le puteți folosi pentru viitoare cumpărături. Desigur cumpărăturile se pot realiza în magazinul fizic sau online. Dar mare atenție, voucherele care au fost emise în magazinul fizic, nu pot fi aplicate în magazinul online. Valabilitatea lor este limitată. Nu vă bazați nici pe transformarea punctelor în vouchere după 31.12 în anul care urmează ele expiră.

În afară de aceste vouchere pe timpul întregului an beneficiați de reduceri exclusive și oferte care sunt special concepute pentru membrii Clubului Orsay. Și asta nu este tot! De ziua ta da naștere Orsay îți v trimite o mică surpriză – un voucher special pentru zile de naștere.

În calitate de membră a Clubului Orsay vei obține posibilitatea de a beneficia de servicii speciale – spre exemplu posibilitatea de a rezerva până la 3 bucăți de îmbrăcăminte timp de trei zile în magazinul fizic ales.


Încă mai dorești și alte reduceri?

În afară e reduceri și alte avantaje pe care vi le oferă Clubul Orsay, În Orsay puteți beneficia și de alte reduceri.

 Orsay reduceri. Pe pagina www.orsay.ro este o secțiune specială venovaná cu piese la reducere. Reducerile pot ajunge până la 70 %.

  Cod reducere Orsay.  Portalul KUPLIO.ro îți aduce cod reducere Orsay și  voucher Orsay, prin intermediul cărora poți cumpăra la reducere și piese din colecțiile actuale.

 Reducere pentru abonarea la newsletter. Dacă vă abonați la newsletter Orsay, pentru piesa vestimentară cumpărată cu valoarea cea mai mare veți obține o reducere de 25%.