Idei de cadouri de Dragobete pentru îndrăgostiți și nu numai

cadouri dragobete

Sărbătoriți iubirea românește cu cele mai frumoase cadouri de Dragobete! Încă nu știți ce cadou să-i oferiți jumătății voastre? Am pregătit pentru voi câteva idei cu care nu veți da greș niciodată.

 

Românii adoră această sărbătoare autohtonă dedicată iubirii și se pregătesc din timp să o celebreze. Dar știți de fapt semnificația ei și de unde provine?

 

Povestea Dragobetelui

„Dragobetele sărută fetele“

Dragobetele, sărbătoarea dragostei la români, își are rădăcinile în tradițiile dace și în credința într-un fel de zeu al iubirii, a cărui cinstire, pe 24 februarie, marca simbolic și începutul primăverii. O legendă spune ca Dragobetele, fiul Dochiei, era zeul dragostei si al bunei dispoziții. Acesta mai era numit Cap de Primăvara sau Cap de Vară și era identificat cu Cupidon, zeul iubirii în mitologia română, si cu Eros, corespondentul acestuia in mitologia greacă. Un alt nume al său era Năvalnicul, fiind perceput ca un fecior frumos și iubăreț nevoie mare, care le face pe tinerele fete să-și piardă mințile. O altă tradiţie spune că Dragobetele a fost transformat într-o buruiană numită năvalnic de Maica Precista, după ce nesăbuitul a îndrăznit să îi încurce şi ei cărările.

Cu această ocazie vă oferim câteva idei de cadouri cu care vă veți surprinde în mod plăcut jumătatea. 

 

Idei de cadouri pentru EA

CEVA DULCE ȘI O FLOARE

Puteți alege un cadou de Dragobete pentru ea clasic și elegant pe care orice femeie îl va adora. Da, ceva duce și o floare îi vor fura inima din nou și din nou. Pentru că Dargobetele nu însemnă cadouri scumpe, ci mai degrabă un gest drăguț și sincer venit din dragoste. Dar totuși dacă puteți economisi de ce să nu o faceți?  Așadar dacă ați ales un cadou dulce pentru jumătatea voastră, atunci nu ezitați să aplicați un voucher Choccolisimo la cumpărături astfel veți economisi câțiva bănuți.

 

PARFUMURI ȘI COSMETICE

Dacă vă aflați în căutare de cadouri originale de Dragobete, parfumeria online Parfimo.ro pare a fi soluția ideală. Din gama variată puteți alege din seturile cadou de parfumuri sau cosmetice, produse de îngrijirea tenului, corpului, părului, seturile de make-up sau parfumurile preferate în miniatură. În plus acum le puteți cumpăra mai avantajos dacă aplicați voucher Parfimo la cumpărături.

 

CEASURI ȘI BIJUTERII

Nu veți da greș niciodată dacă veți alege un ceas deosebit sau o bijuterie frumoasă. Puteți alege un ceas de marcă iar acum îl puteți cumpăra mai avantajos dacă veți aplica voucher Watchshop la cumpărături. Dacă preferați să o surprindeți cu o bijuterie nouă fie că este vorba de o pereche de cercei, un lănțișor sau un pandantiv cu siguranță o puteți face acum mai ieftin folosind cupon Brasty veți economisi considerabil. Dar atenție totuși la un mic detaliu dacă încă nu aveți de gând să o cereți de soție, ar fi mai bine să evitați să-i dăruiți un inel, poate fi interpretabil :-).

 

ÎMBRĂCĂMINTE ȘI ACCESORII TRENDY

Nu există femeie care să nu se bucure atunci când primește în dar o bluză nouă sau poate o geantă de firmă la care a visat de ceva timp. Așadar nu stați prea mult pe gânduri și cumpărați-i cadoul din timp. Acum o puteți face mai economic cu ajutorul unui cod reducere About You pe care îl puteți aplica la cumpărăturile online și să alegeți din sute de branduri renumite.

  

 Idei de cadouri pentru EL

ARTICOLE SPORTIVE

Orice bărbat are un hobby fie că preferă să joace fotbal sau poate să meargă la pescuit sau de ce nu să facă jogging dimineața. Pentru a practica aceste sporturi are nevoie de un echipament adecvat așadar nu trebuie să stați foarte mult pe gânduri ce cadou de Dragobete echipament potrivit. O pereche de adidași sau poate un trening nou vor fi un cadou ideal. Acum puteți folosi cod reducere Sport Vision la cumpărături.

 

GADGETURI

Dacă partenerul vostru nu este un tip foarte romantic puteți paria pe tehnologie. Dacă preferă să facă mișcare puteți opta pentru o brățară fitness de calitate. Din contră dacă preferă să stea mai mult închis în casă atunci o tabletă sau de ce nu un smartphone nou îl vor încânta. Doriți să-l surprindeți în mod plăcut? Îi puteți oferi și un aparat electric de ras. Și dacă v-am spune că acum puteți economisi la toate aceste gadgeturi doar aplicând un voucher Itgalaxy la cumpărături.

 

CĂRȚI 

Este un iubitor de cărți? Cărțile sunt tot timpul un cadou de Dragobete pentru el desăvârșit cu care nu veți da greș niciodată. Este de ajuns să vă informați ce domenii preferă și iată aveți deja un cadou potrivit fără prea multe bătăi de cap. Dacă preferă jocurile de societate atunci puteți alege un joc de logică sau un joc de cărți iar pentru a economisi la cumpărături puteți aplica un voucher Cărturești atunci când veți comanda cadoul.