Genți de mână pentru femei care se potrivesc cu ținutele de vară

femeie-cu-spatele-geanta

Toate modelele de genți damă de mână sunt veritabile must have. Sunt chiar accesorii esențiale pentru orice tip de ținută. Dar, care sunt modelele ce se potrivesc foarte bine cu ținutele de vară?

Un model mai vintage de geantă pentru rochiile fluide

 

Modelele de genți damă vintage sunt din ce în ce mai populare, ajungând la rangul de veritabile must have din dressing. Sunt modele de genți atemporale ce traversează timpul și generațiile pentru a conferi mereu cea mai romantică alură. Gențile tip cabas sunt în acest sens de cel mai frumos efect. Se poate alege și un model tip bucket care ne duce cu gândul la anii 1980.

 

Geantă cu lanțuri, un model atemporal

 

Cel mai frumos model de geantă este cel cu lanțuri, foarte în vogă de ceva vreme. Se potrivește foarte bine mai ales la evenimentele tale din aceasta vară, la o nuntă sau la un botez, de exemplu.

 

O geantă cabas oversized pentru viața de zi cu zi

 

Este vorba despre mărimea perfectă pentru a căra peste tot cu tine lucrurile de care ai nevoie. Poți alege un model într-o nuanță mai neutră sau mai închisă care să meargă de minune cu toate ținutele tale din viața de zi cu zi, precum albul, maroul sau negrul. 

geanta-dama-oversized

 

O geantă tip besace, tendința XS

 

Gențile besace devin mini pentru a pune cel mai bine în valoare toate ținutele tale. Este vorba despre modelul perfect pentru a alege nuanțele mai vesele și mai originale. Se pot alege astfel nuanțele de violet, de roz, de verde sau de galben, de ce nu. Dar, se poate miza și pe un model cu ștrasuri, cu perle sau cu paiete. Este vorba despre un accesoriu strălucitor care va fi perfect pentru nopțile mai nebune de vară.

geanta-mov

 

Materiale de top pentru vară: rafie și plasă

 

Aceste genți vin într-o varietate de forme și dimensiuni, așa că vei fi imediat în vacanță, chiar dacă ești în oraș! Se vor asorta perfect cu cele mai casual ținute ale tale: pantaloni scurți, blugi, rochii simple, etc.

 

Ce geantă de mână se poate alege în funcție de look?

 

Un look de working girl

 

Dacă mergi la birou sau la o întâlnire, alege o geantă care este în același timp discretă și șic, cum ar fi o geantă de umăr sau un rucsac. Negrul și nuanța de camel sunt cele mai bune culori pe care să le porți la serviciu. Dar și alte culori, cum ar fi roșu burgund sau albastru marin, pot fi elegante la serviciu. 
 

Un look casual

 

Look-ul casual a fost unul dintre cele mai populare în ultimii ani și este o tendință care este aici pentru a rămâne. Pentru un look casual de zi cu zi, optează pentru o geantă de umăr sau una tip bucket. Se poate purta cu blugi bine croiți, un tricou sau un maiou elegant și adidași pentru un look șic-casual.
 

Look glamour

 

Alege o geantă mică, cum ar fi un clutch, pentru ieșirile tale șic. O geantă mică este perfectă pentru o ieșire de seară, care are avantajul de a îți permite să te deplasezi cu ușurință, deoarece nu ocupă mult spațiu. Pentru o cină la lumina lumânărilor, un clutch este perfect pentru a adăuga o notă suplimentară de farmec unei seri romantice.

glamour-geanta

 

De la modele mai practice, mai boeme sau glamour, cu siguranță că vei găsi un model care va deveni compagnonul tău estival ideal. Sau de ce nu, mai multe. Va fi greu să alegi un singur model.

Conținut sponsorizat