Geci și paltoane de toamnă potrivite oricărei siluete

imbracaminte femei

Toamna este în plină desfășurare și este momentul potrivit să împachetați piesele de vară și să scoateți din dulap articolele călduroase. Nu aveți cu ce să vă îmbrăcați? Nu contează, vă vom arăta câteva piese vestimentare de care vă veți îndrăgosti.

 

Aveți deja geci de toamnă potrivite pentru această perioadă? Încă nu? Acum este momentul potrivit să căutați una. Nu este niciun secret faptul că, articolele de toamnă ocupă mult spațiu în dulap. Vremea este schimbătoare și alegerea ținutei potrivite în care să nu ne fie nici frig dar nici cald ne poate da uneori mari bătăi de cap. 

Principalul lucru este că să nu vă fie prea cald, dar nici prea frig. Ce ar trebui să fie decisiv atunci când alegeți un palton toamnă damă sau un pardesiu damă toamnă?

 

femeia cu sapca

 

 

Geacă subțire sau palton?

 

Voi la ce vă uitați în primul rând atunci când alegeți o geacă sau un palton la culoare, material sau croiala? Toate opțiunile sunt corecte, dar croiala este cea mai importantă. De ea depinde dacă o anumită piesă vi se potrivește sau nu.

Puteți alege jachete damă toamnă lungi cu glugă sau fără, cu fermoar sau cu nasturi. Pentru bărbați, femei sau copii. Posibilitățile sunt nesfârșite, trebuie doar să alegeți. Grăbiți-vă stocurile la prețuri grozave se epuizează.

palton bej dama

 

 

Nu vă fie teamă să experimentați cu culorile


 
Cu toate acestea, nu subestimați culoarea atunci când alegeți. Uitați exclusiv de modelele în culori închise. Aduceți un pic de culoare de toamnă în garderoba voastră. Roz, bej, maro sau vișiniu sunt, de asemenea, relativ ușor de combinat. Si mai mult, vă fac să străluciți.

Atunci când alegeți o culoare, luați în considerare garderoba actuală. O jachetă de tranziție ar trebui să se potrivească perfect în ea. Astfel, vei evita să nu știi cu ce să te îmbraci. În același timp, stratul superior de îmbrăcăminte ar trebui să fie ușor de combinat.

geci din piele

Cum să vă îmbrăcați în culorile tipice toamnei? Vă vom spune ce modele de rochii vor fi IN această toamnă.

Materialul este important

 


Jachetele și paltoanele de toamnă nu sunt doar pentru dizain. În primul rând, ar trebui să vă țină de cald și să vă protejeze de efectele neplăcute ale vremii.

Prin urmare, cu siguranță nu subestimați materialul atunci când alegeți. O opțiune este un material sintetic, cum ar fi nailon sau poliester, care vă va proteja în mod fiabil de orice vreme rea. Cu toate acestea, cel mai sigur este un material natural sub formă de lână sau cu un amestec de lână.

femeie cu palarie

 

Cum alegem geaca în funcție de siluetă

 

Și voi faceți parte din categoria femeilor care navighează pe internet și, dintr-o dată, nu știu să să decidă care croială li se potrivește mai bine? În mod ideal, să acopere toate defectele și să evidențieze punctele forte.

 

Cu manualul nostru prinvind alegerea unei jachete sau haine de toamnă, cu siguranță nu vei greși. Ar trebui să definiți mai întâi ce tip de siluetă aveți. Clepsidră, pară, măr sau fără forme?

femei in trench

- Clepisdră - dacă dețineți silueta de clepsidră, ați câștigat în avans. Nu degeaba este unul dintre cele mai bune siluete deoarece i se potrivește aproape orice. Vă recomandăm să vă concentrați pe jachete sau paltoane cu centură pentru a vă sublinia talia subțire. Puteți opta și pentru un guler mare.

- Pară - aveți o siluetă în formă de pară? Atunci când alegeți, asigurați-vă că vă concentrați atenția pe geci mai scurte, până la jumătatea coapselor. Puteți opta pentru un guler sau un șal masiv, care vă vor ajuta ca silueta voastră să pară mai simetrică.

- Măr - pentru acest tip de siluetaă, se aplică exact ca și în cazul siluetei în formă de pară, și anume gecile care ajung la jumătatea coapsei sunt ideale. Silueta „măr” are adesea sânii mari, așa că paltonul vostru ar trebui să conțină și un cordon.

- Fără forme - dacă sunteți mică de statură, asigurați-vă că evitați croielile oversize în care vă veți pierde și mai mult. Ideal pentru voi este croiala îngustă maxim până la genunchi. Dacă silueta ta nu este definită și fără forme alegeți o geacă cu modele, de asemenea, o curea este ideală.

femeia in cosul de cumparaturi

Vă pregătiți să faceți cumpărături? Nu ratați oferte grozave la îmbrăcăminte la prețuri mai mult decât avantajoase. Vă vom sfătui cum să o faceți.