Footshop – încălțăminte de calitate pentru fiecare anotimp

reduceri footshop

Dacă vă aflați în căutarea pantofilor de calitate potriviți pentru fiecare anotimp nu trebuie să căutați foarte mult. Este de ajuns să vă așezați în living în fața calculatorului ;-). În magazinul online Footshop cu siguranță veți găsi încălțăminte pentru femei, bărbați și copii. În plus dacă veți folosi voucher Footshop veți și economisi.

 

Dacă vă aflați în căutarea pantofilor potriviți pentru fiecare anotimp, vizitați magazinul online Footshop.ro. Dacă la cumpărături veți aplica coduri și reduceri avantajoase, pe care le găsiți la noi, portofelul vostru o să vă fie recunoscător.

 

Un pic din istorie  

Magazinul online Footshop a apărut în anul 2011 în Praga precum o companie, care se concentrează pe tenișii, creativitate și stilul de viață urban. Treptat s-a dezvlotat alături de branduri cunoscute precum Adidas, Nike sau Asics. În anul 2015 a devenit parte din familia Adidas Consortium astfel având acces la edițile lor limitate. Un succes asemănător la cunsocut Footshop și cu alte branduri precum Vans, Puma sau Reebok. Și multe alte branduri noi sunt adăugate în continuare.    

 

Incaltaminte footshop I Kuplio.ro

 

Ce vă așteaptă pe Footshop.ro?

Pe Footshop.ro veți găsi încălțăminte street de calitate, pantofi pentru femei și bărbați, teniși, încălțămnte potrivită pentru toate anotimpurile. În plus magazinul online oferă și îmbrăcăminte pentru femei și bărbați și accesorii precum rucsacuri, ceasuri, ochelari, șepci, etc. Pe scurt veți găsi tot ce ar trebui să ofere un magazin online de încălțăminte.

Interesant este faptul că, Footshop nu este doar un magazin de încălțăminte. Societatea Footshop încearcă să formeze o subcultură care se formează în jurul streetwear-ului. Organizează diferite proiecte și evenimente, care reprezintă un fel de platformă pentru întâlnirea oamenilor. Iar acest lucru nu îl face oricare magazin de încălțăminte, ce credeți?  

În afară de oferta bogată propusă am găsit pentru voi câteva avantaje pe care cumpărăturile prin intemediul magazinului online Footshop vi le aduc:


1. Ediții limitate

Datorită parteneriatului cu mărci cunoscute Footshop oferă și ediții limitate de încălțăminte pe care nu le veți găsi în altă parte. Dacă doriți să fiți diferit și să umblați în încălțări unicat, Footshop cu siguranță nu o să vă dezamăgească.


2. Curățarea tenișilor

De câte ori ați încercat să curățați fără succes tenișii murdari? Footshop vă oferă și un astfel de serviciu. Aduceți tenișii în magazin și îi veți primi înapoi ca noi. Sau ca după “wellness” cum specifică magazinul ;-)


3. O pagină web transparentă

Pe pagina web www.footshop.ro nu aveți cum să vă pierdeți. Puteți folosi filtre de căutare de calitate după tipul produselor sau a mărcilor. Aveți la dispoziție și fitre auxiliare care vă permit să alegeți produsul în funcție de mărime, culoare sau preț, dar și în funcție de accesibilitate online sau în magazine. Produsul poate fi sortat în funcție de preț sau denumire.


4. Posibilitatea de a cumpăra cu reducere

Pe Footshop puteți opta pentru reducerile de sezon. În septembrie veți găsi spre exemplu:

  • reduceri de până la – 32% la îmbrăcăminte și șepci
  • reduceri de până la – 40% la încălțăminte pentru femei
  • reduceri de până la – 35% la încălțăminte pentru bărbați


Numai la noi – pe portalul Kuplio.ro – veți găsi și voucher Footshop special – de exemplu 10% reducere la îmbrăcăminte și încălțăminte.

 


5. Livrarea directă la domiciliu

Coletul vă este trimis a doua zi lucrătoare după efectuarea comenzii prin intermediul firmei de curierat Cargus sau a Coletăriei. După expediere, pe e-mail veți primi un link unde vă puteți urmări comanda, astfel puteți verifica unde se află coletul vostru în momentul de față. Coletul o să vă fie expediat în decurs de 1-2 zile lucrătoare.

Dacă doriți să economisiți la taxe de transport puteți beneficia de livrare gratuită dacă comanda voastră este de minimum 450 RON. După deschiderea coletului vă așteaptă o mica surpriză – pantofii vor fi împachetați în două amabalaje pentru a diminua riscul de deteriorare la transport.


6. Alte avantaje

Un lucru evident sunt și diferitele posibilități de efectuarea plății: ramburs, plata cu cardul și transfer bancar. Dacă produsul nu vi se potrivește sau pur și simplu nu vă place îl puteți returna până la 30 de zile de la primire. Dar acestea sunt avantaje, care nu o să vă mai  surprindă la un magazin cum este Footshop :-).