Elemente esențiale pentru vară: pantaloni scurți pentru bărbați must-have pentru fiecare ocazie

barbat-plaja

În sezonul cald, pantalonii scurți sunt must have-ul oricărei garderobe. Aceștia pot fi purtați într-o varietate de combinații, pot crea efecte speciale atunci când sunt aleși în mod potrivit și te pot ajuta să ai o ținută cu totul deosebită.

Este important, însă, să știi care sunt criteriile după care îi poți alege, dar și care sunt cele mai de succes combinații în care îi poți purta. Cum alegi pantalonii scurți potriviți pentru sezonul de vară? 

Pe https://modivo.ro/c/barbati/imbracaminte/pantaloni-scurti vei descoperi o mare varietate de pantaloni scurți pentru bărbați, astfel că alegerea unei perechi potrivite poate deveni cu adevărat dificilă. Cum alegi pantalonii scurți potriviți? Ținând seama de câteva criterii esențiale. 

Alege pantalonii scurți care ți se potrivesc în funcție de croiul care ți se potrivește cel mai bine sau de stilul pe care îl preferi. Un croi drept sau ușor larg este opțiunea cea mai populară și versatilă. Atunci când alegi modele de pantaloni scurți cu un croi mai strâmt, asigură-te că aceștia vor asigura totuși confortul necesar. 

În ceea ce privește materialele, asigură-te că optezi pentru materiale care pot asigura confortul – materiale ușoare și respirabile precum bumbacul sau țesături cu conținut ridicat de fibre naturale. 

 

barbati-plaja-alergare

 

Este important, totodată, să alegi pantalonii de lungimea potrivită. Aceasta poate varia în funcție de preferințe personale sau de contextul în care vei purta pantalonii scurți. Pentru o abordare casual poți opta pentru pantaloni care se opresc deasupra genunchilor, iar pentru o abordare în stilul streetwear optează pentru pantaloni până la genunchi sau chiar mai lungi. 

Nu uita să ții cont și de culoare sau imprimeuri, de mărimea potrivită sau de alte detalii precum buzunare, curele sau șnurul de ajustare. 

 

Cu ce poți combina pantalonii scurți pentru efecte garantate?

 

Pentru un efect asigurat, poți îndrăzni mai mult. Chiar dacă ți se pare banal sau chiar nepotrivit, asortează o pereche de pantaloni scurți cu un pulover cu detalii colorate sau imprimeuri variate. Adaugă o curea și o pereche de pantofi negri și vei obține un efect garantat. 

Dacă dorești ca ținuta să asigure confortul dorit, optează pentru pantaloni scurți cu accente de îmbrăcăminte sport. O culoare sobră – de preferat negru, combinarea acestora cu un tricou clasic alb și cu o pereche de șosete lungi va asigura un efect care surprinde prin simplitate. 

 

barbati-plimbare-plaja

 

O atitudine de skateboarder va fi garantată dacă alegi și pantalonii scurți, și tricoul în tonuri închise – din nou este de preferat negrul. Alege și o pereche de teniși clasici și vei obține un look cu adevărat emblematic

Știai, însă, că pantalonii scurți pot fi și șic? Combină-i cu unul dintre modelele de tricouri polo barbati sau cu o cămașă sau haină de costum și vei obține un efect surprinzător de eleganță combinată cu confortul nemăsurat oferit de acest articol vestimentar versatil în sezonul cald. 

Pantalonii scurți pot fi purtați, într-adevăr, în atât de multe combinații încât poate fi dificil să te hotărăști asupra uneia. Nu uita, însă, că este foarte important să definești stilul care te reprezintă, să alegi în funcție de ocazia cu care îi vei purta sau de preferințele de culoare sau model, iar în acest fel alegerea ta va fi mai aproape de a fi una perfectă.

 

Conținut sponsorizat