Doriți să cumpărați îmbrăcăminte mai ieftin? Vă oferim 7 ponturi

cumparaturi online

Pentru unii, cumpărarea hainelor este o pasiune, pentru alții o necesitate. Cu toate acestea, în ambele cazuri acest aspect necesită o mică investiție. Știți cum puteți cumpăra îmbrăcăminte mai avantajos? Am pregătit pentru voi 7 sfaturi utile

 

1. Urmăriți reduceri și lichidări de stoc

Și voi abia așteptați să cumpărați haine la cele mai bune prețuri la lichidări de stoc? Da, lichidările de stoc pot fi într-adevăr foarte avantajoase. Mai ales cele mari sezoniere, mai ales vara sau de după Crăciun. Cu toate acestea, anumite magazine oferă promoții pe tot parcursul anului. Cu toate acestea, dacă nu doriți să așteptați reduceri sau lichidări de stoc sezoniere, există și alte modalități de a economisi la cumpărarea îmbrăcămintei.

 

2. Alăturați-vă programelor de loialitate

Dacă sunteți un client fidel al unui anumit magazin, merită cu siguranță să vă înscrieți în programul său de loialitate. În special magazinele online oferă programe de loialitate clienților lor fideli prin intermediul cărora pot obține diverse beneficii sub formă de reduceri, transport gratuit și alte bonusuri pe care ceilalți clienți obișnuiți trebuie să le achite.

 

3. Folosiți cupoane de reducere la  cumpărături

Cupoanele și codurile de reducere vă vor oferi fie o reducere procentuală fie o reducere absolută pe care o puteți valorifica la produsele selectate sau pentru întreg sortimentul magazinului. Atunci când doriți să cumpărați haine de asemenea puteți primi o reducere imediată din prețul total. Un număr mare de vouchere de reducere și coduri de reducere le puteți găsi foarte ușor într-un singur loc la noi. Tot ce trebuie să faceți este să selectați un cupon de reducere și puteți obține pe loc o reducere în magazinul ales.

Pontul nostru: Doriți să economisiți profitați de Orsay reducere sau Fashion Days reduceri și economisiți considerabil.

 

4. Profitați de cashback

Pe principiul reducerilor funcționează și așa-numitul cashback. Există deja multe portaluri în România care vă vor înapoia o parte din banii cheltuiți la cumpărături. Cum funcționează de fapt? Înscrieți-vă pentru portalul ales, cumpărați din magazinul online selectat și, după o anumită perioadă de timp, veți primi înapoi un anumit procent din suma cheltuită, care este stabilit în prealabil. Deși reducerea nu este imediată, banii vă vor fi totuși returnați – sub o altă formă.

 

5. Comparați prețurile

Dacă preferați să cumpărați online, acest lucru vă aduce mai multe beneficii. Printre altele, posibilitatea de a compara prețurile pieselor de modă de același fel în mai multe magazine online. Nici măcar nu trebuie să faceți clic pe ele, pur și simplu utilizați unul dintre comparatoarele de prețuri. În plus, dacă combinați alegerea voastră cu una dintre opțiunile de mai sus, puteți obține articolul de modă mult visat la un preț imbatabil.

 

6. Cumpărați din China

Îmbrăcăminte din China nu prea? Greșit. Uitați-vă câte articole vestimentare sunt etichetate Made in China. Multe articole chinezești sunt foarte bune și le puteți cumpăra mult mai ieftin față de prețul pe care l-ați achita în magazinele fizice de la noi. O opțiune excelentă este, de exemplu portalul Aliexpress.com de unde puteți cumpăra cu adevărat aproape totul. Cu toate acestea, atunci când alegeți îmbrăcăminte, acordați o atenție deosebită tabelelor cu mărimi, astfel încât să nu trebuiască să dăruiți îmbrăcămintea altcuiva.

 

7. Oferiți-le hainelor voastre o a doua șansă

Chiar și îmbrăcăminte la mână a doua nu este neapărat de aruncat. Dacă nu ați ajuns să cumpărați haine de la second hand sau de pe un bazar pe internet, ați putea fi interesat de ultimul trend din această perioadă - schimbarea hainele prin așa-numitele swap-uri. În fiecare oraș mare din România există evenimente regulate în care puteți schimba hainele pe care nu le folosiți cu altele. Pur și simplu, înlocuindu-le puteți obține piese interesante potrivite pentru toate anotimpurile și în același  timp să vă schimbați garderoba într-un mod avantajos.  Și, în același timp, puteți da o a doua șansă și hainelor voastre de care v-ați săturat.

Și încă un sfat la sfârșit: Chiar dacă prețurile hainelor pot fi uneori tentante, cumpărați cu cap. S-ar putea să ajungeți în situația în care aceste lucruri cumpărate avantajos să stea degeaba în dulapul vostru și să nu le purtați nici măcar o data.