Descoperiți trendurile fashion din sezonul toamnă și cumpărați avantajos

promotii toamna

Știți ce se poartă în această toamnă? Vă dezvăluim care sunt cele mai noi tendințe în materie de vestimentație și de asemena veți afla și ce urmează să vă pregătim. Reducerile la îmbrăcăminte, încălțăminte sau bijuterii o să vă încânte.

 

Vara s-a încheiat și a sosit toamna, iar acesta este momentul ideal pentru a arunca o privire la ultimele tendințe în materie de modă pentru sezonul actual. Știți ce se poartă și ce nu ar trebui să vă lipsească din garderobă? Acestea sunt 5 trenduri în materie de modă pentru toamna anului 2018.

 

poza toamna I Kuplio.ro

 

Se poartă modele animal print

Apreciate de multe persoane. Animal print a devenit din nou la modă. Acesta se poate regăsi pe orice piesă din dulapul vostru – rochie, fustă, top, cămașă, vestă, pantaloni, geacă sau palton, depinde cât de curajoasă sunteți. Dacă faceți parte din categoria doamnelor care nu sunt adepte extravagantului, puteți alege spre exemplu accesorii cu animal print,  precum o prechce de cercei sau diferite genți și poșete. Hainele în ton animal print încercați să le combinați cu gust și nu exagerați cu culorile. Ideală este alegerea unei culori neutre.


Logo-uri mari peste tot

Acest sezon aduce mari schimbări. Moda fină și lejeră a fost înlocuită cu logo-uri și firme mari pe care le găsiți peste tot, pe hanorac, tricou, cămașă, fustă, geacă chiar și teniși sau pantofi.
 

 Cercei mari

Vă plac bijuteriile expresive? Atunci nu aveți decât să vă bucurați. Tendințele actuale ne spun că, la modă sunt cerceii foarte mari. Din plastic, metal, multicolori, aurii sau argintii pur și simplu sunt un Must have!



Mai multe straturi

Vremea a devenit mai răcoroasă și de aceea noi vom aprecia mai multe straturi de îmbrăcăminte. Putem alege piese vestimentare mai subțiri – precum maieu sau tricou, cămasă, bluză sau cardigan și o geacă potrivită pot face minuni. Pe timpul zilelor ploioase cu siguranță veți aprecia și o eșarfă mare, care vă poate ține și în loc de poncho.


Șosete vesele

La final vă oferim încă un trend călduros pe care îl veți îndrăgi, mai ale cei care doresc să se facă remarcați. Chiar dacă șosetele vesele și colorate sunt mai degrabă potrivite domnilor, nici doamnele nu trebuie să se lase mai prejos. Toamna aceasta se poartă culori vii de aceea ar trebui să le introduceți și la ținuta voastră. Se poartă design retro, culori vii, dar și metriale sau modele ieșite din comun, de aceea dacă doriți să fiți în pas cu moda atunci faceți-vă rost măcar de o pereche de șosete vesele.

 

Top reduceri la îmbrăcăminte, încălțăminte și bijuterii

Pentru cele care doriți să economisiți la cumpărături avem o vestă grozavă. Cumpărarea pieselor vestimentare pentru toamnă nu trebuie să vă coste o avere. În curând dăm starul categoriei speciale Trenduri Fashion Toamnă și voi vă puteți bucura de reduceri de până la – 40%.

În această secțiune veți găsi mega reduceri la îmbrăcăminte pentru femei, bărbați și copii, încălțăminte, accesorii de modă dar și top reduceri la ceasuri, bijuterii, parfumuri sau accesorii sportive. Campania de reduceri începe din data de 24. septembrie și va dura până la data de 15.10.2018, haideți să ne uităm împreună la ceea ce nu ar trebui să vă lipsească din garderobă.