Decorațiuni ce Crăciun făcute acasă

08.12.2021 Vlasta Partajare

Alături de noi, puteți confecționa decorațiuni ingenioase de Crăciun, care nu necesită mult timp. O să vă distrați și de asemenea puteți economisi o sumă frumoasă de bani. Cu aceste instrucțiuni simple, aveți posibilitatea să creați ornamente demne de invidiat.

Ați încercat deja să faceți singuri diferite ornamente de Crăciun? Dacă nu, e momentul potrivit. Am pregătit pentru dumneavoastră instrucțiuni pentru crearea unor ornamente simple de Crăciun. Cu ajutorul lor, totul va deveni o adevărată aventură.

 

Pom de Crăciun pe perete

 

Pomul de Crăciun puțin diferit – potrivit pentru toate casele sau apartamentele, în special pentru cele în care spațiul este insuficient pentru pomul de Crăciun clasic. De asemenea va fi pe gustul celor, care îndrăgesc ornamentele originale din materiale naturale.

decoratiuni craciun

1

Materiale necesare:

crenguțe de diferite dimensiuni sfoară decorațiuni și ornamente de Crăciun luminițe lipici cuie ață pentru decorațiuni

2

Cum procedăm:

În primul rând pregătiți crenguțele, care vor fi tăiate la dimensiuni diferite. Depinde de dumneavoastră, cât de mare vă doriți să fie pomul. Cea mai lungă va fi jos și cea mai scurtă sus. Acolo unde va fi vârful pomului, bateți un cui. Luați sfoara și împărțiți pomul în două părți egale. Îl legați de cui, iar de sus în jos legați sfoara pe ambele părți ale crengilor. Când ați terminat cu construcția pomului de Crăciun, puneți luminițele pe fiecare crenguță.

Dacă nu găsiți pe acasă luminițele de anul trecut, dați click pe VidaXL.ro și vă puteți alege din oferta bogată pe care o găsiți acolo. 

Așa va arăta pomul dumneavoastră când se lasă seara.

decoratiuni craciun

 

Idei decorațiuni de Crăciun

 

Chiar dacă la prima vedere o să vi se pară, că ne pregătim să facem prăjituri, nu vă lăsați induși în eroare.  Din aluat vom crea baza pentru decorațiunile de Crăciun, pe care le vom orna mai departe. Aceste ornamente de Crăciun pot fi create extrem de simplu de aceea nu vă faceți griji, o să vă descurcați de minune. În această activitate pot fi implicați și copii.  

1

Materiale necesare:

300 g făină 300 g sare 200 ml apă 1lingură ulei elemente necesare pentru decorat

2

Cum procedăm:

Toate ingredientele vor fi amestecate pentru a lua naștere aluatul. Dacă aluatul e prea tare, puteți adăuga apă. În schimb dacă e prea moale, mai adăugați făină. Când aluatul e pregătit, apelăm la formele cu motive de Crăciun și iată ce minunății apar: stele, cizmulițe, îngerași, căsuțe, brazi etc.

Pe 4Home.ro puteți cumpăra forme minunate, care se potrivesc pentru aceste decorațiuni. Nu uitați să faceți gaură pentru ață, cu care urmează să legați aceste decorațiunile pe pom.

turta dulce

Ceea ce ați creat puneți pe tavă și la temperatura de 180 de grade le introduceți în cuptor pentru aproximativ 20 de minute.  După ce sunt gata și se răcesc, le puteți orna.

Lăsați imaginația să-și facă de cap.

 

__check

Pont:

vopsea alimentară bomboane praf strălucitor zăpadă artificială ornamente cu autoadeziv ștampile materiale decorative panglici ornamentale

Unele ornamente trebui fixate cu lac incolor.

decoratiuni tura dulce

 

Decorațiuni de Crăciun de pus pe masă

 

Nu putem scrie despre decorațiunile de Crăciun fără să amintim de cele care se pun pe masă. Aduceți în casa dumneavostră un strop din natură, prin intermediul acestui sfeșnic minunat. Puteți să-l faceți în doar câteva minute.  

1

Materiale necesare:

Un suport din lemn Ghirlandă din brad artificial Decorațiuni și ornamente de dimensiuni mici 4 lumânări Suport pentru lumânări lipici

2

Cum procedăm:

Pregătiți suportul adecvat. Dacă nu aveți la dispoziție o bucată de lemn, puteți folosi un suport oarecare. Pentru a prelungi viața acestei decorațiuni folosiți ghirlandă din brad artificial. Aranjați toate elementele în forma dorită. Puteți adăuga crenguțe, globuri, steluțe sau conuri.

Pe Vivre.ro găsiți toate ornamentele de care aveți nevoie pentru a crea acest sfeșnic. Ultimele vor fi puse lumănările. Sub fiecare lumânare puneți un suport. Ar fi bine să nu le lăsați să ardă nesupravegheate. Așadar sfeșnicul e pregătit.  Această decorațiune va fi piesa de rezistență în seara de Ajun.    

 

decoratiuni lumanari