De ce se merită să ne facem cumpărăturile în magazinul online Altex?

cumparaturi online

Tocmai vi s-a stricat televizorul vechi? Vă aflați în căutarea unui firigider nou pe care să vă puteți baza sau poate doriți să vă cumpărați un aparat foto nou? Vizitați magazinul online Altex și cumpărați tot ce aveți nevoie la prețuri avantajoase.

 

Cum a apărut Altex?

Începuturile evoluției Altex își au în 1992, la Piatra Neamț, în județul Neamț. Dan Ostahie a deschis, în 1993, primul magazin cu electrocasnice din rețeaua Altex. Altex este o companie din Romînia care comercializează în magazinul online altex.ro precum și în rețeaua națională de magazine, produse electronice, echipamente și componente IT, electrocasnice mari, electrocasnice mici, produse de îngrijire personală, articole pentru bebeluși, articole pentru copii, produse de bricolaj, anvelope, vehicule electrice, biciclete, genți de voiaj și trolere.


Ce vă oferă?


1.Produse ale unor mărci renumite

În magazinele Altex veți găsi un sortiment variat de electronice de consum ale unor mărci renumite. Puteți alege electrocasnice mari și mici, laptopuri și accesorii, telefoane mobile și multe altele.

 

2. Rețea de magazine în România

Magazinele Altex se regăsesc în peste 45 de orașe mari prin toată România dar și în localitățile mai mici ajungând  în anul 2018 să numere 100 de magazine fizice la nivel national.

 

3. Diferite modalități de plată

Puteți achita standard cash la casa de marcat a magazinului de unde cumpărați, plata în numerar la livrare curierului, prin ordin de plată, plata online cu cardul de credit, precum și în rate online.

 

4. Garanția și asigurarea prelungită

În cazul în care doriți ca produsul electrocasnice să vă slujească o perioadă cât mai lungă de timp fără alte cheltuieli pentru reparații la cumpărarea lui vă puteți achiziționa serviciul opțional de Extragaranție. Acest serviciu asigura extinderea perioadei de acoperire a garantiei cu unul sau doi ani peste perioada de garantie standard.  Serviciul poate fi achizitionat de orice fel de client, fie el persoană fizică sau juridică, indiferent de modalitatea în care a făcut achiziția produsului fie online, din magazine, sau prin comandă telefonică.

 

5. Program rabla la electrocasnice

Nu știți ce să faceți cu electrocasnicele vechi? Vă puteți înscrie online în Programul Rabla, primiți un voucher de reducere pe care îl puteți folosi în magazinele Altex în maximum 15 zile, atfel vă puteți schimba produsul vechi cu unul nou. Beneficiați de transport gratuity atât pentru colectarea produsului electrocasnic vechi cât și pentru livrarea celui nou.

 

Doriți să cumpărați de pe Altex și mai avantajos?

Dacă doriți să cumpărați din magazinul Altex și mai avantajos:

 1. Urmăriți cataloagele Altex. În cel mai nou catalog Altex unde veți găsi reduceri actuale la electrocasnice mici și mari, laptopuri, componente PC, tablete, telefoane mobile, aparate foto și multe alccesorii. În pliantele promoționale veți găsi produse atât pentru locuință cât și produse de îngrijire.

2. Profitați de reduceri. Altex în mod regulat pregătește lichidări de stoc sau alte promoții speciale unde aveți posibilitatea să obțineți o parte din suma achitată înapoi prin campanii de CashBack.

3. Primiți de 2x Diferența: În cazul în care veți găsi același produs într-un alt magazin la un preț mai mic Altex vă va returna de 2 ori diferenta, pentru produsul cumparat, daca acesta nu este la pretul cel mai mic.

Să vă faceți cumpărăturile în magazinl online Altex pur și simplu se merită!