Cum putem combina culorile și imprimeurile?

combinare culori

Lumea modei este extrem de variată și ne ofera o paletă largă de optiuni cum să asortăm potrivit piesele din garderoba noastra. Nu vă fie teamă să combinați culorile și imprimeurile. Noi vă oferim un sfat cum să arătați mereu cu stil.

 

Alegeți culori vii

De mult timp nu se mai aplică regula, dacă purtați o piesă colorată, cealaltă piesă trebuie să fie într-o singuă culoare, de preferat neagră. Chiar dacă prea multă culoare uneori strică, dar în acest sezon culoriile tari sunt foarte la modă, de aceea sunt mai mult decât bine venite în garderoba voastră. Dar cum să alegem culorile și imprimeurile?

Vă puteți defini foarte frumos feminitatea cu un roz pal. Cu siguranță această culoare nu ar trebui să lipsească din garderoba voastră. Optați pentru topuri ușoare și pulovere groase. Dacă le combinați cu un sacou alb, fustă sau pantaloni veți arăta natural și sexy. Dacă le combinați cu un gri deschis, bej sau maro aceste culori conferă seriozitate.

Într-o fustă ușoară roz din sifon sau o rochie veți arăta precum un înger. Dacă o veți combina cu un albastru deschis sau verde deschis veți străluci și veți aduce cu voi vara înapoi. O combinație irezistibilă va rămâne pentru întodeauna galbenul muștar cu albastru, orice fel de albastru – de la albastru dechis, blumaren până la albastru marin. Încercați să vă completați garderoba și cu un mov închis sau arămiu.

 

Adăugați imprimeuri

Nu vă limitați la culori simple. Introduceți în garderoba voastră și un pic de geometrie sau botanică. Dungi, puncte, flori, plante și animale. Pentru cele curajoase vă așteaptă combinația dintre ele. Dacă preferați un stil mai puțin extravagant atunci alegeți-vă un motiv care să vă reprezinte. Vă puteți crea singură un outfit în care veți arăta irezistibil.

Încercați să combinați dungile orizontale cu cele verticale. O combinație reușită sunt și dungile cu modelele florale. Foarte fresh arată și punctele în combinație cu motive florale sau carouri. O combinație foarte curajoasă, dar foarte plăcută este cea de motive florale cu alte modele cu flori. Trebuie un pic de gust și echilibru, dar rezultatul va fi unul grozav.

 

moda toamna iarna I Kuplio.ro

 

Nu uitați nici de accesorii

La combinațiile de imprimeuri și culori s-ar putea să nu mai fie loc și de accesorii. Dar nu este așa. Tocmai accesoriile sunt cele care sublinează ținuta voastră și o fac și mai interesantă. Cu siguranță se merită să vă uitați după accesorii de iarnă, nu numai pentru voi, ci și pentru partenerul vostru. Șaluri în culori și modele diferite, căciuli și mănuși, nu doar că vă încălzesc foarte bine, dar vă completează și ținuta.

Fantezia nu are limite, fiecare își poate alege ce îi place. Galben muștar, verde, blumaren, sau diferite nuanțe de culori pastel. Este de ajuns doar să alegeți piesa potrivită. V-ați gândit și la faptul că este important să evidențiem și outfitul care se ascunde sub palton. Uitați-vă după accesorii stilate – ceasuri, brățări sau lănțișoare. Noi știm unde să căutați.

 

Cumpărați avantajos pe Zoot.ro

O gamă variată de îmbrăcăminte de marcă și de calitate veți găsi în magazinul online Zoot.ro. Veți găsi o mulțime de inspirații pentru a vă completa sau reînnoi garderoba. În piesele stilate de la Zoot nu vă veți simți niciodată ștearsă. Modele frumoase, culorii vii  și un sortiment variat de mărimi și mărci. Toate acestea le veți găsi pe Zoot. În plus puteți comanda produsele direct în Cabina de Fericire pe care o veți găsi în 8 locații din România.
 

Produsele le puteți încerca direct acolo, iar cea ce nu vi se potrivește pur și simplu lăsați acolo. Dacă vă comandați produsele acasă aveți 90 de zile pentru returnare. În plus dacă folosiți voucher Zoot veți obține reduceri semnificative la îmbrăcăminte și încălțăminte și veți economisi bani pentru alte viitoare cumpărături. De aceea nu ezitați și cumpărați-vă un articol modern de pe Zoot.ro chiar astăzi!