Ceas de mână elegant la doar 50 lei pe Aliexpress

ceas aliexpress

Pe Aliexpress puteți găsi într-adevăr orice. Chiar și ceasuri de mână. Aveți la alegere produse de la producători locali dar și copii după branduri renumite. Dumneavoastră obișnuiți să cumpărați de pe Aliexpress? Ce cumpărați cel mai des?

 

Căutați ceasuri de mână elegante dar la un preț accesibil? Le veți găsi pe pagina Aliexpress.com. Am ales pentru dumneavostră câteva produse pe care le puteți achiziționa la un preț până în 50 lei.

 

Cunoașteți Aliexpress?

Dacă încă nu ați cumpărat de pe Aliexpress atunci ar trebui să știți că este un portal online care aduce împreună mii de antreprenori chinezi care oferă produsele sale clienților din întreaga lume. Veți găsi aici absolut orice de la articole pentru copii, electronice, la accesorii pentru casă. Avantajul este că veți găsi aici produse pentru care nu veți plăti transport nici în cazul livrării în România.

 

Ieftin dar elegant

Nu vă așteptați să găsiți branduri renumite la prețuri exorbitante pe Aliexpress. Însă veți găsi o gamă foarte largă de ceasuri de mână frumoase și unice pentru doar câteva zeci de lei. Cele mai multe ceasuri de mână le veți găsi în categoria ceasurilor clasice, însă îndrăgite sunt și cele sport sau digitale.

Pe pagina www.aliexpress.com le veți găsi în meniul din stânga, în categoria Jewels & Watches. Mai apoi puteți alege între ceasuri pentru dame, domni, copii sau cupluri. Puteți alege și în funcție de desing sau brand. Mai multe portale străine recomandă achiziționarea ceasurilor de la brandurile Curren, Feifan, Geneva, Megir, Naviforce sau Shark pentru care veți plăti între 20-30 lei.

Când cumpărați luați în considerare recenziile producătorului și a produsului în sine. Nu vreți să purtați ceasul doar ca un accesoriu nefuncțional. Recenziile sunt scrise de către clienții care au achiziționat produsele respective iar producătorii încearcă să obțină o reputație cât mai bună. Dacă achiziționați de la un producător nou luați în considerare înainte de toate nivelul descrierii, felul în care comunică și eventual perioada de livrare.

1. Ceas de mână pentru dame

Acest ceas de mână cu brățară din oțel inoxidabil îl puteți purta zilnic la locul de muncă, dar și în cazul unor evenimente mai speciale. Îl puteți folosi fără griji și ca accesoriu de modă. Disponibil în cinci culori, de la negru la alb dar și roz alb sau auriu, acest model va trezi interesul și doamnelor celor mai pretențioase.

Preț: 45 lei

Livrare: gratuită

Perioadă de livrare: 20-27 zile

Recenzii: 4,5 din 5 (140 de clienți)

 

 

Sursa: Aliexpress.com

 

2. Ceas de mână elegant pentru domni

Acest ceas de mână cu design rotund și curea din piele îl puteți purta la diverse ocazii dar și în timpul liber. Este disponibil în cinci combinații de culori: aur roz – negru, aur roz – albastru, aur roz – maro, aur roz alb și argintiu. Ceasul este rezistent la apă.

Preț: 40 lei

Livrare: gratuită

Perioadă de livrare: 20-27 zile

Recenzii: 4,7 din 5 (2043 de clienți)

 

Sursa: Aliexpress.com

3. Ceasuri de mănâ pentru cupluri

Una dintre cele mai elegante modalități de a arăta că sunteți împreună este aceea de a purta ceasuri la fel. Uitați-vă de exemplu la aceste ceasuri minunate cu inscripțile You are my Sunshine și You are my Everything.

Preț: 15 lei/bucata

Livrare: gratuită

Perioadă de livrare: 20-41 zile

Recenzii: 4,8 din 5 (80 de clienți)

 

Sursa: Aliexpress.com

4. Ceas de mână colorat pentru copii

Pe Aliexpress veți găsi și o gamă largă de ceasuri colorate și vesele pentru copii dumneavostră. Uitați-vă de exemplu la acest model:

Preț: 40 lei/bucata

Livrare: gratuită

Perioadă de livrare: 20-31 zile

Recenzii: 4,9 din 5 (32 de clienți)

 

Sursa: Aliexpress.com

Ceasul este disponibil în culoarea negru dar și în culori vesele precum roșu, albastru, verde și mov. Ceasul de mână cu Bluetooth 4.0, Android 4.4+ și IOS 7.1+ este potrivit pentru sportivi – măsoară pașii, consumul de calorii și frecvența bătăilor inimii. Ceasul este conectat la telefonul mobil – notificări pentru apeluri și mesaje. Și bineînțeles monitorizează și somnul.