Cauți un palton de iarnă nou? Noi știm unde îl vei găsi

palton de iarna

Până și piesele vestimentare care o să vă țină de cald iarna aceasta ar trebui să fie în tendințe. Nu fac excepție nici paltoanele sau gecile de iarnă. Știți ce se poartă în sezonul 2018/2019? Noi vă sfătuim cum puteți fi la modă.

 

Dilemă: geacă sau palton?

Dacă vă aflați în impas și nu știți ce să alegeți pentru iarnă dintre geacă sau palton nu disperați. Alegeți-vă ce vă place mai mult. Moda din ziua de astăzi este foarte permisivă de la paltoane groase din lână până la geci parka impermeabile. Atunci când veți face alegerea, luați în considerare propriul stil. Paltoanele sunt de regulă mai elegante și le asortați mai greu la tenișii voștri preferați sau cizmele fără toc. Geaca din puf este cu siguranța mult mai călduroasă dar nu o puteți asorta la rochie sau fustă.

Dacă sunteți o fire sportivă și până acum ați refuzat să purtați paltoane tocmai datorită aspectului lor mai elegant, în acest sezon poate o să vă schimbați părerea. În ofertă veți găsi diferite modele populare de la paltoane scurte pâna la cele lungi până la genunchi. Dacă veți opta pentru geacă, atunci cu siguranță ar trebui să alegeți una cambrată. Încă se poartă gecile scurte sau puțin mai lungi până la fund. O să vă simțiți foarte bine și într-o geacă groasă matlasată.

 

Inspirate din trecut

Atunci când discutăm de piesele vstimentare din acest an, se resimte moda anilor 80. Sunt binevenite diferite modele geometrice, carourile sau dungile. Dar atenție. Dacă alegeți un model foarte expresiv, atunci paltonul sau geaca nu vom mai putea fi combinate cu ușurință cu alte articole fashion. Dacă doriți ceva mai universal, atunci optați pentru piesele într-o singură culoare care se potrivesc foarte bine la tot. Desigur, nu trebuie să fie clasicul negru. Sezonul de iarnă 2018/2019 vă aduce și surprize colorate.  

 

palton retro I Kuplio.ro

 

Geci lungi în culori vesele

Mai ales în iernile geroase veți aprecia o geacă groasă și confortabilă, mai ales dacă sunteți un tip sportiv. Puteți opta pentru o gacă cu cataramă în talie pentru a vă evidenția talia. Îmbunătăți-vă dispoziția din timpul iernii prin culori vii spre exemplu puteți alege culori optimiste precum roșu, galben sau verde.

 

geci colorate I Kuplio.ro

 

Motive animal print

Doriți să știți cum este să fiți în pielea leopardului, tigrului, zebrei sau șarpelui? Alegeți-vă o haina cu motive animal print. La fel ca și în sezonul trecut, aceasta este în continuare în tendințe.

 

Strălucire și accesorii

Nu doar paltoanele, ci și alte piese vestimentare și accesorii vor fi stălucitoare în această iarnă. În plus dacă le combinați cu un cardigan tricotat sau o blană nu veți da greș. La mare căutare sunt în afară de blănuri și nasturii foarte mari sau centuri expresive.  

 

Cu glugă

În zilele reci vă protejează în fața vremii nefavorabile o glugă gigantică umplută cu blană artificială. Sunt binevenite și alte accesorii  pentru acoperirea capului precum fesuri, eșarfe sau pălării.

 

Dar domnii?

Desigur moda de iarnă nu i-a uitat nici pe ei. Domnii vor aprecia mai ales în acest sezon clasicele patoane din lână sau gecile sport umplute cu puf în culori expresive.


Cumpărați avantajos pe Answear.ro

Un sortiment variat de paltoane și geci veți găsi în magazinul online Answear.ro. Magazinul oferă îmbrăcăminte modernă, modele noi, materiale plăcute la atingere. În piesele vestimentare de pe Answear.ro vă veți simți mereu confortabil și la modă. Answear vă garantează plata în conditii de siguranță deplină, livrare și retur gratuit la comenzi de peste 200 RON. În plus dacă veți folosi cod reducere Answear veți economisi. Profitați de Answear reduceri și schimbați-vă paltonul sau geaca mai veche cu una nouă mai modernă!