Bonprix reduceri: Top 4 rochii care se potrivesc oricărei siluete

bonprix reduceri

Fiecărei femei i se potrivește o rochie diferită. Aveți statura în formă pară, clepsidră, cilindru sau măr? Vă oferim top 4 rochii pentru orice tip de siluetă. În plus dacă profitați de Bonprix reduceri veți și economisi.

 

Pe blogul nostru cu ceva timp în urmă v-am sfătuit cum să alegeți costumul de baie potrivit în funcție de tipul siluetei. Știați că, puteți aplica principii asemănătoare și atunci când vă aflați în căutarea rochiei potrivite?

 

Pe scurt, să recapitulăm

Fiecare femeie are o siluetă diferită care corespunde formelor – cilindru, măr, pară sau clepsidră. Deja din denumirea formelor putem să ne dăm seama de faptul cum arată fiecare siluetă. Iar pentru fiecare tip de siluetă vă recomandăm rochia potrivită.

 

Tipuri de siluete I Kuplio.ro

 

Rochia potrivită pentru silueta în formă de cilindru

Pentru acest tip de siluetă este caracterisitică dimensiunea egală a sânilor, taliei, șoldurilor, o talie dreaptă și fundul mic. Silueta voastră are forme egale. Optați pentru o rochie care să vă formeze talia – rochie cu cordon sau fundiță pentru a vă scoate în evidență talia. În partea de sus optati pentru un decolteu în V. Vi se potrivesc rochii cu print-uri mari și fuste largi.

 

Silueta cilindru Bonprix I Kuplio.ro

» Pontul nostru: Știați, că în magazinul online Bonprix acum veți găsi o mulțime de modele de rochii deosebite la prețuri avantajoase? Exact așa. În plus dacă veși folosi cod reducere Bonprix veți fi încântați.

 


 Rochia potrivită pentru silueta în formă de măr

Umerii lați, sânii și burta mai proeminentă, talie mai lată și picioare subțiri. Toate acestea sunt caracterisitice pentru silueta în forma de măr. Evitați rochiile mulate pe corp. Alegeți modele din materiale ușoare, sunt mai lejere, eventual cu închidere la gât. Pentru o modelare optică a taliei alegeți rochii cu corset și cu fusta largă. Vi se potrivesc și rochiile cu talie înaltă și decolteu în formă de V, care acoperă optic umerii lați și distrag atenția spre decolteu.  

 

Silueta mar Bonprix I Kuplio.ro

» Pontul nostru: În magazinul online Bonprix veți găsi și modele potrivite siluetei în formă de măr. În oferta bogată veți găsi spre exemplu și aceste rochii acum la prețuri avantajoase.



Rochia potrivită siluetei în formă de pară

Femeile cu silueta în formă de pară au partea de jos mai lată – șoldurile, fundul și partea superioară mai îngustă - umerii și talia. Dacă vă ascundeți sub o rochie lungă și dreaptă, greșiți. Dacă partea superioară este mai îngustă față de partea inferioară, atunci când veți alege rochia potirivită concentrați-vă pe evidențierea părții de sus. Un astfel de efect veți obține dacă veți alege rochie cu corset. Puteți alege rochii cu un decolteu generos – spre exemplu de tip V. Alegeți și culorile în funcție de tipul siluetei – optați pentru culori vii pentru partea superioară și fusta în culori închise.

 

Silueta para Bonprix I Kuplio.ro

 

  Rochia potrivită siluetei în formă de clepsidră

Femeile cu o siluetă în formă de cepsidră au sânii mai generoși o talie subțire și șoldurile mai late. Dacă faceți parte dintre aceste norocoase și dețineți o siluetă de invidiat atunci vi se potrivesc aproape toate modelele. Optați pentru cele care să vă scoată în evidență feminitatea, deci evitați modele lejere și bufante. Foarte bine vi se potrivesc fustele largi, dar puteți alege și alte modele de rochii spre exemplu asimetrice. Cel mai bine vi se potrivesc rochiile pe corp în formă de A.

 

Silueta clepsidra Bonprix I Kuplio.ro

»Pontul nostru: Rochia potrivită siluetei voastre o veți găsi în magazinul online Bonprix. Profitați de reduceri Bonprix actuale și alegeți rochii cu reduceri de până la 60%. Reducerea este valabilă și pentru categoria de încălțăminte și accesorii de modă.